Je předčasný těhotenský test kvůli nevolnostem spolehlivý?
Ahojte holky,
udělala jsem si předčasně testy kvůli nevolnostem, říkám si že by se to sice ukázalo brzo....sex s označením u obrázků se srdíčkem.
9 dnů mi zbývá do MS

Čarka tam je,tak držím palce💗
@elen29 já vidím 🍀
Udělej jinou značku mě takto vychází neustále a není to těhotenství....
Zkusila bych další test zda bude sílit ale dle mého je takto silný duch jasné těhotenství 😁❤️
@vikysek0987 tak jak jste napsala:( jsem si udělala testy jiné a nic......:(
@elen29 mě mama testy ukázaly spolehlivě už slabou čárku 9 DPO a ostatní testy byly až do 12 DPO snehobile 😃 13 DPO už to potvrdil digi a tyčinkový Clearblue 🙈 pokud mama testy sílí, tak je to dobře, mě poprvé nesílily a bylo to biochemické. Ale další měsíc ob den testy silily ☺️
@moncici00 mama testy už nemám, půjdu koupit a uvidím zda ty teda budou sílit. Moc bych si to přála, ale příznaky mám že mi je nnevolno, proto jsem si test udělala:(. Ale tak uvidím, je to usud. Jako jednoho prďolku už mám je mu 1,5 ale přítel už mě říkal, že pak už moc nechce, kvůli rokům a to mu bude 40. Tak uvidíme. Tak popřípadě daruji daysy holky kdo by chtěl ♡. Digi action
@elen29 takhle jsem měla testy. Jiné byly snehobilé. 13 DPO jsem si udělala Clearblue. Předchozí měsíc jswm měla biochemické. Takže hned druhý den od digi Clearblue jsem volala na gyndu a další týden šla na kontrolu. Aby mi potvrdila, ze to není mimodelozni. Bala jsem se ze to zase odejde s MS, ale testy každý den sílily. A mimi se má zatím dobře, ale strach ze se něco stane je pořad 🙈 zkoušela jsi nový test? Jestli sílí?
@elen29 ja bych delala jeden druh testu ☺️ Pokud bude sílit tak je to v pořádku (dělat test ob den). Digi bych zatím nedělala a pockala až budeš 2-3 dny před MS, mě poprvé testy nesilily a taky to pak odešlo :( měla jsem strach ze se potvrdí to co mi lékaři řekli, ze to nepůjde jen tak. Do toho jsem brala MACU a druhy měsíc se zadarilo ☺️
@elen29 krasny den, tak jak jste dopadla?Prisla menstruace?

Řekla bych 9DPO a síla čárky by odpovídala tomu, že se zadařilo toho 14.8., měla jsem 9DPO stejnou čárku a teď už mu je 10.. držím pěsti 😉