Je toto pozitivní test?
Ahojte,sestra si robila teraz večer test. Je to pozitívny test aj keď je druhá čiarka slabšia? Test je robený po vynechaní MS.

já bych řekla, že jo 🙂
Ano, je.
je pozitivni
Nekomu to tak dela, zkus testovat stejnym testem obden a idealne za stejnych podminek. Takze treba rano z prvni moci.
Mě teda nepřijde slabší
@ivetkakr ja tam tiež ducha vidim
U me zkraje bylo videt sileni az po nejakych 36 hod...
Dekuju,Ja si nikdy test pred vynechanim nedělala,ale teď mam silný pocit ze jsem proste těhotná... tak jsem to zkusila a něco málo tak vidím,ale jsem 26DC takže to neberu nijak vážně 🙂
Vypadá to, že ano, já to měla stejně a když jsem si ho udělala další den ráno, tak jsem měla čárku výraznější a večer tlustou
Zrovna tyhle dva testy mně holky velmi často vycházely falešně pozitivní, určitě zopakujte a pokud bude zřetelnější, brala bych to jako pozitivní... ale až jsem byla těhotná,tak to byla opravdu tmavá čárka dělala jsem test nějaký 11 den po opolednění
@snezenka123 a foto?
@snezenka123 to vypada na skoro pozitivne 😀
ruzovy naznak tam je 🙂
@nat vyřídím. Zítra ráno zkusí znova ten Pepíno, zelený a snad se ukáže posun ☺️
Prý to jde naživo vidět lépe
@snezenka123 Je dobre delat ob 2 dny je tam videt lepe jak carka sili 🙂 Tak jestli je rada tak preji at sili 🙂
@snezenka123 pepino maji malo barviva. At udela Mamatest treba.
@sudylichozrout ten nemá a do lékárny se dostane až v týdnu ten první byl prý mamatest 10. Spletla se
@nat
@sudylichozrout
Ahoj. Přeposílám foto. Horní je z pátka dopoledne, spodní z dneška (neděle) ráno.
Je to Pepíno test.
Prý jde vidět na živo, že ten spodní je tmavší, zkusí potom vyfotit za denního světla. Děkuju
@snezenka123 pozitivní.
@prezdivka děkuju.

Ano je pozitivní 🙂