icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

markiiska
2. pro 2016

@raduzemlejna tak to mě mrzí..většinou teda už bývá vidět , taky sem měla dlouhy cykly 47 dní a čárka 12.den ...tak snad budeš ta z těch, u kterých se objeví později..

pulguita
2. pro 2016

@petrysek181 Dobré ráno!🙂 No to teda jo, protože jinak bych pak zase lítala jak ježibaba na koštěti😀 Aspoň půjdu domů v klidu a stihnu toho víc🙂 Jinak já mám dovolenou až po svátkách po novém roce. Ten týden od nového roku až po ty 3krále.
Ovulku neřeš, hlavní je, že jste se snažili🙂 Tak snad se tam nějaká spermijka dostala🙂
Třeba ty prsa něco značí🙂
Tady je zima,ale hezky. Tak si pak po nákupu pěkně odpočin. Hezký víkend!🙂

pulguita
2. pro 2016

@raduzemlejna Jeste neves hlavu, treba se ti to opravdu ukaze az treba o par dní pozdeji.
Moc drzím palecky, at to tak je a nakonec se ti ukázou // Treba si mimco hraje na schovku, protoze je zima a nechce mu vystrcit ani nos 🙂 🍀👶

llenka_li
2. pro 2016

@markel i ja brala posledních 6let HA a snažíme se od listopadu...

svobodka14
2. pro 2016

@markel Já vysadila v červnu:(

llenka_li
2. pro 2016

@raduzemlejna nezoufej, nic neni ztraceno ;) Jak jsem uz psala, u mého syna jsem mela / a tehu jsem byla a čárka se ukázala az ty dyl...a je tu po diskuzi v takových maminek víc. I sestra na gynde mi rekla, ze to, ze nemam čárku tyden po vynechání (jako by 5tt) nic neznamena....takze dále ✊ a hezky si uzij vikend. My pojedeme lyžovat ☺️

raduzemlejna
2. pro 2016

@lory303
@luciikhol
@llenka_li
@pulguita
@markiiska
Holky díky za podporu a za držení palců.. Teď to opravdu potřebuju. Myslete na mě. Je to strašně dlouhý. Snad se opravdu zadařilo. Nic nevzdávám. Víkend asi rychle uteče, což je pro mě dobře a v neděli zkusím další testík.
Přeju vám všem krásný víkend, užijte si to a kdo se mnou čeká, tak samozřejmě taky držím palce, asi se nestihnu ani ozvat, takže až jestli se poštěstí tak v neděli, případně v pondělí, páááááááá

sticker
petrysek181
2. pro 2016

@pulguita ahoj tak uz mame konecne patek a ty jdes na ten večírek tak si to tam pekne uzij☺ja vstavala s bolesti hlavy tak se tak rozkoukavam a pak jdu neco delat tak si užij vecer a pekny vikend☺

nienin_que
2. pro 2016

@raduzemlejna tfuj tfuj tfuj. Jeste není nic ztraceno.

pulguita
2. pro 2016

@petrysek181 Ahojky, tak nakonec místo v 15:00 vycházím z práce až teď, ale ještě že tam nemusím trčet dýl. Ještě si letím koupit silonky🙂 Snaž se odpočívat, já se odpočinku dočkám až tak v neděli a to jsem chtěla makat, uklízet atd. Tak jsem zvědavá. Pěkný víkend!🙂

pulguita
2. pro 2016

@raduzemlejna Moc držím palce ať ti to vyjde a v pondělí máš//🙂🍀👶

lokinsoon
2. pro 2016

Holky prosim ☹ reknete mi,ze to nic neznamena....pred chvili jsem zjistila,ze mam hnedy vytok. Nedokazu posoudit jestli to bylo hodne nebo malo. Naposledy co jsem mela hnedy vytok,to byl potrat ☹ nechci ani pomyslet,ze se tento tyden dozvim ze jsem tehotna a ten samy tyden by se melo stat to nejhorsi...podruhy?? To uz bych nedala..

lory303
2. pro 2016

@lokinsoon ahojky, nemam s tim sice zkusenost, ale urcite o potrat nejde. To byla spis krev nez hnedy vytok. Podle me jen spineni. Kamoska spinila dlouho v tehu. Hlavne se nestresuj. Zkus myslet pozitivne. Neboooj

lokinsoon
2. pro 2016

@lory303
Ja tuhle barvu vytoku mela v prvnim tehu a jak rikam..objevil se najednou a hned skoncil. A byl to potrat. Ted me donutila jit na zachod bolest vajecniku,svirani jako pri MS a vytok ☹ boze...ale dekuju za uklidneni ❤

lory303
2. pro 2016

@lokinsoon ted jsem si o tom pročítala v diskuzích a prej hnědý výtok je normální, býva až do 24tt a prej je to běžné, takže být tebou jsem úplně v klidu, neboj teď to určitě vyjde, věřím tomu 🤰 👶 ... nejhorší pro miminko je stress, tak si udělej čaj, dej něco dobrého a pusť si nějakou komedii a dej nohy na stůl a relaxuj 🙂

petrysek181
2. pro 2016

@pulguita hlavne si uzij večer a vypni ja tady vyvedla věc doma lepila sem nastenne hodiny a pekne sem to posr....pri sundavani sem to brala i s omitkou tak sem letela objednat hodiny klasicke abych to zakryla ale dokazes si doma predstavit tu atmosferu😀😀😀😀takze pekny vecer a hezky víkend snad ho preziju ve zdravi😀

lokinsoon
2. pro 2016

@lory303
Taky jsem si prosla par diskuzi,zajimavy ze minule kdyz jsem to hledala na me hned vybehl potrat a potrat to nakonec byl. Ted mi vetsinou vybehly diskuze,ze je to normalni...uuufff...
Joo kez bych mohla byt dneska v klidu a s nohama nahore.. Mame konzert s kapelou,takze klid dnesla vazne nehrozi...

petrysek181
2. pro 2016

@lokinsoon ahoj ja kdysi potratila ale mel sem velké bolesti bricha a litali ze me kusy krve to co popisujes je v tehu normalni tak se neboj a klid pokavad nemas bolesti a krece bude to dobre hlavne se setri

lory303
3. pro 2016

Ahoj holky, tak dnes mi MS dorazila. Sice o dva dny drive, ale je tu ☹ zacinam dalsi mesic. Do Vanoc uz to nestihnu 😦 Kdo zacina taky prosinec? Nebo uz jsem tu sama?🙂

xvitko13
3. pro 2016

@lory303 Ahojky, to mě tedy mrzí ☹ Já jsem dnes 3DC, takže další měsíc jedeme taky 🙂 Manžel chudák říkal, že ráno nemohl spát a že přemýšlel, proč se nám to zas nepovedlo, to mě bylo taky teda líto, že je smutný z toho ☹

lory303
3. pro 2016

@xvitko13 me to prave vic mrzi kvuli priteli. Jeste dnes rano nez jel do prace, tak me pusinkoval a mackal a rikal, ze citi ze se to ted povedlo. Po hodine co odjel jsem to dostala 😣😣😣 zacinam 6.mesic 😣a poprve vyzkousim clostik, tak uvidime. Jsem z toho uz uplne znicena. Hlavne jsem chtela do vanoc. Ale budeme doufat, ze prosinec vyjde. Budu i tobe drzet palce. Zaciname tak nejak spolu 😊

petrysek181
3. pro 2016

@pulguita ahoj a krásnou sobotu ja dneska svelky pokles bt z 37;1 na 36,8 tak bud ms dojde o hodne driv a nebo budu moooc doufat ze teplota zitra stoupne☺ja sem dneska od sesti vzhuru je to děs jak sis uzila vecirek pobavila ses mi jdeme vecer na mikulaskou v tanecnich budou tam mit certiky a rozdavat si darky tak bude veselo pekny vikend a super odpocinek

sticker
raduzemlejna
3. pro 2016

Ahoj holky, pomoooooooc !!!!!! Začala jsem dost špinit.. do prčic.. to je asi špatný znamení. Dnes 35DC a 19DPO, test jsem ráno nedělala, počkám do zítřka. Snad se nic nezmění a ta mrcha opravdu nepřijde.. Musím se uklidnit. Ale doposud ani kapka, prostě nic, trochu mě to děsí, že se něco děje.. achjooooo 🙄

luciikhol
3. pro 2016

@lory303 ahojky. Tak přece jen MS dorazila jo.??😒 to mě mrzii ☹ budete si moct aspoň mužem užívat krásně vánoce 😉 hlavně buď v klidu a nebud z toho tak smutná. Určitě se vám to povede 😉 🤰 🙂

sticker
luciikhol
3. pro 2016

@raduzemlejna ahojky. Vím že to nemusí nic znamenat ale já když při tehu začala splnit tak přišla MS 😒 snad ti to přestane a MS nedorazí 😉🙂

sticker
llenka_li
3. pro 2016

Tady je to napínavé 🙂))

@raduzemlejna hodne štěstí, at se MS nerozjede 🍀 a dej info, jak to dopadlo 🙂

@lory303 to me mrzi, myslim, ze ve ctvrtek po vyvolavacce se k vám holky ( @xvitko13 , @lory303 ) přidám a uzijeme si krasny prosinec..a budeme zase doufat v lednu.

Ja zatim tedy muzu jen doufat, ze uz to dostanu, abych se alespon mohla začít snažit. V pondeli posledni tt pred vyvolavackou.

llenka_li
3. pro 2016

@lokinsoon urcite to nic neni, ale je mi jasne, ze to musi byt hrozne nervy...jak ti je dnes?

lokinsoon
3. pro 2016

@llenka_li
Dneska uz nic. Je klidek. Akorat citim stale tlak ve vajecnicich,jak kdyby mela prijit MS. Dneska budu odpocivat a doufat,ze se to uz neobjevi. Tolik me to vcera vydesilo. Uz abych sla na gyndu a vsechno zkontrolovali..budu vic v klidu.

llenka_li
3. pro 2016

@lokinsoon a na kdy jsi objednana? Nestalo by za to si sjet do nemocnice?

tornadolu
3. pro 2016

@raduzemlejna třeba to je tehu to spineni uvidíš 😉

Strana