Jsem těhotná?
Ahoj,chtela bych se zeptat, s pritelem se snazime o miminko,menstruaci mam porad nepravidelnou posledni 3 mesice,mam priznaky jako kdybych byla tehotna,vykyvy nalad,navaly horka ,obcasne nevolnosti,po sexu a nekdy i pri sexu bolesti v podbrisku,brisko mam hrozne tvrde a zvetsuje se mi,ze zacatku sem myslela ze jen pribiram..testy sem si delala hodnekrat,ale bud test selhal a nebo byl negativni,a dvakrat se mi stalo ze se mi tam objevili 2 carky a pak ta jedna zmizela,a na gyndu z jistych duvodu nemuzu ted v nejblizsi dobemyslite si ze jsem opravdu v tom ?
@terezka2598 každá holka to má tak jednoduché, ako si to sama umožní. Keď to nemáš jednoduché, tak si najprv vyrieš situáciu a potom sa snaž otehotnieť.
@terezka2598 počkáš? Neblni - mohlo by jít i o nějaký zdravotní problém...
Rozhodla sem se ze zajdu k doktorovi,ildyz dost riskuju
@terezka2598 čo možeš riskovať rozhodnutím ísť k doktorovi?
@terezka2598 naopak, jen získáš, opravdu. Držím Ti palce!
@terezka2598 muzes tam mit i nador....ale jestli ti tve "problemy se spodkem" a problemy s cyklem pripadaji jako duvod proc nejit na gyndu.... osobne mam z tebe pocit, zes tam jeste nikdy nebyla a myslus si, ze se tam chodi jen, kdyz je zenska tehotna. Tve problemy se spodkem ti ve vysledku neplodnost mohou zpusobit.
@terezka2598 být tebou jdu k dr hned... Známé se takhle taky zvětšilo břicho, a pak ji praskla cysta a měla několik litrů vody v břiše.... Což je nebezpečný... Ne vždy kdxz roste břicho znamena to tehu, ale může jít o něco vážného..
@wampzee ja uz na gynde byla hodnekrat ale sem v blbe situci kdy nemohu ji nejspis k zadnemu doktorovi ..
@terezka2598 v blbe situaci?? Já myslim, že v blbe situaci budeš až si sama něco zanedbas, tím, že si k dr nesla:-/ ale samozřejmě to je na tobě... Ale nevím proč hledas pomoc přes diskuze, ptz všichni ti tady reknem ať jdeš k doktorovi....
@mika251 ..javto nemohu napsat verejne,chapu vam to prijde divne ale jsem v blbe situaci ..a k doktorovi muzu cca az za 6 mesicu ...verte mi jinak bychbse neptala tak blbe v takovych diskuzich ..
@andysek2512 o vidim ,ale poradila mi tu jedna pani uz pres zpravy ..
@terezka2598 ešte raz opakujem, v tom prípade absolútne nerozumiem tomu, že sa v tejto situácii snažíš otehotnieť. Skutočne dúfam, že tehotná nie si, pre tvoje vlastné dobro.
@terezka2598 nezlob se na mě, s prominutím, ale blbá jseš spíš ty, ne situace, opravdu si neumím představit důvod, který je tak závažný, aby jsi nemohla za žádnou cenu k lékaři. Až budeš mít nějaké vážné zdravotní komplikace, tak se pak třeba ptej v diskuzích, jak se léčí nádor nebo co s dítětem, které nečekaně porodíš.. nechci soudit, ale tohle opravdu nechápu.
@terezka2598 no a když budeš těhotná tak 6 měsíců nepujdes na gyndu??? Tak proč se snažis o mimco?? Ptz i těhotenství by mělo být kontrolované ... Přijde mi to trochu nezodpovědné, ale je to tvá věc... A preju hodně štěstí ať jsi v pořádku a není to nic vážného.... A radši ať to tehotenstvi není, nemyslím to zle, ale trochu zodpovědnosti by to třeba neuskodilo😉
@terezka2598 muzes nam teda prozradit, proc se v tak "blbe situaci" snazis otehotnet? Mne to hlava nebere, pokud bys byla na dite pripravena, myslela bys predevsim na to, co bys mu mohla nabidnout, ale sobecky chtit dite v situaci, kdy nemuzes k lekari? To je sila!
@terezka2598 nedokazu si opravdu představit duvod proc nejit k doktorce kdyz myslis ze muzes byt tehotna. A kdyz zjistis ze teda ses tehotna tak budes proste cekat az do porodu? bez jakychkoli vysetreni kontrol niceho? A v nemocnici uz Ti doktori vadit nebudou nebo tak taky nebudes moct?
ZAJDI SI!
@andysek2512 To jsi nějak celostátně hledaná? nebo nemáš placené zdravotní pojištění? Pokud je to ten druhý důvod, tak můžeš jít jako samoplátce. UTZ je myslím za 500kč. Ale píšeš, že ti bude 18 a že ůžeš k Dr. za půl roku, tak to na mne působí tak, že čekáš na plnoletost, aby tě nemohl nikdo nikam proti tvé vůli odvážet.
@pincola si dala špatné osobě odpovědět😉))
@andysek2512mě to blbne, promiň 😀
@pincola v pohodě 🙂))
@pincola tak trochu jste to trefila ...
@terezka2598 tak v tu chvíli nechapu proc se snažis o mimco? Co kdyby si byla opravdu těhotná??? To nepujdes půl roku k dr a budeš čekat jen až porodis???
@andysek2512 ja si myslelal ze jsem neplodna..proto jsem to neresila ...
@terezka2598 o mimčo bych se opravdu teď nesnažila. jako nezlatilá můžeš kontaktovat linku bezpečí a můžeš tam zajít i anonymně. Oni nebudou naléhat, abys jim řekla jméno, ale třeba ti pomůžou s tím vyšetřením a trochu i s pocitem bezpečí. Tohle musí být moc těžký. postarej se teď sama o sebe. za chvíli ti bude 18 a nikdo tě nebude moct nutit vrátit se domů. Ale nějakou takovouhle organizaci určitě vyhledej. Pokud nemáš dokončené vzdělání, tak bych s mimčem určitě počkala. Ať nenabaluješ problémy. Máš fůru času. Ví vaši že žiješ? Oni se k tobě nějak špatně chovali? Pokud ne, tak bych o sobě nechala zprávu. Třeba přes tu linku bezpečí, ať oni zavolí rodičům, že jsi živá. Pokud se chovali zle a nechceš je, tak jim vědět nedávaje, ale o sebe se postarej. nespoléhej 100procentně na chlapa. musíš mít alespoň hotovu střední nebo učňák. A psychicky se srovnat. Mimi j ezáhul,, máš čas, nepokaž si svůj mladý život 😉
@terezka2598 však si psala ze se snažíte o miminko, Jsem z toho jelen...
Kazdopadne si radeji opravdu nekam zajdi, kdoví co Ti je
@terezka2598 Kdybys byla těhotná, máš kde být? Cítíš tam bezpečí? Kdyby ne,vygoogli si azilové domy. A těhu test zkus znova z ranní moči a klidně nám sem hoď fotku. Většina z nás už těhotenstvím i testováním prošla. Třeba tě nějak nasměrujem. Ono, pokud bys těhu byla a nepřistupovala bys k tomu zodpovědně, hrozilo by ti, že o mimi pak přijdeš. Ty musíš od začátku dělat maximum pro zdraví a zázemí svého dítěte. Tam se počítá i to že jdeš klidně do azylového domu, když to nejde jinak, ale že chodíš na kontroly k lékaři, dodžuješ, co ti říká, někpuříš nepiješ. Budeš li těhotenství tajit, budeš od začátku podezřelá, přičteou ti že jsi po útěku z domova z problematické rodiny, zaměří se na tebe. Pokud bys byla těhotná, musela bys hrát za sebe i mimi jako dospělá ženská, která je důvěryhodná a která ví, co má dělat. 1. Za každou cenu chrání dítě. neexistuje těhotná nechodit na gyndu ze strachu. Ty můžeš získat nějaký azil, domů určitě nemusíš, ale musíš žít v čistotě, máít zázemí, lékařské kontroly a vědět, kam mimi přivedeš a kdo ti pomůže. Vci´t se do role sociální pracovnice, která bude tvůj případ řešit. ona ti do hlavy a dů úmyslů nevidí. Ty musíš být silná a statečná a bojovat za sebe a dítě. první zjisti jestli jsi nebo nejsi těhu. Udělej test a dej sem fotky. pak si tu můžem třeba psát dál. Musíš vědět data menstruace, jestli byla normální a musíš vědět jestli test je nebo není pozitivní, s tím ti tu s holkama poradíme, když hodíš foto. Zkus test v lékárně Dr.max. ty proužky stojí asi 38kč a jsou dobré, spolehlivé.
@terezka2598 myslet si že jsi neplodná proč? To je přeci blbost. Já taky mívala problémy se záněty močáku, s nízkou sliznici, menstruace mi chodila různé a otěhotněla jsem napoprvé..... Takže myslet si sama o sobě že jsi neplodná je blbost..... A určité bych zkusila vyhledat nějakou pomoc jak píše
@pincola 😉
Držím palce....
@terezka2598 Holka, tak buď si tu z nás děláš srandu nebo už to nechápu... Myslela jsi, že jsi neplodná, jsi v hrozně těžké situaci a nechceš jít ani k doktorovi a přesto zkoušíte dítě?
Věř, že nic není neřešitelné a žádná situace není tak důležitá, aby si kvůli tomu riskovala život a nebo pokud jsi opravdu v tom, tak život dítěte. Nechápu, co jsi čekala, že ti tu všichni poradí? Není normální, aby ti takhle vylezlo bříško!
Nikdo z příspěvku ani z fotky ti neřekne, co ti je. To musí jen doktor!

Takove bricho jsem nemela ani v 16. tydnu, a to nejsem nejhubenejsi. Byt tebou, tak jdu okamzite k doktorovi, je to v zajmu tveho zdravi nebo i pripadneho miminka.