Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@luciikhol budeme si muset vydržet do te stredy☺hlavne ze to nebudi resit to pisu kazdy mesic a pak mi to stejne neda😀😀😀
@astyna A kolikátý den po vynechání ms jsi měla ten testík pozitivní? Já jsem právě dneska 7. den po vynechání a test pořád negativní. Včera špinění a předevčírem trochu krve. Dnes už zase nic.. přijde ti to normální??
@petrysek181 😀 přesně tak, taky si to řikám.. 😝 .. Jj vydržíme do středy, já stejně pak asi budu testovat až o víkendu protože ráno před prací to nestíhám 🙂
@llenka_li ježiš nestraš.. snad to bude všechno v pořádku. Budu ti taky moc držet palce 😉 Já mám podobný obavy, trochu mě tahle představa taky ubíjí.. no snad nám to dopadne dobře. Jinak Gynex ti maximálně doporučuju, já ho mám a je skvělý.. nejen že dobře chutná, ale i je mi po psychické stránce dobře a cítím se s ním daleko líp.. Cyklus mi posunul asi o 2 dny dopředu..
@luciikhol me kdyz ms neprijde tak zkusím testik ve stredu☺budeme si drzet palecky☺ja mam tento tyden odpoledni tak mam na to klid mazi do prace pa pa
@petrysek181 Držim palečky ať nám to vše dobře dopadne 🙂 🍀 Těším se na tvůj testík 🙂 papa
@raduzemlejna tak to rada slyším, hned si pro nej zajdu, treba mi taky pomůže. Ode dneska merim BT a koupim i ovolucni testy, ale bud az to dostanu nebo co rekne dr.
To my ze ženský umíme skvěle, malovat čerty na zeď...🙂))
@petrysek181 Ahojky! Vydrž už to máš za pár, snad v tu středu MS nepřijde. Budu ti držet palečky. I když máš teď bílý testík, tak to taky nic neznamená. Hlavně klid!🙂 Uvidíš, co naměříš ráno a když budeš mít nutkání, tak zkus testovat až ve středu. Kéž by ti to vyšlo. Já se teď dám do úklidu, nevím kde začít. Ráno jsem jen pustila pračku a nic moc neudělala protože je přítel doma. Teď už ale odešel na odpolední, tak budu mít víc klidu🙂 Tobě přeji ať ti to v práci taky utíká🙂
@raduzemlejna No teda to je ale napínavé.🙂 Tak zkus testovat ve středu a když nic, tak jdi na tu krev. Aspoň budeš vědět na čem jsi 🙂 Kéž by ti to vyšlo🙂🍀👶
@llenka_li
@pulguita
Holky, protože mi to nedá, pročítám samozřejmě různé diskuze a některé holky to tak taky měly a byly těhotné. Šanci si určitě musíme dát. U jedné maminy bylo na testu něco vidět dokonce i 2týdny po vynechání ms. Týden je běžný, ty 2 týdny už jsou asi méně časté, ale stát se to může. Samozřejmě to může taky značit nějaký problém.. ale tomu já zatím nevěřím.. až to nastane, tak to budu řešit, já prostě věřím, že tam ty // uvidím.. prostě chciiiii... Takže čekám dál a snažím se být v klidu.
Jsem pořád nějaká unavená, teď momentálně bych si nejradši v práci hodila hlavu na stůl a dala si "dvacet" 😝
@raduzemlejna Haha to jsme na tom stejně, dneska s tím úplně bojuju:D a ještě 2 hoďky budu:D a to na 99,9% těhotná nejsem:D
@raduzemlejna Šanci určitě máš, ty nás tady hrozně napínáš 🤰 😝 už aby jsi tam ty // měla 👶 posílám pro štěstí 🍀🍀
Já si ho dělala po cca po 14 dnech po pohl.styku a měla jsem tam ducha 😉
@raduzemlejna Já normálě od začátku co tady sleduju tvůj průběh věřím, že jsi v tom 🙂 🙂 🙂 a myslím si to pořád. Já byla jasná po dvou dnech po vynechání ale nikde není psáno, že to nemůže být déle. Testuj a držim palce.
Jinak holčiny já jdu zítra na prví prohlídku, tak držte palce ať je vše v pořádku a tam kde to má být. 🙂 těším se, ale normálně mám i trochu strach,vše ze mě opadne až budu vědět, že je to ok.
Jinak stále tajemství držím, neřekla jsem to ani nej kámošce, čekám alespoň co zítra.
Přítel ten už chce stěhovat a malovat ložnici, musím ho krotit, pořád je ve mě střípek nejistoty co kdyby to zítra nedopadlo. Ale jsem pozitivní. Jinak si od včera říkám jak to zvládnu, jestli vůbec budu dobrá máma, chci mít všecho dokonalé a už si připadám, že nic nestíhám 😀
@svobodka14
@luciikhol Zdravím vás kočičky. Jak se vám daří ?
@nienin_que Ahojky🙂)) no já se snažím pracovat co to dá a nemyslet tolik na to🙂 Ovu bych měla mít o víkendu, ale manžel přijede v pátek a v sobotu má koncert:D budeme muset najít nějakou skulinku:D tak uvidím zda to výjde a nebo jestli to výjde po novém roce🙂 Co ty jak se cítíš?
@nienin_que Ahooj těhulko 🙂 určitě bude všechno v pořádku 🍀 moc ti držím palce, určitě se ozvy jak jsi dopadla a teď se vůbec nestresuj tím jaká budeš matka, na to budeš mít ještě čas 😝 jinak jsem nevydržela a testovala jsem v sobotu 3 dny před MS a zatím bílo 🙂 takže zatím nevím na čem jsem a čekám do středy jestli mrška přijde 🙂
@svobodka14 Hele já si myslí, že u nás došlo k oplozeni dva dny před ovu, ty spermie tam vydrží nějaký ten den, tak to třeba zvládete 😉
Mě je fajn, kromě únavy a občasé nevolnosti mi je dobře .
Zejtra první prohlídka, 😉
@luciikhol já taky před tím testovala asi dva před ms a nebylo nic. myslím na tebe....
včera mě tak vytáčel náš pes, až jsem si říkala , no to potěš pr... 😀 to budu teda super matka 😀 beru to, že hormony pracujou. 😀 😀 😀
@nienin_que Jj sama vím, že je moc brzo testovat takže musím počkat 😒😅 .. hihi 😀 úplně vidím sebe když "vychovávám" kočičku 😀 😀 aspoň máš na kom trénovat 😀
@luciikhol on náš pes je poslušnej, ale hyperaktiv, takže ve chvíli kdy se nudí tak je to zlo, vlezl by člověku až do zad.. , neposedí, když se příjde pomazlit, tak člověk by ho i hladil,ale on prostě neumí ležet, takže po nás stepuje, dělá kotrmelce a podobný alotrie což výdržím jen já chvilku, tak ho pošlu na místo a on začne chodit po bytě 😀 a to s ním chodíme poctivě každý den ho vyběhat za míčkem do parku z kopce a do kopce ,ale on prostě by aportoval třeba 4 hodiny v kuse, je to blázen, nedá se unavit, příjdeme domů a už zase přinese míček a chce ho házet 😀 😀 😀 jinak je miláček 😀
@luss1994 Ahoj kočko, já tam nic nevidím 😔
@jarmulka a tý tmavší fotce se mi zdá jako by tam byl duch ...
@nienin_que Teda 😀 tak to je hodně aktivní pejsek 🙂 tak to už se těšíte až budete s kočárkem a pejskem chodit na dlouhé procházky viď 🙂 .. proto jsem si pořizovala kočičku, s tou se ven lítat nemusí, ale když jí to chytne tak je taky jako praštěná a lítá a skáče po bytě 😀 .. ale měla by jsi si teď dávat trochu pozor aby ti pejsek ještě nějak neublížil 🙂
@nienin_que na ho*vno fotak v tel bohužel doma to vidim na prvni pohled na tom testu :/
@luss1994 tak budu držet palce aby sílila 🙂

@raduzemlejna me čeká ve ctvrtek vyšetření. V tehu uz nevěřím, to uz by bylo na tt, spis doufám, ze to nebude neco vážného...abych vubec tu MS v brzké době dostala.
To je jasny, testuj, testuj 🙂 držím palce a hned ráno podej hlášení 😄 budeme se těšit a doufat s tebou ;)