icon

Je slabý duch na těhotenském testu důvod k obavám?

selina2211
30. čer 2026

Dnes jsem měla od rána ms křeče, podbřišek, ledviny i pochva, ale menstruace nikde. Normálně to mám že jakmile začne bolest hned přijde i ms, tohle se mi nikdy nestalo.
Zkusila jsem Mamatest 10 mIU, protoze mi to přišlo prostě divné, vyšel tam slabý růžový duch. Druhý z balení jsem ze začátku nic nevidela, ale pak jsem si všimla taky ducha ale slabší, ani jeden test není z ranné moči nejdřív nic, pak slabý duch. Action test, co jde 4 dny před ms, ale vim ze mamatest dela falešně pozitivní, tak jsem zkusila z actionu, a ten mi vyšel negativní. Včera v noci nechráněný styk. Po něm pár kapek krve v ejakulátu všimla jsem si to v mise v záchodu, ráno trochu dvě kapky krve na šortkách, fakt minimum. Takže teď nevim co si z toho vzít, nejspíš nic, ale chtěla jsem se vás zeptat na zkušenosti, děkuji.

Strana
z2
klchudik
30. čer 2026

@selina2211 já tedy na té poslední fotce vidím i na testu z actionu. Uvidíš za dva dny 🍀

selina2211
autor
30. čer 2026
@klchudik

@selina2211 já tedy na té poslední fotce vidím i na testu z actionu. Uvidíš za dva dny 🍀

@klchudik právě že takhle to vypadá jen s bleskem, ale když se na něj podívám normálně na světle nic tam není, takže nevim co si z toho vzít no

selina2211
autor
30. čer 2026
@klchudik

@klchudik tak jsem se podívala pořádně a vidím ho tam, ale bohužel sem se podívala pozdě takže to nemohu brát za pozitivní

anonym_c9e1c9
30. čer 2026

@selina2211 zatím negativní

anonym_f90d7d
30. čer 2026

@selina2211 Je tam, otázka jestli bude sílit nebo zmizí a bude to biochemko...

selina2211
autor
30. čer 2026
@anonym_f90d7d

@selina2211 Je tam, otázka jestli bude sílit nebo zmizí a bude to biochemko...

@anonym_f90d7d chapu, jen me zarazilo ze jeden pozitivní si myslim, druhy min a dalsi vubec, sice vse dělaný v jeden den odpoledne, ale myslim si ze kdybych těhotna byla ukáže se neco na vsech nejspíš

anonym_f90d7d
30. čer 2026
@selina2211

@anonym_f90d7d chapu, jen me zarazilo ze jeden pozitivní si myslim, druhy min a dalsi vubec, sice vse dělaný v jeden den odpoledne, ale myslim si ze kdybych těhotna byla ukáže se neco na vsech nejspíš

@selina2211 Nemusí, a každý test má jinou sílu barviva

selina2211
autor
30. čer 2026
@anonym_f90d7d

@selina2211 Nemusí, a každý test má jinou sílu barviva

@anonym_f90d7d děkuji😊 snad to tak je..

enkelii
30. čer 2026

Těhotenství může být mladší. Já měla jasně pozitivní test až 6 den po vynechání MS. Dle ultrazvuku je miminko o týden mladší, ale naprosto v pořádku. Držím palce.

selina2211
autor
30. čer 2026
@enkelii

Těhotenství může být mladší. Já měla jasně pozitivní test až 6 den po vynechání MS. Dle ultrazvuku je miminko o týden mladší, ale naprosto v pořádku. Držím palce.

@enkelii jen mě zaráží že jeden je vidět hezky jako duch, druhý slabší a další úplně negativní, ale taky si říkám že u jednoho jsem nemočila cca 5 hodin a ani nepila, další hned po půl hodince, poslední Action sice po 4 hodinách ale pila jsem kolu a také minerálku ochucenou, tak jestli v tom není bordel, zkusím ráno, ale nechci si dávat naděje

anonym_c9e1c9
30. čer 2026
@selina2211

@enkelii jen mě zaráží že jeden je vidět hezky jako duch, druhý slabší a další úplně negativní, ale taky si říkám že u jednoho jsem nemočila cca 5 hodin a ani nepila, další hned po půl hodince, poslední Action sice po 4 hodinách ale pila jsem kolu a také minerálku ochucenou, tak jestli v tom není bordel, zkusím ráno, ale nechci si dávat naděje

@selina2211 když je HCG v moči ukáže test vždy

pilzzee
1. črc 2026

Jako MS bolesti v den ocekavane MS bez krvaceni jsou uplne klasickym symptomem 😀 Ja tam teda duchy vidim. Jinak mamatest miluju, vsechny ostatni testy jsou naprd 🙂

selina2211
autor
1. črc 2026
@pilzzee

Jako MS bolesti v den ocekavane MS bez krvaceni jsou uplne klasickym symptomem 😀 Ja tam teda duchy vidim. Jinak mamatest miluju, vsechny ostatni testy jsou naprd 🙂

@pilzzee no právě že já to tak fakt nemám, mam vždy křeče v podbřišku, chytí i ledviny a rovnou se spustí ms, včera sem fakt si myslela že mam na mále nebyla snem doma silně bolesti, a nikde nic, ale také si myslim že z toho nic nebude, dnes ráno Action skoro nic slabý uplne slabý duch jako ryska

selina2211
autor
1. črc 2026

Holky zkusila sem a nic dnes Dolejší je ze včera

anonym_0b7396
1. črc 2026

Duch tam je, ale záleží, jestli se objevil do limitu, nebo až pak. Jinak s tou ms se mi to teď taky změnilo. Dřív vždy, když přišla bolest břicha a zad, začala jsem do pár minut/hodin krvácet. Teď to mám tak, že mě to bolí na ms třeba už pět dní předem, ale krev se spustí až potom, a navíc už ani nekrvácím tolik dní, jako před tm. 🤷🏻‍♀️

selina2211
autor
1. črc 2026
@anonym_0b7396

Duch tam je, ale záleží, jestli se objevil do limitu, nebo až pak. Jinak s tou ms se mi to teď taky změnilo. Dřív vždy, když přišla bolest břicha a zad, začala jsem do pár minut/hodin krvácet. Teď to mám tak, že mě to bolí na ms třeba už pět dní předem, ale krev se spustí až potom, a navíc už ani nekrvácím tolik dní, jako před tm. 🤷🏻‍♀️

@anonym_0b7396 na horním ducha nevidím ale s bleskem šel vidět to ano, zároveň kdybych byla těhotná tak by byl pozitivní jako včera si myslím, a předevčírem jsme měla nechráněný sex, když jsem šla močit mela jsem asi dvě kapky krve a pak jeste na šortkách vcera ty bolesti a zatim nic, míň mě zacli bolet prsa ale nechci to přiřazovat k těhotenství, protoze by test byl dnes stejny jak včera

anonym_c9e1c9
1. črc 2026
@selina2211

Holky zkusila sem a nic dnes Dolejší je ze včera

@selina2211 jsou to jen rysky těhotenství to nebude ...

selina2211
autor
1. črc 2026
@anonym_c9e1c9

@selina2211 jsou to jen rysky těhotenství to nebude ...

@anonym_c9e1c9 tohle ryska určitě nebyla, ale neříkám ze jsem těhotná spis si myslim ze ne ale tohle ryska neni

anonym_c9e1c9
1. črc 2026
@selina2211

@anonym_0b7396 na horním ducha nevidím ale s bleskem šel vidět to ano, zároveň kdybych byla těhotná tak by byl pozitivní jako včera si myslím, a předevčírem jsme měla nechráněný sex, když jsem šla močit mela jsem asi dvě kapky krve a pak jeste na šortkách vcera ty bolesti a zatim nic, míň mě zacli bolet prsa ale nechci to přiřazovat k těhotenství, protoze by test byl dnes stejny jak včera

@selina2211 ze sexu z předevčírem bys te urcite teď neměla pozitivní test příznaky spíš budou hormonální PMS nebo cysta ...atd...

dashyyy
1. črc 2026
@selina2211

@anonym_c9e1c9 tohle ryska určitě nebyla, ale neříkám ze jsem těhotná spis si myslim ze ne ale tohle ryska neni

@selina2211 měla jsem stejného ducha a za 14 dnů mu bude 14.. víš kdy byla ovulace? Podle čárky na testu bych řekla tak před 10dny. Každopádně by měl opravdu každý den sílit. Pokud by to takto pokračovalo, objednala bych se na krev na HCG a poradila se s dr. JInak případné špinění na začátku těhu je celkem běžné. Držím palce 🙂

selina2211
autor
1. črc 2026
@anonym_c9e1c9

@selina2211 ze sexu z předevčírem bys te urcite teď neměla pozitivní test příznaky spíš budou hormonální PMS nebo cysta ...atd...

@anonym_c9e1c9 ja neříkám že ze sexu z predevcirem jen že co se mi stalo a jak to vzdy normalne mám😅

selina2211
autor
1. črc 2026
@dashyyy

@selina2211 měla jsem stejného ducha a za 14 dnů mu bude 14.. víš kdy byla ovulace? Podle čárky na testu bych řekla tak před 10dny. Každopádně by měl opravdu každý den sílit. Pokud by to takto pokračovalo, objednala bych se na krev na HCG a poradila se s dr. JInak případné špinění na začátku těhu je celkem běžné. Držím palce 🙂

@dashyyy no taky bych to tak brala kdyby stejný duch byl i dnes jako včera, ale bohužel nebyl žádný, nechráněný sex byl 13.6, takze si myslim že z toho nic, ovulace byla kolem 15-18, uz to mam vychytané a vzdy me začnou pobolívat prsa, plodný hled, a tak.

dashyyy
1. črc 2026
@selina2211

@dashyyy no taky bych to tak brala kdyby stejný duch byl i dnes jako včera, ale bohužel nebyl žádný, nechráněný sex byl 13.6, takze si myslim že z toho nic, ovulace byla kolem 15-18, uz to mam vychytané a vzdy me začnou pobolívat prsa, plodný hled, a tak.

@selina2211 testuj dál a uvidíš, hlavně ve stejnou denní dobu, ideálně ráno 😉 od toho 13. už pak žádný další nechráněný nebyl?

selina2211
autor
1. črc 2026
@dashyyy

@selina2211 testuj dál a uvidíš, hlavně ve stejnou denní dobu, ideálně ráno 😉 od toho 13. už pak žádný další nechráněný nebyl?

@dashyyy až 25 byl zas nechráněný

dashyyy
1. črc 2026
@selina2211

@dashyyy až 25 byl zas nechráněný

@selina2211 tak to by spíš odpovídalo na tu ovulaci kolem 18. .. je to buď a nebo, tak uvidíš ;)

selina2211
autor
1. črc 2026
@dashyyy

@selina2211 tak to by spíš odpovídalo na tu ovulaci kolem 18. .. je to buď a nebo, tak uvidíš ;)

@dashyyy si nemyslím že od 13 by vydržela spermie, protože by dnes vyšel test jako včera aspon ale vyšel negativní

dashyyy
1. črc 2026
@selina2211

@dashyyy si nemyslím že od 13 by vydržela spermie, protože by dnes vyšel test jako včera aspon ale vyšel negativní

@selina2211 od 13. do 18. je dlouho celkem to je fakt, ale zase mi to úplně nepřijde jako ryska, to bývá test většinou jakože hodně namáchaný ten test, že se to rozpije

anonym_0b7396
1. črc 2026
@selina2211

@selina2211 při sexu takhle před ms taky špiním. Uvidíš, každý den si dělej test a všechno ti pam prozradí ms. Když přijde jasně červená krev a bude jí dost, tak je možné, že jsi měla biochemické těhu a když budeš jen špinit a test bude čím dál víc vidět, tak je to jasný. 🙂 drží. Palce, ať to dopadne, jak si přeješ. 🙂

selina2211
autor
1. črc 2026
@anonym_0b7396

@selina2211 při sexu takhle před ms taky špiním. Uvidíš, každý den si dělej test a všechno ti pam prozradí ms. Když přijde jasně červená krev a bude jí dost, tak je možné, že jsi měla biochemické těhu a když budeš jen špinit a test bude čím dál víc vidět, tak je to jasný. 🙂 drží. Palce, ať to dopadne, jak si přeješ. 🙂

@anonym_0b7396 ja nešpiním vubec byli to jen dvě kapky, ted nemam nic

anonym_0b7396
1. črc 2026
@selina2211

@anonym_0b7396 ja nešpiním vubec byli to jen dvě kapky, ted nemam nic

@selina2211 tomu se říká špinění, pokud ta krev ale byla čerstvá, tak pak je to jen poškrábání, podráždění… před ms tam bývá často sucho.

Strana
z2