Jsem těhotná? 🙂
Ahoj dámy, potřebují od vás poradit🙂
Vysadila jsem antikoncepci cca před 2 měsíci. Menstruaci jsem dostala hned po měsíci. Po svatbě (15.6.2019) jsme spolu začali spát bez ochrany. Teď jsem měla před týdnem dostat měsíčky a nedočkala jsem se, ale bolí mě břicho (jak kdybych to měla dostat), je mi divně od žaludku a občas ne bolí prsa. Tak jsem si o víkendu začala dělat těhotenské testy a v příloze posílám i fotky 🙂 na gynde jsem byla dnes, ale řekl mi, že tam ještě nic nevidí. Mám přijet za 2 týdny. Tak by mě zajímalo, jestli už se ve mně něco začíná dít....🙂 děkuji za Vaše komentáře

@tereza0127 juuu krása!!
Ještě se vás dámy zeptám 🙂 taky vás v těhotenství tak svědí pochva? Takhle mě to dlouho netrápilo a teď mě to začala, vlastně jak jsem zjistila, že jsem nejspíš těhotná. Nevíte čím to mazat, abych plodů nijak neublížila? Děkuji za rady 🙂
@tereza0127 Co se třeba zeptat v lékárně??
Tam dnes odpoledne jdu, jen jsem chtěla vědět, zda máte s něčím zkušenost.
@monika76301 Tak jsem byla na odběru krve včera a hodnota byla 340,3 🙂 už se nemůžu dočkat pondělí, snad mi těhotenství už pan doktor potvrdí.
@tereza0127 na utz lze vidět az pri hodnotě 1000 hcg... Kdy jdes k mudr? Bez ještě jednou na odběr hcg za dva dny... Pokud bude hcg krásně stoupat je to v pořádku ♥️♥️♥️ ja u mimoděložního mela hcg nejdřív 4 pak 8 pak 12 pak 98 a v 8 tt 926 a to jsem sla na sal... A nerostlo jak by melo... U normálního tehu jsem mela jeden den 3423 a za dva dny uz přes 6000... 340 je hezká hodnota nemyslím to špatně jo at se nedesis ale důležitý je ten nárůst jaký he za 48 hodin
Na gynekologii jdu v pondělí 🙂
Tak jsem si říkala, že na krev zajdu ještě teď v pátek, abych viděla jak to roste 🙂
@monika76301 tak my o miminko bohužel přišly... ☹ samovolný potrat. Ještě čekám na zákrok- vyčištění dělohy a zítra snad domů.
Děkuji všem za vaše příspěvky a komentáře.
@tereza0127 to je mi moc líto ale miminko vědělo proč odešlo... Zazila jsem. Loni mimodelozni těhotenství nemam jeden vejcovod a v postýlce mi spinká 3 měsíční miminko... Důležité je nemyslet negativne bude dobre ❤️❤️❤️

Tak jsem zkoušela ještě dnes ráno... 🙂