Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@petrysek181 Děkuji za uvítání 🙂 Mě právě pobolívá podřišek, spíš je to jemný tlak než bolest, ale cítím ho snad pořád krom noci kdy spím, jsem unavenější než obvykle, mám výkyvy nálad, o trochu citlivější bradavky, občas v prsou píchne a co se jídla týče, jednou neví bych snědla, jindy mě hlad přejde sotva se na jídlo podívám.. A žaludek mám chvilku jak na vodě, i když ne nějak moc.
@kaitinka a ty jsi tehu? 🙂
@kacenka0705 To právě ještě nevím ☹ Příznaky nějaké mám, ale potvora má přijít cca za týden až, takže si myslím, že je brzy na test, i když ho chci zítra ráno vyzkoušet.
@kaitinka me picha v podbirku obcas i takovy tlak...nemam moc chut k jidlu a ten muj test je delanej 6 dni od p.styku ale je mozne ze se to povedlo i drive
Dřív jsem to vůbec neřešila, ale předevčírem jsem si našla kalkulačku na výpočet plodných dnů a vyšlo mi, že plodné dny jsem měla od 25.12. do 31.12.2016 s ovulací 29.12. a v té době jsme spolu s přítelem asi 4x spali. A od toho 31.12 mi začali příznaky.
@kacenka0705 tak zalezi i na tom, kdy jsi mela ovulaci 🙂 Jinak u me s tim jidlem je to ted jak na houpacce, jeste do vcerejska jsem nemela na nic chut a kdyz jsem jidlo videla, presla me chut uplne. A dneska jsem mela skoro pravy opak 😀 A nevim jestli to souviselo s oplodnenim nebo to byla jen nejaka virova infekce, ale v noci na druhy leden jsem trikrat hodne zvracela a mela jsem prujem, ale bez teplot a bolesti spojenych s nemoci. A navic mam obcas navaly horka a mensi zimnice jako pri prechodu 😅 tak nevim co si mam myslet. Rano zkusim test i kdyz bude jeste asi brzy na nej. MS mam mit az za tyden..
@kaitinka uvidíš ale jistotu budes mit az po testu☺ted jsou to vsechno jen nase spekulace a pocity ale nikdo ti s jistotou nerekne ano to jsou tehu priznaky tak se snaz vydrzet a byt v klidu a drzom palecky at najdes dve carky☺
@kacenka0705 tak jestli mas vyzkousene a duchy ti nedelal tak by to mohlo byt tam☺zkus klidne jeste jeden z ranni moci držím palce☺
@llenka_li Ahojky. Jak to s tebou vypadá? Co kontrola?
ahoj holky prosím o váš názor. Ovu jsem měla 18DC....teploty do ovu nepřesáhly 36,5 a po ovu teplota vystoupala až na 36, 86 další dny se držela kolem 36,8..... 7 den po ovu se teplota snížila na 36,6 a další dny zase vystoupala na 36,84......dnes jsem 10 den po OVU a už asi 3 dny mě píchá v břichu, jakoby kolem pupíku a v podbříšku...je to jako když mě někdo píchá špendlíkem do břicha...během dne se mi to stane třeba 8x.....myslíte že ten 7 den po OVu to mohl být nidační pokles a že mohu být těhotná?
@snezenka123 cekam na výsledky, dnes zase krev a UTZ. Za chvili prijde primář. Jinak jsem se ale rozhodla čekat, dokud se to někde neobjeví...jsem teprve 3+6, uvidime co mi na to rekne primář. V pondeli bych to mela normalne dostat, tak jsem si rikala, ze to treba odejde samo.
@llenka_li a výsledky ve středu byli jaké?rostlo hcg?
Ve středu prave hrůza, hcg poporostlo jen o 50, z 680 na 730. Takze mi řekli, ze 100% neprosperujici a v patek na sál.
@snezenka123 A dneska hcg 1011...🙄 Primář to nikde nenašel, musíme čekat. Hcg roste, takze to někde žije, ale spis se přiklání k mimodeloznimu, vzhledem k tomu, jak to roste. A ptal se me, jak jsem pane bože mohla zjistit ve 3.tydnu, ze jsem těhotná....dalsi kontrola v pondeli.Jeste mi rekl, všimněte si, ze jsem rekl, ze spis je to spatne založené. Protoze známe i případy, kdy se i v takovém případě jednalo o normalni těhotenství...
Holky, stalo se vám někdy, že zmizel PMS? Čekám druhou MS po revizi, minulý cyklus mě prsa bolela 3 dny předem. Pozítří by měla dojít druhá a prsa nebolí, jenom mě chvilkama bolí a píchá v podbřišku (hlavně vlevo) a je mi už skoro 2 týdny (od půlky cyklu) špatně od žaludku, i když druhý týden už o dost méně. Měla jsem plodný hlen 6 a 7 DC, dříve býval v půlce cyklu, ale jinak ovu nehlídám, tak nevím, kdy byla. 😕
@llenka_li Panečku. ..tak to držím palečky, ať to je s dobrým koncem. Musí to být vyčerpávající. ..Opatruj se a posílám pohlazení do bříška pro mimiska
Tak jsem rano test zkousela a nic... Negativni... Ale cekala jsem to, mam jeste tyden do menstruace. Takze ted budu cekat, jestli prijde nebo neprijde.
Já jsem taky zkoušela před a nic. 2x nega i přes zvláštní chování těla přesně jako při těhu už asi něco přes týden po menstruaci... takže teď taky čekám jestli přijde nebo ne.. Hrozný nervy a bojím se že toho zase nic nebude...
@misicka74 Ja mam do MS asi 6 dni, zkousela jsem dnes rano test a negativni. Pritom uz asi druhy den po ovulaci jsem zacala pocitovat priznaky (tlak v podbrisku, zaludek na vode, mam lehce zvysenou citlivost bradavek, obcas lehke pichnuti v prsou). V noci druheho na treti den po ovulaci jsem trikrat zvracela a mela jsem prujem, myslela jsem, ze jsem chytla nejakou virozu, ale pritom jsem nemela teploty, ktere mam pri nemoci vzdy. Mela jsem jen zvysenou teplotu od 36,8 do 37,5, tak nevim jestli to patrilo k tomu, nebo to byla nejaka ta viroza..

@kacenka0705 taky vidím gratulace