icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

pulguita
30. pro 2016

@llenka_li Moc držím palečky ať vše dobře dopadne🙂 Moc se opatruj a hlavně se snaž být klidná 🙂

petrysek181
30. pro 2016

@pulguita dobre ranko ano uz se to lepsi tak sem za to rada☺dneska sem si řekla ze nevylezu z baraku a budu si uzivat volnicka zitra mame jit na oslavu silvestra a me je pri predstave ze si dam vino dost nevolno tak ani nevim jestli budu slavit😀pritom mam vino rada ale neboj tehu priznak to urcite neni vcera me dost pobolivalo bricho ale tak jinak a dneska uz je mi fajn u me to znamená ze se ms blíží ☺protoze si nechci nic vsugerovavat☺ty to tam dneska prezij at to rychle utece chlapum jsem slibila knedliky se zelím a peceni tak jdu varit☺at si nacpou bricha hladovci dva😁ja vlezla na vahu a svete div se o kilo min tak jen tak dal☺

llenka_li
30. pro 2016

@pulguita dneska uz je lip, bez bolesti a krve, válím se a cekam na zítřek 🙂 Modlím se v zázrak...🙂

luciikhol
30. pro 2016

@petrysek181 no teplotu právě nemerim. A spoléhala jsem na ty bolesti 🙂 ale tak s přítelem jsme se docela snažili no tak se nechám překvapit 🙂

petrysek181
30. pro 2016

@luciikhol vis ono je to nekdy lepsi nechat tomu volny prubeh☺hlavni je ze jste se snažili a ovulka muze byt nekdy i bezbolestna😉

petrysek181
30. pro 2016

@llenka_li drz se myslim na tebe a doufej v nejlepsi vysledek hlavne mysli pozitivne🙂

sticker
nadrinka
30. pro 2016

"historie" se opakuje :( 14 dní zpoždění, návštěva gynekologa, který mě poslal na krev a hcg opět 0 :( za to cysta zase povyrostla má "krásných" 6,5 cm... V pondělí jdu zase k lékaři nejspíš na vyvolacku, mám trvat na operaci ať se každý měsíc nemusím trápit falešnými nadějemi??? :(

snezenka123
30. pro 2016

@llenka_li myslím na tebe a držím palce. Jsem ráda, že už je dnes lépe.

snezenka123
30. pro 2016

@petrysek181
tak já to nevydržela a po snu plných pozitivních těhu testů😀 ho ráno udělala, a samozřejmě niiic😒
ještě mám jeden desitkovy od Maxe a pak dva 25 z dm. ..

snezenka123
30. pro 2016

@nadrinka s tim nemam zkušenosti. .a co Radi dr?operaci?

nadrinka
30. pro 2016

@snezenka123 v listopadu mi řekl, že se uvidí na další kontrole, že by byla nejlepší operace. Teď o tom nemluvil, i když se cysta zvětšila. Ale v pondělí jdu pro výsledky, tak snad se dozvím víc

petrysek181
30. pro 2016

@snezenka123 ahoj tp ještě nemusi nic znamenatza dva dny můžou byt //ja uvidim jak to bude a kdyžtak vydrzim aspon do stredy rano☺ikdyz se znam😁

snezenka123
30. pro 2016

@petrysek181 Nooo Já chtěla taky ráno zítra, ale ty sny. ....mykóza mi snad sežere bobinu, dala jsem si jeden prášek co jsem měla předevčírem, ale jeden je málo. Tak jsem dnes koupila zase ty tři a snad už bude klid. Jenže nevím, jestli to muže pak mit vliv jestli budu testovat🙄

pulguita
30. pro 2016

@petrysek181 Ahojky, no já dneska nestíhám. Nakonec jsem z práce vyšla pozdě, aby to měla kolegyně všechno tipťop tak snad přijde a nenechá mě bez dovolené. Ach jo, jsem tak unavená.
My jsme měli být na silvestra doma sami jako obyčejně a nakonec tchán řekl ať jdem k nim. No jenomže tchán to řekl aniž by to konzultoval nejdřív s tchyni, která by měla kuchtit večeři a tchýně se asi šprajcla😀 Takže zítra půjdeme na nákup a něco ukuchtíme a donesem to tam....No chlapska organizace🙂 jinak já taky na pití noc nejsem. Kéž by se ti zadařilo, tak raději moc nepij🙂 Já po 3králích jdu do sebe a opravdu chci začít hubnout a hýbat kostrou protože jsem ostuda. Kdyby na mě sáhl Pučmeloud z Včelích medvídku, tak by řekl "samý sádlo"😝😀
Přítel končí ve 22:00 tak ho překvapim a jdu ho vyzvednout do práce, pak pojedem domů. 🙂 Hezký večer🙂

pulguita
30. pro 2016

@llenka_li Super že ti je líp. Moc držím palecky a věřím, že to všechno dobře dopadne! Opatruj se!🙂

llenka_li
30. pro 2016

Moc moc všem dekuju, ted par hodin pred takovým verdiktem jsem cela na mekko...

petrysek181
30. pro 2016

@pulguita ja uz jen odpocivam a nic nedelam na zitra jsem slibila ze udelam pizzu a vezmu ji i vecer sebou ale ted uvazujem jestli jedeme domu uz v jedenact protoze mam obavy nechavat Bernika sama doma kdyz se budou strilet rachejtle a sebou ho brat nechci nemel by tam klid tak uvidíme mam koupené sampanske to je to nejmensi zlo☺ale začínám prehodnocovat zivotni styl a budu se snazit zdraveji zit a tak podobně ☺tak krásný vecer s pritelem a uzijte si silvestra a kdyby jsi uz nestihala psat tak ti přeju vse jen to nej do 2017 a hlavne at se nam splni ty nase tajna pranicka👶❤

llenka_li
31. pro 2016

@evzenie2016 Tak blby, pry nejhorší výsledek co mohl byt. Stouplo to o 100 za dva dny, ve ctvrtek 470, dneska 570, což je na prosperující těhotenství málo, ale ani se to nesnižuje, takze to ze me neodeslo. Ale to na tom vaječníku rekl, ze je to urcite cysta, ze tohle mimodelozni neni...takze ted me pustil na propustku do pondeli. V pondeli znova tyhle testy a budeme čekat, kde se to objeví. Nemam nikde žádnou tekutinu ani zvětšený vejcovody, takze si mysli, ze by to mimodelozni byt nemělo, ale vyloučit to nejde. Mysli si, ze mi zůstaly zbytky v te děloze, ale nechce mi dnes delat kyretaz, protoze je tam jeste šance, ze by to mohlo byt živý...i kdyz mala.

snezenka123
31. pro 2016

@llenka_li to me moc mrzí. ...ještě ale je naděje♡držím palečky. Opatruj se

petrysek181
31. pro 2016

@llenka_li neni jeste nic ztraceno porsd je tam naděje ikdyz malá hlavni je ze to neni mimodelozni drz se

pulguita
31. pro 2016

@petrysek181 Ahojky! No já jsem dneska dlouho spala, prostě jsem to po tom týdnu potřebovala. Pak jsme šli nakoupit a teď se chystám ukuchtit jídlo na dnešní noc k tchánům. Včera měl přítelův otec narozky, tak jsme koupili i dort. Minulý rok jsem mu ho dělala já, ale letos jsem to opravdu nestihla. Pal to čert😈
Ty rachejtle tady jsou spíš v létě na svatojánskou noc, je to šílené a já to nesnáším, chudáci zvířatka jsou z toho na nervy. Já bych to zakázala.
Takže ty si taky užij silvestra ať jste doma nebo mimo, hezky to oslavte🙂 Hodně štěstí a zdraví do roku 2017 a hlavně ať se nám splní to naše tajné přání🙂 👶🍀❤🤰

sticker
pulguita
31. pro 2016

@llenka_li Moc ti držím palečky, ať to dobře dopadne. Snaž se být pozitivní a věř, že to vyjde. Pokud to neodešelo, tak to stále bojuje a ty musíš být taky statečná. Naděje tam pořád je. Opatruj se!🙂 ❤🍀👶

pulguita
31. pro 2016

Tak holky přeji Vám všem šťastný nový rok 2017 plný splněných přání 🙂🤰❤👶🍀

petrysek181
1. led 2017

@pulguita krasne rano v novem roce☺tak mi jsme nakonec zustali doma aby se pejsek nebál a uzili jsme si to taky☺uz se mi začínají ozývat stavy pred ms tak se mi ani moc nechtelo mezi lidi☺ jeste dva dny a budu vedet na cem jsem teplota mi klesne vetsinou az v den ms nebo den pred ale to málokdy ty mas vlastně týden dovolené tak si ho poradne s pritelem uzij odpocin si ☺a tento rok nam musí splnit ty nase pranicka🤰🍀

snezenka123
1. led 2017

Tak Já to dnes dostala😒

petrysek181
1. led 2017

@snezenka123 nevadi ja se k tobe za dva dny pridam mame pred sebou cely rok na snažení ☺

pulguita
1. led 2017

@petrysek181 Krásný nový rok.🙂 My jsme se vrátili od tchánů až kolem 3 ráno a spali jsme dnes až do 12:00. Rok jsme zahájili snažením, tak snad ten 2017 bude úspěšný a nakonec se nám povede a splní to naše přání👶🤰🍀🙂
Na MS zatím nemysli! Držím ti palečky ať to vyjde🍀

petrysek181
1. led 2017

@pulguita bylo by to fajn ale znas to☺ja ted odpo ala tri hodiny jak zabita uz vidim jak se mi bude chtit spat vecer😁a rano vstavat do prace uz to zase nastane to je dobre ze jste to pojistili hned na novy rok😀zitra si uzij masaz pak pisni jak vlastne probiha

pulguita
1. led 2017

@petrysek181 Ano, přítel už na mě naléhal včera, ale nakonec jsme to nestihli, tak jsme to napravili dnes🙂
Přeji ti ať ti to v práci rychle uběhne a já budu doufat, že mi nikdo z práce nezkazí dovolenou. Ta thajská masáž je fajn. Už jsme tam párkrát byli, dělají nám ji najednou, tak je to fajn. Ty thajské ženy jsou takové malinké, ale umí to skvěle a masírují celé tělo od hlavy až po nohy. Je to opravdu super.Krásný začátek týdne! 🙂

petrysek181
2. led 2017

@pulguita dobre ranko tak ja jsem dnes malinko zaspinila fakt nepatrne tak cekam jestli se ms rozjede v plne sile nebo bych mohla doufat☺ale bricho me boli dost a celkove se necitim moc dobre spatne sem spala mela sem hodne zive sny a porad jsme byla vzhuru teplota se zatim drzi nahore tak uvidim zitra jestli spadne nebo ne🙏 ty si poradne uzij volno přítel má taky dovcu nebo chodi do prace?krasny dovolenkovy den👏👏💃

Strana