ženský i já jsem se rozhodla napsat jelikož mě to prostě nedá..Hned po ovulaci mě začaly hrozně bolet prsa to se mě normálně nestává a bolely hodně tak 6-7 dní, teď taky, ale ne tak moc..taky jsem par dní chodila víc než normálně na malou a sem tam během dne mě bolelo v podbřišku..nějak jsem tedy zaregistrovala, že se něco asi děje..testy mě zatím vychází negativní, další měsíčky mám dostat 16.9. a dnes mě silně bolelo v podbřišku a nějak špiním, vypadá to jak začínající menstruace, ale tu mám mít až za 5 dní..tak já fakt nevím..co myslíte? je nějaká naděje? 🙂 děkuji za všechny příspěvky 🙂
To spineni můŽe být zahnizdovani vajíčka, ale stejně nezbývá než počkat. Já měla slabe pozitivní test 10 DPO, ale může to trvat i déle.
Ahoj, já měla prsa jak balvany, v den očekávaný menstruace jsem si udělala test a vyšel negativní, pak jsem to dokonce dostala (i když jen slabě), to mě vyvedlo z naděje. Pak mi celý měsíc bylo špatně, byla jsem unavená, nakonec jsem to nedostala a test byl pozitivní 😀 Jaký pak bylo překvapení, když mi doktorka řekla, že mam mimčo o měsíc starší než podle poslední uváděné MS 😀
Takže to klidně můžou být příznaky těhotenství a testy ne vždycky všechno odhalí 😉
@kackarebicerova obavam se, ze uz alergik jsi a s tehu to nema nic spolecnyho. navic, pokud mas standardne dlouhy cykly, tak v tyhle dobe mas mit ovulaci, takze tezko priznak tehu...bez do lekarny a kup si neco na alergii, zejtra by to melo bejt dobry. pokud ne, tak doktor.
@sasanka033 Ze bych na stary kolena zacla byt alergik?? Celou dobu nic az vcera....Uvidim pockam do pondeli a pak doktor,,,,dik za radu
jo holky díky za podporu 🙂 ja jsem to teda dostala špinění to tedy nebylo ale jak říkám o pět dní dřív..ani prsa mě už nebolí...ale stejně..no uvidíme uvidíme 🙂 jinak trošku zlehka teď.. během toho roku jsem navštívila 3 kartáře, pokaždé jinýho a každej mě řekl to samý, že po létě otěhotním 🙂 snad na tom něco bude 🙂
@kackarebicerova neni to nic neobvykleho - mne se za zivot objevily a zase zmizely tri alergie. jedna vypadala jako ta tvoje. bylo to myslim na jidlo, ale co to bylo jsem nevypatrala - objevilo se to asi trikrat a pak uz nikdy. ale slo to pryc desne pomalu, snad dva tejdny.
Mám dvě děti a několikrát od porodu druhé jsem byla podle "příznaků" na 100% přesvědčená, že čekám trojku :o) světe div se, těhotná nejsem - a to už bych měla sakra dobře vědět, jak to vypadá :oD Tyhle příznaky prostě můžou bejt cokoliv - nerovnováha hormonů, nastydnutí - cokoliv...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu
Nadej je vzdy, ak bol nechraneny styk...neostava ti nic ine, len vydrzat a testovat najskor v den vynechanej MS...nemame tu ziadnu vestecku gulu