Jeden test pozitivní, druhý negativní

adelajda5
9. bře 2018

3 dny zpět jsem dělala digitální test a dnes tento znovu obyčejný (je to nejlevnější test, za £1 tady v anglii) a negativni. Čemu věřit? Je nějaká šance, ze to proste neukáže a je brzy? Nebo proste vadný digital ..

kafr
9. bře 2018

😂 tak další test...
Ale kamarádka kamarádky si takhle taky dělala testy... Ano...ne... ano...ne... nakonec šla raději na krev 😉 jak to dopadlo bohužel nevím. V ČR krevní test není problém, nevím jak v Anglii.

carrie_b
9. bře 2018

Bohužel se může jednat i o zamlklé těhotenství, je to často ještě před očekávaným příchodem mens. Ale držím palce, ať to nakonec vyjde tak, jak si přeješ 🙂

kubikulik
9. bře 2018

Nejlepší je kupovat stále stejný typ 🙂 Takže pak asi znovu ten digitální... pak se dá nejlépe porovnat...

hojda
9. bře 2018

Záleží taky jakou mají citlivost a kolik dní po oplodnění to je.

adelajda5
autor
9. bře 2018

Ms jsem měla na den 28.2 (bez jakéhokoliv zpoždění ) , bylo to ale jeden den spineni, druhy nic, potom trochu krve, zase spineni. Šla jsem k dr. zda nemůžu mít problem s hormony ( o mimi se pokoušíme od září, v říjnu se to nevydsrilo a skočilo příchodem MS) a doktor řekl, ze se určitě jednalo o implantacni krvácení a ze pokud za 2 týdny udělám test bude pozitivni. No už se mi to nějak nezdá. Možná to opravdu znovu nevyšlo a ta trocha krvácení to vzala a test ukázal možná jen zbytek hcq, nevím.

maice
9. bře 2018

A kouka jsi jaka je citlivost toho obyc testu??? Nemuze to byt tim???

adelajda5
autor
9. bře 2018

Píší na tom obyc , ze ukáže jak je HCG 25mlU/ml a více

maice
9. bře 2018

@adelajda5 No vida...tak prave proto...citlivejsi ukazuji jiz od 10mlU/ml...a ten digital???

adelajda5
autor
9. bře 2018

Digital píšou 50, tak to jsem fakt jelen :D .. zkusím poslední samci znovu ten stejný digital a uvidíme. Ale spis to vypadá jako opět nevydařené a velký podraz ze strany testu.

maice
9. bře 2018

Aha,tak to je opravdu divny :(

kachna001
9. bře 2018

@adelajda5 u nás je digitál taky 25 a ukazuje přesněji a lépe než papírkové, které mají citlivost 10...jinak doktor ti řekl, ať si uděláš test za dva týdny a pokud se nepletu, od 28.2. to rozhodně dva týdny nejsou, jsi maximálně 9DPO, vajíčko se mohlo zavrtávat déle...podle mě zbytečně plašíš příliš brzy 😉

snezenka123
9. bře 2018

@adelajda5 taky bych řekla, že se jedná o implantační krvácení, pokud to nebyla ms jako taková/tu já taky teď neměla a snad ani mít už nebudu🙂/tak by se opravdu mohlo jednat o zahnízdění. Pokud už ani nekrvácíš ani nešpiníš, je velká šance, na to, že to je miminko. taky jsem četla, že digitální jsou spolehlivější, než citlivější papírkové...jsem zvědavá na sebe zítra a na ten digitální. Zkus testnout digitálním znova. Pravděpodobnost, že by oba dva byly vadné je minimální🙂

alkuska
9. bře 2018

@adelajda5 Hele obrň se trpělivostí. Jestli to bylo impl. krvácení, je to ještě brzo. Stejně to absolutně nijak neovlivníš, jen se zbytečně stresuješ. Já vím že se mi to řekne, ale zkus to na pár dní hodit za hlavu, zajdi si do kina, na kafe, nebo něco a zkus to cca za 5 dní. Pak už uvidíš co a jak, buď to dostaneš, nebo ne a buď to na testu bude, nebo ne. JInak já jsem digitál nikdy neměla, mě vždycky dobře fungovaly i ty nejlevnější testy s citlivostí 10, když tam byl duch, bylo to tam.

adelajda5
autor
9. bře 2018

Děkuji vám všem. Nesmím na to myslet a proste počkat 🙂 plasim po předchozí zkušenosti, co přesně v tuhle dobu testy pozitivni a potom tedy přišla za 10 dni menstruace. Ale doufejme, ze teď to bude jiné a možná se jen uchytlo později.

adelajda5
autor
9. bře 2018

Tak dnes jsem zkusila ten samy test a už negativni. Během 2 dnů . Tak je asi po tom zensky, znovu priste bude třeba více stesti a ne jen zbytečně naděje. 🙂

snezenka123
10. bře 2018

to mě moc mrzí☹

maice
10. bře 2018

@adelajda5 :( drz se

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru