Jsem těhotná?
Ahoj,chtela bych se zeptat, s pritelem se snazime o miminko,menstruaci mam porad nepravidelnou posledni 3 mesice,mam priznaky jako kdybych byla tehotna,vykyvy nalad,navaly horka ,obcasne nevolnosti,po sexu a nekdy i pri sexu bolesti v podbrisku,brisko mam hrozne tvrde a zvetsuje se mi,ze zacatku sem myslela ze jen pribiram..testy sem si delala hodnekrat,ale bud test selhal a nebo byl negativni,a dvakrat se mi stalo ze se mi tam objevili 2 carky a pak ta jedna zmizela,a na gyndu z jistych duvodu nemuzu ted v nejblizsi dobemyslite si ze jsem opravdu v tom ?
@pincola
@pincola ja neutekla z domova..mama me vyhodila a pak nechala odvist do ustavu,ja nejsem spatny clovek nnic jsem neprovedla jen sem smolarka...tam se nedalo byt ...chapu ze si ted o me vsichni mysli ze sem blazen...ale aspon sem se zeptala..ja ziju normalni zivot,jsem v cistotea normalnim prostredi ... ty testu si koupim a pak dam vedet ...
@zandi ja si zadny dobry den nedelam..myslite ze by me bavilo si jen tak na internetu vymyslet a psat si tu svami,co bych z toho sakra mela???
@terezka2598 ach jo to je situace... ☹ myslím ale, že by ses na někoho obrátit měla. Jak tu uz bylo napsáno mohla by to klidně byt i cysta... A pak klidně zdraví ohrožující stav. Zkus tu tu linku bezpeci. Určitě se musí najít způsob jak to vyřešit.
Každopádně hodně štěstí. 🙂
@odula Zkusim zajit na Ambulanci,snad to bude v poradku aspon abych vedela co a jak ...dekuju moc
@terezka2598 Kočko všechno se dá řešit. Co třeba zajet na pohotovost teď o víkendu do jiného města napřiklad, pokud se bojíš ke svému lékaři? Tohle není sranda, mohla by si pak celý život litovat ať už je to těhu nebo nějaký zdravotní problém.
@prelude v pondeli zajdu na ambulanci..zkusime to pritel pujde se mnou ..
@terezka2598 aspoň, že tak. Dej vědět, jak jsi dopadla. Držím palce.
@terezka2598 držím palce🙂
Dam a dekuju 🙂
To s tím, že potom už jedině počkat jestli roste bříško byl sarkasmus/ironie. To určitě nedělej. 😉 Podle fotky jsi v lepším případě těhotná v horším případě takhle bříška vypadají při nádorech. Určitě to tak jako tak řeš s dr. Pokud jsi těhotná jak by přišlo to dítě k tomu, že nebude mít patřičná vyšetření a kontroly? Jak by jsi se cítila kdyby se mu kvůli tomu, že nejdeš k dr s dítětem něco stalo? A pokud je to něco jiného můžeš ohrozit svůj život a může to skončit až tvojí smrtí. Já tedy chápu, že nejsi v lehké životní situaci, ale všechno jde nějak vyřešit. Ikdyž to řešení nemusí být pro tebe příjemné. Notabene pokud budeš matka tak musíš být zodpovědná ikdyž to občas není jednoduché. Jsem ráda, že jsi se rozhodla jít k dr. Dej vědět jak to dopadlo. A neber to co jsem napsala nějak špatně. Myslím to s tebou dobře. 😉 Držím palce. 🙂
@terezka2598 do jakého typu ústavu tě nechala odvést, odtud tě pustili? Nebo jak ses ocitla u přítele. Nikdo si nemyslí, že jsi špatný člověk nebo blázen. Ale jsi v znevýhodněné situaci a musíš velmi citlivě reagovat, jinak si přivodíš velké problémy. Taky nemám oporu v rodině, vím jak ti je. je dobře že uděláš test a zajdeš k doktorovi, ono kdybys nechodila půl roku v těhu k doktorovi, už by to klasifikovali jako zanedbání péče o to dítě. Tvoje matka zas není všemocná. i kdyby bylo nejhůř nenutili by tě jezdit k ní násilím, pokud bys nechtěla a půl rok bys doklepala v nějakém zařízení. Když přítele máš a je to slušný člověk, žijete slušně a ty bys byla těhotná, tak by tě tam určitě nechali s tím, že by k vám chodila nějaká sociální pracovnice čas od času na kontrolu. a to se dá přežít.
tady záleží z jakého typu ústavu jsi utekla. napadá mne dětský domov, léčebna pro závislé, diagnostický ústav, psychiatrická léčebná, klasická nemocnice... na to taky záleží. Pokud tě pustili, tak není problém, pokud jsi odešla natajno a jsi hledaná budeš trochu pod hledáčkem. ale to znamená tak, že tě budou trochu kontrolovat, ne že tě těhotnou za vlasy odvlečou k matce. Ani dítě, když nechce být u matky tak nemusí. natož ženská před 18 rokem. ale doporučuji, buď maximálně zodpovědná ve všem co uděláš. je plno lidí, kteří měli smůlu a vypadlo to s nima nevím, jak rodiče všelijaké a dotáhli to v životě dál , než jejich vrstevníci, co měli daleko lepší start.
Utekla jsem z vychovne ustavu ..tam me prevezli z toho diagnostickeho...mam ustavku do osmnacti ..to bohuzel nejde zajit za kuratorkou aby me nrchala u pritele ..utekla jsem odtamtud ...Nazyva se to tam Pocatky ...s mamou sem doted mluvila ,po tom co jsem ji rekla ze jsem nejspis v tom odrizla me a vylaslala se na me ...
@terezka2598 Nikdo do tvých problémů nevidí. Já si ale myslím,že pokud už je člověk v diagnostickém nebo výchovném ústavu, není tam jen tak pro nic za nic. Něco jsi provést musela, jinak by jsi tam nebyla. Možná i to je reakce tvé mamky, proč se zachovala tak jak píšeš.
A jinak nebud blbá, a dojdi si k dr. hned v pondělí, jak jsi tu psala. Nechápu, proč už jsi nešla. Takhle si zahrávat se zdravím.
@andrejka3741 Jsem tam kvuli tomu ze me mama na dojezdech bila,jednou na me vzala i prodluzovakvuli blbe umytymu nadobi..,pokazdy kdyz me striskala utekla sem ..to nepocholite ja tady nebudu delat chudinku,mama pak nechtela abych tam byla ...ale bylo pozde ...k tomu doktorovi si dojdu kazdopadne ..tak ja mela strach abych na sebe pak neupozornila
@terezka2598 Nebudu rozebírat ten útěk, protože moralizování ti nepomůže, takže jen: zdraví ať už tvé, nebo možná tvého dítěte, je důležitější než pár měsíců "svobody". Přeju hodně štěstí a dobré volby.
@terezka2598 jestli je máma na drogách, tak ti není teď v ničem platná. nejdřív zkus ten test, ale pokud ti roste břicho a víš, že to není změnou stravy a klasickým nabíráním, musí to vidět doktor. muj názor tak je, že člověka nevezmou do diagnosťáku jen proto, že ho máma byla. Ale pokud máš takovouhle mámou-drogy a bití, pak to určitě nemáš jednoduché a mě to je líto. Ať už je za tím, co je tak je rozumné, ž jdeš k lékaři. nečetla jsem všechno, menses je pravidelná, bolesti nejsou?
@terezka2598 tak podle fotky to na těhotenství vypadá ale pokud jsou testy negativní tak co si myslet tady neexistuje vymlouvá nemůžu na hindů prostě jddi a to klidně pres mrtvoly klidně ti může růst nádor a ano vim ze jsemm to napsala tvrde
Cele to zní jako velký vyymysl kdyby jsi byla matkou tyrana neskoncis ty v napravnem.zarizeni
Ahoj holky,jsem tady nová a pořádně ještě tyhle stránky neznám. Chtěla bych se prosím vás zeptat: 1.2.2016 mi začala poslední menstruace.Pak už nepřišla. S přítelem jsme se moc snažili o miminko a koncem měsíce jsem si udělala TT a byl tam duch. Druhý den ráno taky.Opět duch. Tak jsem si tři dny na to udělala test digitální a vyšlo mi těhotenství. Objednala jsem se ke gynekologovi ,ale na ultrazvuku ještě nešlo nic vidět. Prý je brzo a jdu znovu k doktorovi 11.3.16. Snad už něco půjde vidět.Vím,že jsem byla u doktora moc brzo,ale mám hodně náročnou práci a nechtěla jsem nic podcenit. Holky jak se počítá ve kterém bych mohla být týdnu. Dle mých výpočtů,tak 5-6 týden. Počítám správně? 🙂 Děkuji za pomoc.
@terezka2598 Ahoj kočko, tak jak si dopadla???
@sarlotte09 asi počítáš, počítá se od data poslední menstruace od jejího prvního dne.
@terezka2598 tak co? neříkej že tě někdo někam převezl. A jsi těhotná nebo ne?
@sarlotte09 tady si můžeš zadat poslední MS - ono ti to vypočítá v jakém týddnu jsi 🙂 http://www.maminkam.cz/tehotenska-kalkulacka
@andysek2512 už jsem si to dělala. Děkuji moc 🙂 termín porodu 7.11. a sranda je že syn 13 let se mi narodil 5.11. 😀
Ahoj holky..Prosím poraďte 🙂 Cely týden BT 36 9 dnes namereno 37 2 .Menstruaci mam dostat 17.3 takže se zrejmne jedna o konec ovulace? Jinak vždy pravidelně,mam týden před MS bolava prsa,cele roky tak to je..AZ teď dva dny jsou natekle a pálí docela dost..může tato změna souviset s těhotenstvím?? Mimo bychom moc chtěli 🙂 na test asi brzy :(
Ahoj holky, chtěla bych slyšet Váš názor. Mám cyklus 32 dní...ovu přišla už asi 4 měsíc vždy 23 den cyklu...vždy po ovu začnu trochu špinit. Dnes jsem 7 dní po ovu a špinění stále trvá...vždy jen když utřu na toaleťáku - je to ale takové nahnědlé...Při styku jsem malinko krvácela, ale opravdu jen slabě. Co se týká BT tak před ovu se pohybovala okolo 36.42 a po ovu to bylo: 36.99...36,78...36,77....36,79...a dnes tj 7 dní po ovu mi klesla BT na 36,32....MS má přijít za 3 dny. Myslíte, že mohu být těhotná a že je to pokles jako příznak uhnizďování? moc bychom si miminko přáli...
@pavlina339 může být, ale pokud nebude a standartne mivas začátek MS 10dni po ovu,tak máš krátkou lutealni fázi a to pak můžou být problémy právě s uhnizdovanim, ze se to vajíčko nestihne uhnizdit pred MS. MS ma prijit 12-16 dni po ovu..tak bych to pak řešila s lékařem, dají se brát léky na prodloužení lutealni fáze.

Myslim, ze slecna si z nas dela "dobry den". Nejdriv píše, ze se snaží otehotnet a asi ji selhal test, pak, ze nemuze k dr. ( jaka nezodpovednost chtit dite a nechodit k dr ) a pak, ze je asi neplodna. Je anonymni, presto nenapise poradny duvod proc nejde k dr. Je to asi nad me chapani nebo jsem uplne blba 😀