icon

Kdy dělat těhotenský test?

dudlik226
23. kvě 2018

Ahojky, už cca 1 - 2 měsíce neberu antikoncepci. Pohlavní styk byl 11.5. myslíte že by se to už mohlo ukázat na těhotenském testu nebo mám ještě počkat? 🙏😕🙂

Strana
z2
eiram7
31. kvě 2018

@sabule1995 zkus vydržet dyl, at vidíš nějaký progres. Test po jednom dni a ještě z odpo moci nebude tolik vypovídající 😉 ale úplně ti rozumím 😀

veronika_23
31. kvě 2018

Me ukazal digitální clear blue pozitivní výsledek 3 dny před očekávanou ms 🙂

sabule1995
4. čer 2018

@eiram7 tak dnes rano jsem si delala dalsi a carka je cim dal silnejsi vubec tomu nemuzu uverit ze to slo tak rychle 🙂 drzim palecky a doufam ze se zadari i tobe 🙂)

eiram7
4. čer 2018

@sabule1995 jeee moc gratuluju! 😊 ❤️A vy jste se snažili první cyklus?
Mne dneska vylezli na testech taky duchové, tak uvidim, jestli nepřijde mrcha...

sabule1995
4. čer 2018

@eiram7 urco vam to vyjde 🙂) ano prvni 🙂

kacenka115
3. led 2019

ženy jak to děláte při nepravidelné MS? ještě se mi od prvního porodu asi aj skrz kojení nesrovnala, cyklus mám cokoliv mezi 22 a 31 dny. Na vánoce, jsme se s manželem nechránili, nějak na nás dolehla romantika. :D Normálně bych to kvůli jednomu styku nehrotila, ale je mi divně jako při prvním těhotenství a prvního jsme si taky udělali na první pokus. Takže jsem lehce nervózní a přemýšlím kdy experimentovat s testama. Jakou máte zkušenost, kolik dní po je nej zkusit? Další mimčo jsme neplánovali, ale radost by byla veliká 🙂

dzogobela
3. led 2019

@kacenka115 kdyz vydrzis 14 dni po poslednim nechranenem styku, tak uz by test v pripade uspechu pripadne ukazal. Driv jak treba 12 dpo bych netestovala, abys nelovila duchy.

kacenka115
3. led 2019

@dzogobela díky, myslela jsem si to 🙂 do tý doby si aspoň ujasním v jaký výsledek budu vlastně doufat... Synovi 19m rostou trojky, všechny 4 najednou, do toho je nachlazený, nespí, takže na rozmnožování hned přešly chutě :D

Strana
z2