Je to duch nebo jen ryska?
Holky je to duch nebo jen ryska?

@klokanka31 moc děkuji. Přestalo mi chutnat kafe (jako když jsem byla v tom s malou) ,tak jsem si řekla za 2 dny má přijít MS tak to zkusím. Jsem myslela že tam nic nebude a najednou koukám a vidím 2 čárky.
@sam008 čárka tam je, nemáte i fotku bez úprav?
@sam008 přesně takové ,,čárky " mi teď udělaly 3 mamatesty po sobě, pak jsem vzala další a ani pomalu náznak. Tak snad budeš mít větší štěstí, ale nechápu to no.
Řekla bych že tohle je spíš duch 🙂
A to .ám s falešňáky své zkušenosti...
Na živo je vidět krásně na mobilu to není tak vidět
@lujhu u mě přesně to samé..
@sam008 čárka tam je, teď už záleží jestli bude sílit...
@marketa1218 No to je něco 🙆 já budu ještě testovat jestli budu mít pár dnů zpoždění a jestli tam budou opět tyhle čárky tak mě trefí dneska samy šmejdy prodávají
@lujhu nenech se tu otrávit některými samozvanými doktorkami tady ,může a nemusí to vyjít to víme všichni . Držím ti palce ať sílí. Můj takový dixhnma dnes už 25+2tt
@vlasta1981 moc děkuji
Ahojte prosím o radu 🫣 zatiaľ som nenašla žiadnu podobnú diskusiu 🤗 menštruacia mi mešká už 2 týždne včera večer som mala večer dosť viditeľného ducha na teste a ráno o dosť slabšieho 🫣 mám Pcos čiže aj dosť nepravidelnú menštruáciu minulý týždeň som bola u svojej gyn. mala som bolesti v podbrušku povedala mi že vidí že ovulácia prebehla pravdepodobne dňa 27.11 mala som ovulačné špinenie je možné že môžem byt tehotná či si nemám vôbec robiť nádeje 🫣 prikladám aj fotky testov ten vrchný je večer a spodné sú ráno
@ivka2628 Ahoj . Spíš nejsi . Dle mne hormony rozházené
@vlasta1981 nikdy pred tým mi tieto testy neukázali nič takéto 🫣
@ivka2628 píšeš že jsi měla ovulaci 27.11 zřejmě . To je dlouhá doba na to aby bylo jen takový duchové . Leda ... Že by byla mnohem později. To by pak mohlo být .....
@vlasta1981 tak bola som na ultrazvuku a videla len nejaké žlté teliesko a na základe toho povedala že ovulacia prebehla 🫣 menštruáciu som mala 6.11 a 27.11 som začala špiniť a potom som aj trochu krvacala stalo sa mi to prvý raz na to mi povedala že to môže byt ovulačné krvácanie no nevedela som že to môže byt rovnaké ako menštruacia 🫣v dobe keď som bola u nej už som mala mať menštruáciu no podľa ultrazvuku mi povedala že to na menštruáciu nevyzerá 🥺 som z toho zmätená dosť…testy som skúšala už keď meškala 5 dní a testy boli čisté biele 🥺 až od včera vidím na testoch toto viem že to môže byt falošné ale tak dúfala som že by som tu našla nejakú žienku čo si prešla niečím podobným
@ivka2628 no zázraky se dějí . Mohlo dojít k oplodnění velmi později. Testuj dál a uvidíš zda testy sílí. Stát se může cokoli . Držím ti palce a dej vědět .
@vlasta1981 uvidíme testovať budem 27.12 určite dám vedieť 🤗 Ďakujem

@sam008 Ani jedno, to už je hezká čárka 😊 Moc gratuluju 🍀🍀