Kdy jsem otěhotněla? 🙂
Dobrý den poslední menstruaci jsem měla 23.7. Jsem prý v šestém týdnu. Přítel přijel 10.8 z lodi ale podle ovu to nějak nevychází. Možná byla déle. Paní doktorka říkal ze to ale tak nějak vychází ze je to docela i malé ten Plod. Je možné ze mohl byt tak opožděna ovulCe? A ze to třeba neni přesně 6 týden ale pet a neco?
@lucijee95 ani miminko nefunguje jako stroj, nemá smysl porovnávat fotky. A kor, když jsi měla rozházený cyklus. Počkej na ten screening, ten bývá hodně přesný.
@lucijee95 Přesně, jak píše @betelgeuzz, nejsou to stroje.
Ne nadarmo se říká, nesrovnávej své dítě s ostatními!
@lucijee95 taky bych řekla,že nemá smysl to řešit.Já to nikdy neřešila.Dokonce ani když jsem měla stanovené oba termíny,jsem neřešila,jestli jsem byla v daném týdnu podle MS,nebo týdnu podle utz.Řídila jsem se celou dobu podle MS,tak jak od začátku 🙂 Tak už to neřeš 😉 Jedině,že bys měla ještě předtím styk s někým jiným,a nebyla sis jistá,kdo je otcem,proto tak po tom pátráš.Ale to snad ne 🙂

@betelgeuzz prave trosku rozházené po antikoncepci .. čekala jsem menstruaci 25.7 a přišla dřív prave. A říkám ten plod vypadá u menší podle jiných fotek 8 týdne.