icon

Kdy je nejvhodnější dělat těhu test? Cyklus 28-31 dní

michalka_n
9. bře 2015

ahojky 🙂 prosím o radu kdy je nejvhodnější dělat těhu test, abych na něm poznala těhotenství -cyklus mám 28-31 dní. Děkuji moc 🙂

tuca
9. bře 2015

AZ po tom co nepřijde MS,u mel byl test nejdřív negativní, za dva dny duch a pak jasne //. Testovala jsem cca po 8 dnech co nepřišla MS.

ronyx
9. bře 2015

U každé mamči je to naprosto jiné 🙂 Na většině těhu testů se uvádí,testovat až po vynechané ms 😉 pravda je,že já našla prvního dušíka už 8 dní před očekávanou ms a teď už jedu 15 týden 😉 Ale spíš to bývá vyjimka,že se duch objeví tak brzy,takže bych opravdu raději počkala do termínu ms 🙂

lucyen87
9. bře 2015

já teda ani netušila, že jsem těhotná, dokud mi nevynechala MS 🙂 testovala jsem tři dny po dni, kdy jsem jí očekávala a byly tam krásné dvě čárky 🙂

simdan
10. bře 2015

Já to měla tak,že u syna jsem den před očekávanou MS testovala a krásné // a pak u dalšího těhu jsem testovala 3dny po vynechání a jen duch,//se mi objevily asi 8dní po vynechání,záleží,kdy došlo k oplodnění 😀

adji
10. bře 2015

Já jsem testovala 3. den po očekávané MS. Bylo to večer a stejně byly // vidět 🙂

lucynka721
10. bře 2015

Já jsem dělala cca 5 dní před MS a byl vidět maličký duch. Testovala jsem dr.maxem. Ale lepší je až v den vynechané MS 🙂