Jsem těhotná po použití pilulky Ellaone?
Dobrý den prosím o názory
Jsem už z toho vydeptana
Prosím jsem 3 tydny po nehranenem styku
Použila jsem pilulku Ellaone ale pozdě týden po styku ..je jen do 5 dnů..
Test jsem si dělala dnes ráno.. mám už 4 dny spozdenou menstruaci.
Mám strach jelikož bych už nemohla na potrat ..byla jsem v prosinci.. prosím komenty typu že jsem dement vynechat vím to sama..
@veronika232312 Jestli byl test pozitivní, těhotná jsi. Jestli byl negativní, s největší pravděpodobností těhotná nejsi, po třech týdnech už by to měl spolehlivě ukázat.
@veronika232312 a test vypadá jak?
@veronika232312 na potrat ti dava doporuceni doktor, podle me na tom,ze jsi byla v prosinci nic nemeni fakt, ze by jsi na nej sla opakovane.. zkus test, kontrolu u doktora..muzes mit i zpozdeni z toho potratu v prosinci... jako chtelo by to se chranit jinak, ale o tom urcite vis..
@danca9257 negartivni dnes ráno
@klokanka31 na to mám jedinou odpověď že jsem pěkná pi**
@fyii já četla že po potratu nemůžeš půl roku na dalsi
@lencaa11 no přesně no tak bych hold musela mít druhý dítě no
@veronika232312 udělala bych ještě pár dní a pro svůj klid vzala 300kc a šla na krev HCG
@lencaa11 jo dojdu v pondělí nevíte za jak dlouho vám reknou výsledek?
@klokanka31 ještě přítel ejakuloval mimo mě ale i přesto mám strach
@veronika232312 většinou odpoledne když jdete ráno pokud se udělal vedle tak by to mělo bejt ok ale krev bude lepší a jistejsi☘️☘️
@lencaa11 dobře a ještě i tu pilulku jsem si vzala tak snad to bude dobrý ale mám hrozný nervy že jsem to nedostala
Registrace tenhle mesic,debilni dotaz.Troll odhalen.
@zelenaesmolda jasný trol bože můj..tak nudný život nemám abych musela tady trolit registraci jsem.si udělala dnes jelikož jsem chtěla slyšet názory a jeslfi tKy muzu věřit těhotenskýmu testu 3 týden od styku
@zelenaesmolda nevím co je na tom debilniho že se ptám na tohle..koho se mám ptát chlapů? Ptám se tam kde jsou ženy
Zpoždění mas nejspíše z te pilulky po…🙈
V prosinci jsi byla na potratu a v polovině února plašíš, jestli nejsi těhotná. Dítě tedy evidentně nechceš, ale ochrana je mizivá nebo žádná. Proč se nenecháš podvázat?
@te_reza jsem fakt kráva no prostě..
@berushe14 to doufám 😭
@veronika232312 netusim, jak casto je to a neni mozne, kazdopadne si udelej test a res ochranu.
@veronika232312 3 týdny po styku už by měl být test pozitivní. A pokud je negativní, tak těhotná nebudeš. Tak se nestrachuj. A spoždění může způsobit ten prášek. 😊
@danca9257 dekuju mockrát za odpověď 🖤 doufám že máte pravdu 😇 moc dekuju
Pokud přítel ejakuloval mimo tebe a test je negativní, tak je to asi jasné ne?
@lachipie děkuji moc já hrozne plasim protože jsem to už 15teho měla dostat ale jak říkala paní že to mám asi z toho prášku po..zítra ráno letím na gyndu
@sorboni30 je mi 23 no já měla jít teď na tělísko ale právě jsem to nedostala no takže tak..doktor říkal že tělísko při menzes

@veronika232312 A co ukazuje test? Proč sis nevzala ten prášek hned?