Je slabý duch na těhotenském testu důvod k obavám?
Dnes jsem měla od rána ms křeče, podbřišek, ledviny i pochva, ale menstruace nikde. Normálně to mám že jakmile začne bolest hned přijde i ms, tohle se mi nikdy nestalo.
Zkusila jsem Mamatest 10 mIU, protoze mi to přišlo prostě divné, vyšel tam slabý růžový duch. Druhý z balení jsem ze začátku nic nevidela, ale pak jsem si všimla taky ducha ale slabší, ani jeden test není z ranné moči nejdřív nic, pak slabý duch. Action test, co jde 4 dny před ms, ale vim ze mamatest dela falešně pozitivní, tak jsem zkusila z actionu, a ten mi vyšel negativní. Včera v noci nechráněný styk. Po něm pár kapek krve v ejakulátu všimla jsem si to v mise v záchodu, ráno trochu dvě kapky krve na šortkách, fakt minimum. Takže teď nevim co si z toho vzít, nejspíš nic, ale chtěla jsem se vás zeptat na zkušenosti, děkuji.

@selina2211 ahoj, já tam teda čarku vidím. Na tom mamatestu určitě. Ale řekla bych si, že pokud je to tak. Tak je to že sexu tak před 14 dny, třemi týdny.. mně nikdy falešně pozitivní test nevyšel. A to jsem přes rok testovala často, když jsme se snažili o miminko. Pozitivní vyšel tak jako ten, co máte vyfocený, až když jsem byla těhotná