Jsem těhotná? Co myslíte?
Holky co myslíte? Pořád si nejsem jistá a snažíme se teprve od konce dubna...

Vždyt tam tu čárku snad vidíš, ne?
No vídím, ale začali jsme se snažit od konce dubna, tak tomu moc nevěřím. A je to můj první test, takže tak..
@mimilela Tak udělej digitální Clear blue, ten je jistej.
Co ja bych dala za tokovou čárku 🙂
@andreaandrejka ahoj, chci se zeptat, kde se da koupit ten test? byla jsem ve dvou lekarnach a tam rikali, ze digitalny nemaji
@svetlanalana Dr.Max
@kato83 napodobne 🙂
Holky dá se to i objednat na Feedo.cz
@mimilela Ten pozitivní test ? 😀
:D ne ten těhotenský test se dá objednat na feedo.cz
@mimilela Já vím,to byl vtip pro odlehčení od toho děsnýho a nekonečnýho čekání na // 😀
@svetlanalana gratuluji, taky jsem dnes zkoušela a test vyšel uplně stejně jako Vám, mohu se zeptat kdy se objednáte k doktorovi? Já jsem přemýšlela, že se objednám, tak do 14 dnů. Protože jsem četla na více diskuzích, že na ultrazvuku jde vidět miminko,ale tlukot ne, ten jde vidět až cca 8-9 týden
@mimilela taky gratuluju 🙂 mne doktor rekl, abych prisla za fva tydny, ze driv to nema cenu.
@svetlanalana A v kolikátem jste cca týdnu? 🙂
@mimilela 4. tyden. A vy? 🙂
@svetlanalana Já jsem v 5 týdnu. Asi si teda zavolám na gynekologii už ve středu a uvidím, kdy půjdu na kontrolu
@g_m já právě četla, že to mají většinou 8-9 týden, ale zase asi nevydržím čekat, chci, aby mi pan doktor řekl, že je vše v pořádku.. 🙂
Můžete mi prosím poradit,popř. měla jste to taky některá?: Cca 2-3 dny před ovulací mě začalo pobolívat v podbřišku,teď jsem asi 12 DPO a břicho pobolívá pořád,snad s přestávkou jednoho dne.6 DPO jsem měla na toal. papíře hlen s troškou krve (spíš narůžovělé) a dnes to samé.MS má přijít až v pátek,nebo v sobotu.Bylo by to možné jako příznak těhu?Děkuji
Ahojte, my se snažíme taky krátce, asi jen dva měsíce, poslední menses 25.4. a 2 dny po zpoždění slabá čárka, o další 2 dny později silnější a po dalších 3 dnech (dnes) jasně pozitivní 🙂 Dnes si mě doktorka objednala na 10.6. Tak snad bude vše v poho a půjde něco vidět. 17.6 odjíždíme na dovolenou a vracíme se 10.7. 😖
Co myslíte, půjde něco vidět? V té době bych měla být 6t+4. Děkuji 🙂
@vjercik Já ve 4+1tt měla bublinku, v týdnu co budeš ty jsem měla už i srdíčko. Záleží ale samozřejmě i na kvalitě UZ 🙂
Supr,tak jsem zvedava. Hlavne at je vse v poho🙂
@marienkah00000 Já nic nevidím.
@marienkah00000 ani já ne
@marienkah0000 také nic nevidím ☹
Ja uz taky ne :D

Gratuluji 🙂