Jsem těhotná?

terezka2598
3. bře 2016

Ahoj,chtela bych se zeptat, s pritelem se snazime o miminko,menstruaci mam porad nepravidelnou posledni 3 mesice,mam priznaky jako kdybych byla tehotna,vykyvy nalad,navaly horka ,obcasne nevolnosti,po sexu a nekdy i pri sexu bolesti v podbrisku,brisko mam hrozne tvrde a zvetsuje se mi,ze zacatku sem myslela ze jen pribiram..testy sem si delala hodnekrat,ale bud test selhal a nebo byl negativni,a dvakrat se mi stalo ze se mi tam objevili 2 carky a pak ta jedna zmizela,a na gyndu z jistych duvodu nemuzu ted v nejblizsi dobemyslite si ze jsem opravdu v tom ?

andrejka3741
3. bře 2016

@terezka2598 Tak pokud ti test selhal, nebo je negativní, a nevíš, tak by bylo dobré zajít si k dr. kam ale ty jít nemůžeš. Můžu se zeptat proč? Protože pokud máš test negativní tak to jinak nezjistíš 🙂

maikiepoint
3. bře 2016

Ještě by šlo zajít si do laboratoře jako samoplátce - nechat si odebrat krev.

iveta93
3. bře 2016

No jestli máš příznaky poslední tři měsíce tak je můžeš mít vsugerované. Úplně nechápu proč by jsi nemohla jít na gyndu, ale v tom případě si zkus udělat jiný test. Buď klasický na moč nebo prodávají i domácí krevní (píchneš do prstu) a nebo můžeš jít na krev jako samoplátce na zjištění HCG v krvi. To stojí asi 200,- a dělají je v laboratořích kam se chodí normálně na krev. Jiná možnost na zjištění těhotenství už asi není. Maximálně počkat jestli ti za pár měsíců nevyroste bříško... V každém případě držím palce ať to dopadne jak si přeješ. 😉

terezka2598
autor
3. bře 2016

proste nemohu na gyndu je to slozite....s tou menstruci jsem mela problem uz predtim ..a dlouho ale je mozne ze je to sugesce,aleto by nevysvetlovalo to brisko...dekuju za radu jinak to jsem nevedela ze je jeste hodne moznosti jak to zjistit 🙂

drakenn
4. bře 2016

U psu se tomu rika falesna brezost. Fenkam roste bricho a dokonce i mlecne zlazy. Vsugerovat se da vse!!

mika251
4. bře 2016

Drakenn má pravdu, navyše, pokiaľ čakáš prvé dieťa, tak bruško málokedy rastie hneď od začiatku, zväčšovať sa začne až po pár týždňoch, či mesiacoch.

terezka2598
autor
4. bře 2016

myslite ze tohle je vsugerovane?

petule407
4. bře 2016

Zdravim vsechny 🙂
Rada bych se zeptala na vas nazor ohledne toho,jestli muzu byt tehotna nebo ne. Jsem z toho zmatena,jelikoz beru antikoncepci.
Asi pred tydnem me zacalo pobolivat bricho a zaludek jsem mela jako na vode. Tento tyden v utery jsem rano trochu zaspinila. Byl to takovy hnedy vytok,ale ne moc silny..objevil se jen rano. Od te doby me boli v podbrisku jako pri MS, kterou ale dostat ted nemam,jelikoz beru antikoncepci a pauzu si teda delam co dva mesice. Driv me prave v podbrisku mimo MS nebolelo. Jinak je i fakt,ze co se tyka prsou,tak me v nich obcas pichne a jsou lehce bolestive na dotek. Unava je taky desna.
Budu rada za odpovedi a nazory. Moc dekuji 🙂

mika251
4. bře 2016

@terezka2598 pokiaľ máš takéto brucho a negatívny test, tak je to vsugerované. Dojdi si na krv a bude jasno. Niektorým ženám, ktoré chcú strašne otehotnieť sa spustí mlieko. Ľudská myseľ je schoponá všetkého.
Mimochodom, som v 20tt a takto ešte nevyzerám 🙂 Znamená to, že tehotná nie som? Veľkosť brucha o tehotenstve nevypovedá nič.

terezka2598
autor
4. bře 2016

dobre ..:(

mika251
4. bře 2016

@terezka2598 nebuď nešťastná, trebárs fakt tehotná si. Ale z príznakov sa to proste uhádnuť nedá, pretože tie fakt o ničom nesvedčia. Uvidíš ako dopadneš na krvných testoch. Držím palce.

terezka2598
autor
4. bře 2016

Ja vim,nejsem nestastna,casu na miminko jeste je, bude mi osmnact,bojim se spis ze jsem neplodna...

mika251
4. bře 2016

@terezka2598 panebože, pokiaľ ešte nemáš ani 18, tak sa vobec nikam neponáhľaj. A už vobec sa neumáraj myšlienkami o neplodnosti, na to máš hromadu času.

nazka
4. bře 2016

@terezka2598 proč nemůžeš na gyndu? ono i čekat dítě a nejít na gyndu je docela risk.. přece bych neriskovala jak zdraví případného miminka,tak svoje..

nazka
4. bře 2016

@petule407 kamarádka brala antikoncepci a dnes má dvouletého syna 🙂

terezka2598
autor
4. bře 2016

tak ja mam problemy se spodek,chronicky zanety atd proste se bojim ..nepospicham ale ja nejdriv neresila ze bych mohla byt v tom dokud jsem nezacala mit ty priznaky ..to brisko..

petule407
4. bře 2016

@nazka No ja znam taky prave dve holky,ktere otehotneli pres antikoncepci. Jen ted premyslim,jestli brat pasky dal nebo vysadit. Nevim nevim..

odula
4. bře 2016

@terezka2598 je ti jasný, že bez gynekologa tohle prostě sama nevyřešíš? Tedy ne dřív než za cca 6 měsíců... 😲

terezka2598
autor
4. bře 2016

To je...zkusim to nejak vyresit..a nebo jak tu uz jedna pani psala pockam jestli mi poroste brisko jeste vic 🙂 ..

mika251
4. bře 2016

@terezka2598 no tým to rozhodne nevyriešiš. Ale ako chceš, každý je svojho šťastia strojcom 🙂
Ale s týmto "zodpovedným" prístupom na dieťa rozhodne ešte zrelá nie si.

luckeyluckey
4. bře 2016

Já sem taky měla kolikrát takové břicho, i větší a to sem jinak štíhlá. Když sem se hodně najedla a jelikož ho nemám zpevněné, tak sem si taky připadla jak těhotná, kort když sem ho hodně vypoulila.
Jak radí holky, buď jako samoplatce na krev, jinak na gyndu, je to nejjistější.

valeri10
4. bře 2016

Mě by teda možná trápilo jestli to není něco jiného než těhotenství např. nějaká nemoc.

nazka
4. bře 2016

@terezka2598 kór když máš problémy, upaluj je řešit. Naopak si to akorát nabalíš a bude to horší a horší. Nechci tě prudit, ale vím to z vlastní zkušenosti. Jetli chceš být zodpovědnou a dobrou matkou, musíš se holt pochlapit a jít za tím doktorem. Však on tě neukousne.

nazka
4. bře 2016

@petule407 tak tohle ti neporadím, nevím,jak to udělala kámoška. Ale určitě bych ještě pár dní počkala.. a testovala, v pondělí zavolej dr a uvidíš.

terezka2598
autor
4. bře 2016

vite,kazda holka to nema jednoduche ...

kacca11
4. bře 2016

@terezka2598 nechapu, planujes dite a nemuzes k lekari? To je sila, co trochu zodpovednosti? Zajdi si k lekari a nech si nabrat krev a resit priciny toho bricha, to, co popisujes nemusi mit s tehotenstvim nic spolecneho. Pokud se ti z nrjakeho duvodu nechce na gyndu, jdi k obvodni...

petule407
4. bře 2016

@nazk No uvidim. Test jsem si delala hned v to utery a byl negativni..podle me by to ale stejne zatim neukazal,je moc brzy asi. Jinak v pondeli letim zpet do Anglie a tam jeste doktora nemam,tak to nejak musim poresit 🙂
Opravdu se ale citim tak jinak jako normalne..takze nevim na cem jsem 🙂

evulina77
4. bře 2016

@terezka2598 těhotná být můžeš, ale podle mě to není moc pravděpodobné, ale možné je vše. Jen si myslím, že jsi přibrala a pokud vyvalíš bříško, může vypadat jako těhotné. To dokážu taky, když pustím všechny břišní svaly a vyvalím břicho a těhotná nejsem (aspoň myslím 😀 ). Pokud máš stále najaké problémy o to víc, by jsi měla jít k doktorovi a řešit to, případně léčei společně i sexuálního partnera. Rozhodně omez bílou mouku, uzeniny a sladké, to může taky pomoci. Schováváním hlavy před problémy není dobré a k ničemu nevede. Vem svůj život do svých rukou a nebuď jen pasivní oběť okolností...

evulina77
4. bře 2016

@petule407 zajdi k doktorovi, stejně tam budeš muset jít kvůli třeba novým práškům, tak se nech vyšetřit a budeš vědět na čem jsi. Taky jsem znala holku, která ototněla a brala antiko, přišlo se na to při vyšetření, když chtěla další prášky a byla už ve 12. týdnu...

petule407
4. bře 2016

@evulina77 To bych rada,ale dnes uz me nevezmou, tim jsem si jista,jelikoz tam maji porad plno a v pondeli letim do Anglie uz rano,takze z toho taky nic nebude. Prasky mam jeste na dalsi 4 mesice. No zkusim se testovat a pokud by test vysel pozitivni,tak bud doletim kvuli dr a nebo si v Anglii nekoho najdu 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru