icon

Je těhotenský test pozitivní nebo ne?

27. led 2026

Ahoj holky víc očí víc ví 😀 myslíte že už je pozitivní ? Já bych řekla že to chce ještě kousek ale třeba to víc silnější nebude 😀 děkuji 🙂

Je těhotenský test pozitivní nebo ne?
hennrietta
27. led 2026

Zkus ještě jeden odpoledne, navečer. Uvidíš, jestli bude ještě sílit nebo slábnout. Tento pozitivní není.

jana5382
27. led 2026

Tak ten je dost jasně pozitivní teda

autor
27. led 2026
@hennrietta

Zkus ještě jeden odpoledne, navečer. Uvidíš, jestli bude ještě sílit nebo slábnout. Tento pozitivní není.

@hennrietta odpoledne ještě udělám 🙂 a pošlu

patypresdevaty
27. led 2026
@hennrietta

@hennrietta jak jako není? To víš, že je...

dashyyy
27. led 2026
@jana5382

Tak ten je dost jasně pozitivní teda

@patypresdevaty
@jana5382 je to ovulační test a ne pozitivní není, čárka musí být stejně silná jako kontrolní a podle fotky jí opravdu kousek chybí

jana5382
27. led 2026
@dashyyy

@patypresdevaty
@jana5382 je to ovulační test a ne pozitivní není, čárka musí být stejně silná jako kontrolní a podle fotky jí opravdu kousek chybí

@dashyyy ahaa já myslela že klasický tt

dashyyy
27. led 2026
@jana5382

@dashyyy ahaa já myslela že klasický tt

@jana5382 označení LH je vždy ovulační 😉

patypresdevaty
27. led 2026
@dashyyy

@patypresdevaty

@dashyyy no dobre, v tomto smyslu neni "pozitivni", ale jestli jde o sanci otehotnet, tak ta je vysoka, protoze spermie dokazi nejakou dobu ve vejcovodech prezit. Podle sily testu se da ocekavat, ze uplne "potitivni" bude velmi brzy

dashyyy
27. led 2026
@patypresdevaty

@dashyyy no dobre, v tomto smyslu neni "pozitivni", ale jestli jde o sanci otehotnet, tak ta je vysoka, protoze spermie dokazi nejakou dobu ve vejcovodech prezit. Podle sily testu se da ocekavat, ze uplne "potitivni" bude velmi brzy

@patypresdevaty ano to souhlasím, ale teď z fotky pozitivní prostě není, což byla otázka

janickaslepicka
27. led 2026

Už bych se snažila, i s tímto výsledkem jde otěhotnět a je možný, že silnější už ani nezachytíš, ale jak se píše výše testuj dál

autor
27. led 2026

Styk byl naposled před 3 dny museli jsme přestat pač manžel lehl a nebylo mu dobře, ale dnes už mu je lépe tak snad 🤞🏻 😀 moc děkuju.

autor
27. led 2026

Posílám update tak co myslíte možná ještě tmavší by měl být ale určitě do 24h bude ovu!

vanessia7
27. led 2026

Tak tenhle je rozhodně pozitivní, o tom není pochyb.

dashyyy
28. led 2026
@anonym_autor

Posílám update tak co myslíte možná ještě tmavší by měl být ale určitě do 24h bude ovu!

@anonym_autor včera, dnes i zítra pojistit 😀 držím pěsti

drtatko4
28. led 2026

Jak to vypadá dnes? Protože tomu včera tam kúsíček ještě chyběl.

autor
28. led 2026
@drtatko4

Jak to vypadá dnes? Protože tomu včera tam kúsíček ještě chyběl.

@drtatko4 dnes takto je to tedy jiná značka protože mi předešlá došla ale to asi nevadí řekl bych že pozitivní 🥰
BT dnes ráno 36,5

dashyyy
28. led 2026
@anonym_autor

@drtatko4 dnes takto je to tedy jiná značka protože mi předešlá došla ale to asi nevadí řekl bych že pozitivní 🥰
BT dnes ráno 36,5

@anonym_autor áno, takto vypadá pozitivní, přesně jak má ;) ideální čas

hennrietta
28. led 2026
@anonym_autor

BT dnes ráno 36,5

@anonym_autor Tento už je pozitivní. Pokud máte možnost mít sex jednou za 2-3 dny, tak bych se na ovulační testy vyprdla. 😂