icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

luciikhol
5. pro 2016

@lory303
@llenka_li Holky já vím že je moc brzy, hlavně že to tu píšu všem aby vydrželi 😀 a sama to nedokážu 😀 😇 Ale jsem v pohodě, stejně jsem teď ani // nečekala 🙂 uvidím ve středu má ta mrška přijít, tak budu doufat 🙂 🤰

lokinsoon
5. pro 2016

@luciikhol
Kdyt ty Vanoce maji neco do sebe. Holky znam ta zklamani a nedockavost. Kdyt my se snazime uz pomalu rok a kolik tech zklamani za ten rok bylo. Pozehnane!! Ale to mimi si ke kazdy z nas tu cestu najde. Je jedno jestli zitra nebo za dalsi rok,tam je dulezite ze jednou prijde. A ten vanocni cas je natolik magicky,ze verim tomu,ze v lednu tady na te strance nezustane jedina snazilka. Ale vsechny uz budeme tehule 🙂) vydrzme...kdyt trpelivost ruze prinasi..v tomhle pripade teda mimi prinasi 🙂) tesim se na lednove prispevky..kolik novych mamin tady bude 🙂)

luciikhol
5. pro 2016

@lokinsoon Jůů to je krásně napsané 🙂 souhlasím s tebou, Vánoce jsou krásný čas, kdy se zázraky dějí, taky doufám, že nám všem co jsme tady se zadaří a budeme těhulky 🙂 i když musím říct, že já jsem teď v takové fázi, že když mimi teď nebude tak se zlobit nebudu (není úplně nejvhodnější doba) a kdyby mimi přišlo tak bychom s přítelem byli rádi, necháme to osudu, ale i tak ta zvědavost je hrozná a to čekání ještě horší 😝 🙂

lokinsoon
5. pro 2016

@llenka_li
Dekuji,tim se taky uklidnuju,ze prece kdyby se neco delo,tak to poznam. Zatim stale citim vajecniky,takovy tlak jako pred MS. Ale to je asi normalni ne? Porad si rikam,ze je lepsi abych citila vajecniky a prsa nez aby mi nic nebylo. To uz bych panikarila. Minule tehu v tomto tt uz jsem si nemohla strcit kartacek do pusy aniz by me to nekoplo. Ted jsem na tom podobne. Tak je to na dobre ceste 😉

llenka_li
5. pro 2016

@lokinsoon ta bolest podbriska je normalni cely prvni trimestr...takze je to na te nejlepsi cestě 😇

llenka_li
5. pro 2016

@luciikhol uplne v pohode, ja uz si tenhle měsíc udělala testu asi 6. Kazdy zklamání jako blazen 🙂

luciikhol
5. pro 2016

@llenka_li Jj je to vždy zklamání, kord když se snažíte a opravdu to moc chcete. 🙂 já to teď víceméně nechávám osudu, ale ta zvědavost je velká, testovat budu až když MS nedorazí, má přijít ve středu takže to nechám až na víkend 🙂

lokinsoon
5. pro 2016

@luciikhol
Ono ma vazne vsechno svuj cas a to mimi prijde az to vazne budes v srdci citit. Veskera nejistota to snazeni zbrzduje. Vis,s odstupem casu jsem rada,ze jsem neotehotnela driv. Melajsem v sobe par veci,ktere jsem potrebovala vyresit a tak se nedivim,ze nam to ani neslo. Spoustu let jsem bojovala s jidlem. Anorexie ..dohanelo me to vsude. Byla jsem si jista,ze jen moje vlastni dite mi z toho muze pomoct. Ne. Zaplat pan buh,ze ani tenkrat jsem neotehotnela,protoze prisla mesicni hospitalizace v nemocnici. Musela jsem si ujasnit par veci. To jestli jsem to zvladla jsem mela zjistit nejspis pri tom prvnim tehu co se nepovedlo. Ne,jeste proste nebyl cas mit mimco,protoze i kdyz jsem byla tehotna,ozyvaly se hlasy anorexie. Muj pritel mel nervy,ja mela nervy...ted jsem si jista,ze jsem se vsim vyrovnana a na jidlo jsem pripravena. Nenecham tu nemoc,aby me pripravila o to prozit svuj zivot stastne a spokojene. A jde o to aby tohle rozhodnuti pochazelo ze srdce. Verim,ze to tak funguje. Ze dite neprijde do situace v ktere by vam melo byt pritezi 🙂 je to radost a radost je treba prozivat poradne 😉

lokinsoon
5. pro 2016

@llenka_li
V to veriiiim. Strasne dekuji za tyhle uklidnujici slova!!

svobodka14
5. pro 2016

@lokinsoon Držím Ti palce.. .tohodle ducha znám a sem tam ho pořád slyším, ale už ho k sobě nikdy nechci pustit! Dtžím Ti palečky, aby vše dopadlo tak jak má a hlavně si myslím, že s miminkem už na to myslet nebudeš, priorita je teď to malé

luciikhol
5. pro 2016

@lokinsoon Teda.. klobouk dolů, že jsi se z toho dostala, věřím že to nebyl vůec jednoduchý boj, a máš pravdu, že v tom období by to nebylo vhodné otěhotnět, je to tak no, člověk musí být v pohodě jak píšeš. Moc ti přeji aby bylo všechno v pořádku 🍀

lokinsoon
5. pro 2016

@svobodka14
Pochybuju,ze se to da nekdy z hlavy dostat. Spis to potlacit. Ale mame za co bojovat a proc ty hlasy k sobe nepoustet. Vsichni kolem me si se mnou zazili peklo kvuli jidlu. Rodice,cela moje rodina,pritel...kdy nikdy nevymazu ty obrazy vystrasenych tvari a uplakanych oci. Nikdy,nikdy uztohle nedovolim. A kort aby to odneslo i moje vlastni dite. Tobe take drzim palce a bud silna!!

astyna
5. pro 2016

holky, před menzesem testovat smysl nemá, fakt počkejte. Já jsem testovala 2 dny před a taky test negativní, úplně sněhobílo. Pak pár kapek krve, pak jen špinění a pak to ustalo. testovala jsem za 2 dny poté a lehká čárka a poté za 2 dny a už to bylo jasné. Včera čárka stejná jako kontrolní. Je to o trpělivosti, doufejte, ale fakt to chce čas...Já se zase deptám tím, že mi nic není, ale díky bohu, že mám už klučíka doma a bylo to stejné, tak se na to snažím nemyslet 😀

llenka_li
5. pro 2016

Poradíte mi nějaké Ovulacni testy? Jinak objednavam Gynex - snad pomůže.

luciikhol
5. pro 2016

@astyna Já vím že to nemá smysl, jen jsem to chtěl zkusit a jsem hrozně nedočkavá 😒😀

petrysek181
5. pro 2016

@luciikhol ahoj ja taky nevydrzela a samozřejmě bilo😀tak ve stredu cekam ms

luciikhol
5. pro 2016

@petrysek181 Ahojky, jéé tak jsme na to stejně 🙂 já taky čekám ve středu 🙂 .. no jo, my ženy jsme táaak nedočkavé 😝

lucik19
5. pro 2016

Ahoj chci se zeptat. Posledni 3dny me bolela hlava. A mela jsem nevolnosti. Obcas se mi zatocila hlava. Kdyz jsem tahla neco tezsiho tak me trochu pobolival podbrisek. Menstruace zatim neprisla. A dnes tehu test negativni. Muze to byt tehu?

lokinsoon
5. pro 2016

@lucik19
Muze to byt tehu,jasne. 🙂) kolik mas zpozdeni MS??

astyna
5. pro 2016

@lucik19

Test máš negativní, testuješ po termínu ms? coo nějaká viroza?

petrysek181
5. pro 2016

@luciikhol přesně tak a nedame si říct a nedame si říct 😀tak ted jen cekat jestli dojde nebo nedojde a znovu zkusit stesti🍀🍀🍀s testikem☺

lucik19
5. pro 2016

@astyna viroza ne. Za dva dny bolest hlavy presla a byla spise narazova.

lucik19
5. pro 2016

@lokinsoon

@astyna test jsem delala dnes. Mam zpozdeni zatim jen den. Ale s manzelem se snazime uz dlouho a nedarilo se tak doufame

astyna
5. pro 2016

@lucik19

Jábych to asi do spojitostí nedávala. Když jsem nebyla těhotná, měla jsem všemožné příznaky. Podle mě je jen test prokazatelný. Já jsem třeba těhotná a není mi nic.

lucik19
5. pro 2016

@astyna aha. Dekuji. A tobe blahopreji. Vyckam jeste dva dny a uvidim

astyna
5. pro 2016

@lucik19

zkus...taky se vám podaří :o)

luciikhol
5. pro 2016

@petrysek181 Née nedáme si říct 😀 i když to moc dobře víme že je ještě čas na testy 🙂 uvidíme snad nám ani jedné MS nedojde 🙂 ty měříš BT viď tak to máš aspoň tak pod kontrolou 🙂

petrysek181
5. pro 2016

@luciikhol ano merim BT zatim se držím na 37 ale me spadne teplota v den ms tak uvidim jak to bude zitra j sem 12dpo o jeste sem tak blba ze sem si test nedelala ani z ranni moci😁a sedel sem nad nim a hledala aspon dusika 😁no uvidíme bylo by to pekne kdyby se nam do konce týdne // ukazaly a ms zustala nekde za rohem😅

luciikhol
5. pro 2016

@petrysek181 Tak snad se ti teplota bude držet nahoře 🙂 Já jsem dnes 14dpo a taky jsem test nedělala z ranní moči 😀 😀 ale dopoledne 😒😅 Taky jsem hledala ale pak jsem ho hodila do koše a už jsem to nezkoumala 🙂

raduzemlejna
5. pro 2016

@llenka_li Uvidím, budu čekat dál. No a jak ty teda?? 39DC a ms nikde jo? Taky pěkný.. je to strašně dlouhý.. asi jim je zima, tak se zavrtávají nějak moc dlouho. Já už se pomalu cítím jako těhu.. nevím jestli si to moc nevsugerovávám, ale prostě nejsem nějak ve svý kůži nebo co.. je mi tak zvláštně.. Kéž by se mimís brzy ukázal. Zítra ráno budu testovat. A jestli zase nic neuvidím, jdu na krev..

Strana