icon

Je těhotenský test pozitivní nebo ne?

27. led 2026

Ahoj holky víc očí víc ví 😀 myslíte že už je pozitivní ? Já bych řekla že to chce ještě kousek ale třeba to víc silnější nebude 😀 děkuji 🙂

Je těhotenský test pozitivní nebo ne?
hennrietta
•
27. led 2026

Zkus ještě jeden odpoledne, navečer. Uvidíš, jestli bude ještě sílit nebo slábnout. Tento pozitivní není.

jana5382
•
27. led 2026

Tak ten je dost jasně pozitivní teda

autor
•
27. led 2026
@hennrietta

Zkus ještě jeden odpoledne, navečer. Uvidíš, jestli bude ještě sílit nebo slábnout. Tento pozitivní není.

@hennrietta odpoledne ještě udělám 🙂 a pošlu

patypresdevaty
•
27. led 2026
@hennrietta

@hennrietta jak jako není? To víš, že je...

dashyyy
•
27. led 2026
@jana5382

Tak ten je dost jasně pozitivní teda

@patypresdevaty
@jana5382 je to ovulační test a ne pozitivní není, čárka musí být stejně silná jako kontrolní a podle fotky jí opravdu kousek chybí

jana5382
•
27. led 2026
@dashyyy

@patypresdevaty
@jana5382 je to ovulační test a ne pozitivní není, čárka musí být stejně silná jako kontrolní a podle fotky jí opravdu kousek chybí

@dashyyy ahaa já myslela že klasický tt

dashyyy
•
27. led 2026
@jana5382

@dashyyy ahaa já myslela že klasický tt

@jana5382 označení LH je vždy ovulační 😉

patypresdevaty
•
27. led 2026
@dashyyy

@patypresdevaty

@dashyyy no dobre, v tomto smyslu neni "pozitivni", ale jestli jde o sanci otehotnet, tak ta je vysoka, protoze spermie dokazi nejakou dobu ve vejcovodech prezit. Podle sily testu se da ocekavat, ze uplne "potitivni" bude velmi brzy

dashyyy
•
27. led 2026
@patypresdevaty

@dashyyy no dobre, v tomto smyslu neni "pozitivni", ale jestli jde o sanci otehotnet, tak ta je vysoka, protoze spermie dokazi nejakou dobu ve vejcovodech prezit. Podle sily testu se da ocekavat, ze uplne "potitivni" bude velmi brzy

@patypresdevaty ano to souhlasím, ale teď z fotky pozitivní prostě není, což byla otázka

janickaslepicka
•
27. led 2026

Už bych se snažila, i s tímto výsledkem jde otěhotnět a je možný, že silnější už ani nezachytíš, ale jak se píše výše testuj dál

autor
•
27. led 2026

Styk byl naposled před 3 dny museli jsme přestat pač manžel lehl a nebylo mu dobře, ale dnes už mu je lépe tak snad 🤞🏻 😀 moc děkuju.

autor
•
27. led 2026

Posílám update tak co myslíte možná ještě tmavší by měl být ale určitě do 24h bude ovu!

vanessia7
•
27. led 2026

Tak tenhle je rozhodně pozitivní, o tom není pochyb.

dashyyy
•
28. led 2026
@anonym_autor

Posílám update tak co myslíte možná ještě tmavší by měl být ale určitě do 24h bude ovu!

@anonym_autor včera, dnes i zítra pojistit 😀 držím pěsti

drtatko4
•
28. led 2026

Jak to vypadá dnes? Protože tomu včera tam kúsíček ještě chyběl.

autor
•
28. led 2026
@drtatko4

Jak to vypadá dnes? Protože tomu včera tam kúsíček ještě chyběl.

@drtatko4 dnes takto je to tedy jiná značka protože mi předešlá došla ale to asi nevadí řekl bych že pozitivní 🥰
BT dnes ráno 36,5

dashyyy
•
28. led 2026
@anonym_autor

@drtatko4 dnes takto je to tedy jiná značka protože mi předešlá došla ale to asi nevadí řekl bych že pozitivní 🥰
BT dnes ráno 36,5

@anonym_autor áno, takto vypadá pozitivní, přesně jak má ;) ideální čas

hennrietta
•
28. led 2026
@anonym_autor

BT dnes ráno 36,5

@anonym_autor Tento už je pozitivní. Pokud máte možnost mít sex jednou za 2-3 dny, tak bych se na ovulační testy vyprdla. 😂