Jsem a nebo ne?
Ahoj holky..Včera jsem si dělala těhotenské testy 2.. a vyšli mi takto co si o tom myslíte?
Před 3 mesici jsem si delala test protozme jsem nedostala MS
A po14 dnech jsem to dostala a dr mi řekl že nejsem..Tak jssm teď z toho malinko zmatená...
1. Dvě fotky foto testu včera
A 2 foto testu pred tema 3 mesici

@verunka63 když si přečteš návod tak je to myslím jasný?😉
Nemohlo to byt biochemicke tehu?
@verunka63 biochemické těhotenství je stav, kdy má žena pozitivní těhotenský test z moči nebo krve, ale těhotenství skončí dříve, než je prokázáno ultrazvukovým vyšetřením. Velké množství žen ani neví, že bylo gravidních, pozorují pouze opožděnou, eventuálně silnější menstruaci. V případě pozitivního těhotenského testu, kdy současně není vidět plod na ultrazvuku, je nutné pomýšlet na mimoděložní těhotenství. Oba stavy od sebe většinou odliší opakovaný odběr HCG hormonu z krve. U biochemického těhotenství jsou hodnoty HCG v krvi nízké a mají klesající charakter.
@verunka63 tak třeba nebylo nic vidět na UZ a tys dostala opožděně MS, tak se prostě nenamáhal vysvětlit ti, že je to biochemické a prostě rovnou řekl, že těhotná nejsi (což v tu chvíli byla nejspíš pravda). Ne každý doktor se namáhá s vysvětlováním. Ty testy tehdy pozitivní podle mě teda byly jasně, tak to nějaký důvod mít muselo.
A teď jsou pozitivní taky, zkus další za dva dny třeba a uvidíš, jestli sílí nebo slábnou. Z fotky testu ti bohužel neřekne nikdo, jestli to je prosperující těhotenství, nebo zase biochemické.
Držím pěsti🍀
@esmeralda11 Děkuji moc..Ale v pod bříšku mě občas pobolívá jako při MS ale MS nikde
@verunka63 jsi gratuluju
No, test máš pozitivní. Ale jestli to dopadne jak naposled ti tady bohužel nikdo neřekne...
Pozitívny test si niekto hneď zavesí na instagram? 😳😳
2// zřejmě znamená pozitivní když jsi přečteš pří:leták a jestli to bude prosperující těhu a nebo nebude to zjistíš časem.. Nechápu když vyjde pozitivní tt jasně a zřetelně tak otázku jestli jsem a nebo ne.. Někdy kromě gynekologa by chtělo také vyhledat oční oddělení..
@verunka63 měla jsem takové testy ,po krátké ms v rozmezí 3 týdnů ,na ultrazvuku nic neviděl ,jen vyšší sliznici ,pak se dostavila další ms ,také nevím co to bylo ,ale pravděpodobně to biochemické těhotenství
@verunka63 gratuluju 🙂 držím palečky ať je vše ok 🍀

@verunka63 ano jsi…