Je na testu něco?
Tak za chvili jdu zkusit testik tak drzte palce ale myslim ze tam nic nebude
Aai nic test negativni
@bublinkakocicka
Ahoj, ach jo ☹ já test nedělala, nechtělo se mi včera do obchodu jak mi nebylo dobře 😔 jak půjdu na tu prohlídku tak přemýšlím, ze bych si došla na hCG test z krve 🙈
Jinak jsem si měřila BT a nevypadá to jako kdybych byla těhotná v 5.00 jsem měla 36,7 což je u mě po ovulaci normální ☺️
Ovulaci jsem si naposledy měřila před 10.lety když jsem chtela otěhotnět a graf mám zapsaný.
@bublinkakocicka
Spíš ryska 😔😔😔😔
Se neda nic delat jdeme dal.ale dekuji.tak uvidis rekni si o krev urcite myslim ze tam neco budes mit nebo zkus testik a hod ho sem
@bublinkakocicka
Dobře, teď mě napadlo co udělat nějakou společnou skupinu pro snažilky?
Asi koupím jen test a uvidím ale už tomu nevěřím 😢 dneska je mi docela dobře 😂
@petula.bir treba ano ake moc ss jich asi neprida nechci nejaje rypalky.zkus urcite ja premyslim jestki treba zkusit 20nebo25citlivost
@leniczka23 jsi ještě před ms, to ještě vůbec nemusí být testy pozitivní, neztrácej naději, vyckej, až ti bude vynechávat ms a pak zkus znova. Jsou holky, co i s vynechanou ms mají negativní testy, prostě se vybarví později, mohla jsi mít ovulaci dýl a tak se to celé posune. Ještě to nevzdávej🙂.. nebo zkus digitální clear blue, ten myslím indikuje i takhle ranné těhotenství a napíše ti týden, stojí teda cca 200kc... hodně štěstí ❤️
Dekuji clear zkusim az si budu jista nebo az tyden neprijde ms
Prsa me as nedaji spat boli mi hodne.zdali se mi ze jsem nasla 2 carky a nekdo mi rekl to bude zase kluk jako buk mozna dvojcata.😀😀😀😀😀
@bublinkakocicka ja teda myslím, že clear blue je právě dobrý na tu nejistotu, protože ti to ukáže hodně brzo..když si budeš jistá, tak ti je těhotenský test už k ničemu.. týden po ms už ti těhotenství ukáže téměř každý normální levný test..
@bublinkakocicka já teda zatím nic nevidím, což neznamená, že za dva dny to nebude jinak 😉
Jojo.
Uz na to prdim.stejne prijde ms
@bublinkakocicka hele můj první test vypadal takto a druhý den už byla čárka,kolik dní máš do ms?
@codal to asi nebylo pro me😊
@leniczka23 ne, blbě se mi to označilo 😂
@balogis 2 dny
Jinak holky, k tomu digitálnímu testu - ten ukazuje od 25jednktek a normální třeba mamatest ukazuje od 10jedontek tak si myslím, ze ten digitální je asi jen pro ty tydny.
Jinak já teď udělala test a nic, tak jsem měla falešný Mamatest ☹
@petula.bir nic nevidim.ale ani na tom mamatestu jsem nic nevidela
@bublinkakocicka
Na mamatestu viděl i přítel 😂
Ale mám ještě dost času, tak uvidíme 🥰
Aha kolik mas do ms
@petula.bir na tom mamatestu sem viděla krásně..a jak vypadá tento test po úplném zaschnutí?
@bublinkakocicka
Cca 6.dnů ale pokud bych byla těhotná tak nevolnosti dělá hCG který se dá zachytit tím testem ale test negativní tak my se zacneme snažit za 2-3 mesice - to budeme mít to svatbě 😂
@petula.bir pchaaa šest dnů ?to může být vše ještě úplně jinak 🥰
@balogis
Právě, ze mamatest to co jsi viděla ☹ a najednou nic 😢 jsem blbá, ze jsem udělala ten první - ale bylo to ze srandy protože se mi o tom zdálo, ze jsem těhotná.
Jsem půl roku po revizi 😔

Jezisi to je na me moc to zapomenu😀😀😀😀