Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@luciikhol to je mi moc líto 😢 ale veřím, že se to urovná. Někdy člověk řekne něco, co tak nemyslí, a pak toho lituje. Znám to... podle mě ted jen procházíte krizí jak píšeš, ale jestli ji překonáte, což věřím že ano, tak to váš vztah ještě upevní a miminko příjde samo. Podle toho co jsi tu psala, tak přítel ma nejaky problemy a treba se toho všeho bojí, ale vždy jsou horší a lepší časy. Určitě to bude dobré 😘😘😘
@luciikhol neblazni treba se to vse nejak urovna a hlavne tuhle skupinu neopoustej protože do ni patris jako všichni ostatní uz jsme si tu propojili životy vim nekdy je těžké rozhodnutí co bude dal ale pri jedne bouři pak vyjde zase slunce 🌞 a treba ze v zivote ceka jeste neco uplne jiného a pekneho☺děkuji jsme šťastný ted se 🙏 aby bylo vse tak jak ma byt☺
@pulguita pekne dopoledne vzbudil me hlad tak pujdu něco ulovit do lednice😀😀tady krásně svítí slunicko to zase bude mraz❄❄❄vcera jsme to nevydrzeli a řekli to nejblizsi rodině hodne sem si užívala to jejich prekvapeni asi to nikdo moc necekal tak pekny den at ti to uteče ☺
@petrysek181 Vážně jsem z toho nadšená, že vám to vyšlo 🙂 udělala jsi mi radost tady když jsem to pročítala po víkendu, nestačila jsem se divit 😇 Hlavně myslet pozitivně ať je opravdu vše v pořádku 🙂 Budu na tebe myslet 😘 Měla jsi nějaké příznaky nebo jsi testovala jen tak před MS?? 🙂
@luciikhol testovala sem pred ms a priznaky jako na prichazejici ms kdybych netestovala tak ocekavam ms se vsi paradou😀akorat prsa boli vic a vic dekuji ja sem z toho taky dost unesena☺
@petrysek181 Tak to je super to bylo teda krásné překvapení viď 😍 vím jak jsem tenkrát šílela já 😀
@luciikhol Ahojky! Je mi líto, ze se ten vas plan trochu pozastavil. Ja ted taky 2 mesíce budu mit prestavku. V tvem pripade a pokud má tvuj pritel problemy, tak myslím, ze je rozumne jeste s miminkem pockat. V prvni rade mysli na to, ze nez by si mela byt v prubehu tehotenství nervózni, tak si radeji pockej az se to vse uklidni, nebo vyresí.
Presne jak rekla lory303, bud to zvladnete a upevni to vás vztah, anebo si uvedomís, ze treba na tebe ceka stesticko nekde jinde...
Pak si mozná reknes, jeste ze jsem nakonec predtím neotehotnela. A urcite si to budes uzivat vic a tak jak se má. 🙂 Verim, ze az jednou budes tehu, tak to bude s tim správnym "tatkou", ktery ti bude oporou. Jsi fajn holcina, klidne tu s nami zustan, protoze nekdy je to fajn se tady vymluvit z tech nasich kazdodennich problemu...i kdyz nekdy nemaji nic spolecneho s tehotenstvím. A na dalku si muzem pomahat a byt si oporou. 🙂
Opatruj se, drz se a bud silna...to zvladnes, uvidís! 🙂

@petrysek181 Ahojky! jen se hezky napapej 🙂 Tady taky sviti slunicko a je hezky, ale zima.
No teda! Uz jste to rekli rodine?! Není to jeste moc brzo? Jeste ti vlastne chybí par dnu do ocekavane MS a stat se muze vsechno... Moc ti budu drzet palce at jde vsechno, tak jak ma 🙂👶🤰😍
@luciikhol to ano velke prekvapko uz jsme meli termin do centra☺jsem rada ze tam nemusime
@pulguita no mozna ano ale riskli jsme to verime ze vse bude v pohode nechci si připouštět nic spatneho ikdyz clovek s tim musí malinko planovat ale pevne doufame ze se mimisek udrzi protoze to byla nase posledni sance znovu bych se do toho nepoustela
@pulguita Ahooj. Tvůj příběh sleduji taky, takže vím jak jsi na tom s tou AJ a s prací. Musím to taky pro tebe být náročné, ale jistě se s tim popereš a angličtina se ti v životě neztratí.
Máš pravdu buďto se náš vztah upevní (v což už moc nedoufam) nebo budu hledat štěstí jinde. Dneska jsem dala muži poslední příležitost ať se mi ke všemu vyjádří a uvidíme co přinese dnešní den, jestli nad naším vztahem zamyslí a jak to bude dál. Nejhorší je že ho moc miluju a nechci ho opustit ale nemáme pře sebou žádnou budoucnost. Já bych se už tak chtěla vdávat a mít zázemí a rodinu ale nic z toho on mi dát nemůže.
Musím být rozumné a opravdu by teď mimi bylo nezodpovědné...
Každopádně si myslim, že sem budu chodit dál, jsem na vás holky hrozně zvědavá kdy se zadaří atd. 🙂
@petrysek181 Jj vím pročítala jsem to tu každý den 🙂 a je dobře, že tam nemusíte. Většinou se to tak povede. Teď už budeš jen čekat na potvrzení těhu od Dr.? Budeš volat hned nebo už jsi volala?? 🙂
@petrysek181 Jasne ze se musí myslet pozitivne a nepripoustet si nic spatneho, ale az jednou budu tehotna, tak proste chci pockat ty 3 mesíce, nez to vypustime do éteru. Stat se muze cokoliv v prubehu celého tehotenstvi, ale ty prvni 3 mesíce bych si to chtela nechat pro sebe. Vim, ze kdyby se pak neco nedejboze stalo a porad by se me pak nekdo na neco vyptával, tak by to pro me bylo horsí se z toho "zotavit". Urcite by to nebyla vase poslední sance, otehotnela jsi sama prirozene, tak byste to jeste mohli zkusit a urcite by se to povedlo, anebo pri nejhorsím byste sli do toho centra, tak jak jste to meli v planu uz predtim. Drzím ti palecky, at jde vse jak má 🙂
@luciikhol Ahojky, no nejak to musim zvladnout a nejak to dopadne 🙂
V zivote se vzdycky vsechno nakonec vyresí. 🙂
Uvidís, ze i presto ze ho moc milujes, to vsechno zvádnes. Je to moc tezke, ale jde to. Pokud oba budete chtít, budete oba o vás vztah bojovat, pokud ne....tak to nemá cenu.
Jsem presvedcena, ze az to prekonate, nebo at to dopadne jakkoliv, tak pak budes opravdu stastna, tak jak si zalouzís. Nekdy se upiname na to co zname, protoze mame strach dat krok dopredu...do neznáma. Ale nekdy si pak uvedomíme, ze jsme ten spravny krok dopredu (co nas posune k necemu lepsímu) mely udelat uz davno... 🙂
Ahoj děvčátka, všechny vás tu po dlouhé odmlce zdravím. Já jsem teď přesídlila na modrou střechu a musím říct, že jsem se do toho celkem zažrala a tolik se nesleduju co se miminka týče.. necháváme tomu volný průběh. Vidím tu ale samé novinky...
@luciikhol Brouku, to mě strašně mrzí. Jakto, že se to takhle podělalo?? Buď silná a ustoj to nějak. Řekni si, že je to prostě osud a kvůli něčemu to tak prostě musí být, vždycky to má všechno svůj důvod. Hele, já jsem se takhle snažila s bývalým přítelem a nakonec jsme se rozešli. Našla jsem si bezva chlapa, bez kterýho si dneska neumím život představit. A teď zpětně si říkám, že bylo dobře, že jsem s tím bývalým to miminko neměla, asi bych se z toho zbláznila.. Čas to všechno spraví, uvidíš 🙂 Jsi mladá, krásná holka, která tohle všechno má ještě před sebou. Uvidíš, že když teď budeš trpělivá, budeš si to pak všechno víc užívat a dopřeješ tomu miminku všechno, co budeš chtít... A co, třeba ti život opravdu přivane někoho úplně jiného, který ti dá to, po čem toužíš (tak jako jsem to měla já) 🙂 A buď určitě tady s námi, hrozně hezky se s tebou povídá, jsi moc fajn..
@petrysek181 Tobě moc a moc gratuluju!!!! Úžasná zpráva 🙂 Snad bude všechno v pořádku. Takže už jste měli domluvený termín na klinice a nakonec tam nemusíte.. to je super.. To už jsem tu někde taky četla.. Když už člověk nedoufá, tak to nakonec vyjde, viď??
@pulguita A co ty kočko?? Jaktože budeš mít teď 2měs. pauzu??? Co se děje??
@pulguita Toho se právě taky bojím, toho kroku do neznáma.. ano ano jak píšeš i já jsem to tak měla když po 6 letech mě bývalý nechal taky jsem se toho bála ale teď vím, že to bylo tenkrát dobré rozhodnutí. Teď je to ale trošku jiné, protože přítel je na mě hodný, jen mi teď nemůže dopřát vše co chci... Uvidíme dneska jak se rozhodneme..
@raduzemlejna jůů Ahooojky, tebe jsem tu už taky pěkně dlouhoo neviděla 🙂 Jsi hodnoučká děkuju ti za ty slova útěchy 😘 Doufám, že se vám domeček moc nekomplikuje a máte všechno v pořádku a je dobře že se teď zabýváš něčím jiným než miminkem, uvidíš že vám se taky brzy zadaří 🙂 👶
@raduzemlejna Ahojky!! To jsem ráda, ze jsi tu mezi nas taky zabrousila 🙂
No ja od ledna delam jeden kurz, ktery mi platí firma. Koncime v breznu a mám toho ted azaz, protoze kurz je po pracovní dobe (nastesti jen v pondeli a utery)
Do toho mi onemocnel pritel, takze uz je ted par tydnu na nemocenske, ale snad ho pristi tyden pusti do prace, problem je ten, ze ho pak budou operovat (zatim nevime kdy) a po operaci se bude hodne dlouho zotavovat. Pred par lety uz mu to delali a byl na nemocenske tak 3 mesíce. Takze kvuli tomu vsemu jsem si dala "prestavku" tak do brezna, kdy snad budu mit pokoj od kurzu a vic casu a energie, ale kdoví jak to bude s pritelem. Radeji nad tim moc nepremyslim a necham tomu volny prubeh. Kdovi jestli pred tou operaci budeme moct nejake to snazenicko, ale ted bere hodne ATB takze mam taky celkem strach at to nemá vliv na jeho spermijky. Ty posledni tydny se moc nemohl hybat, takze nejake snazení nepripadalo v uvahu. Ted je na tom o neco líp, a dokonce chudacek rikal, ze bysme to mohli zkusit, ale i tak jsem mu rekla, ze se snazenim radeji pockame. 🙂 No nejak to proste dopadne, snad teda do toho konce roku otehotnim. 🙂
Tobe drzim palecky, at se vam to taky hezky povede. 🙂 A co vas domecek? Uz jste vyresili ty ruzne problemy? Opatruj se! 🙂
Ahoj holky snad se tu najde ještě nějaká tehulka.snažíme se o mimi 3 roky dr mi nasadila před par měsíci hormony.po nich mám MS přesně zacatek i konec na den přesně.než mi nasadila hormony MS přišla o dost pozdě cca o 17dni v tu dobu příznaky jak kdybych byla tehu.i přítel byl dost pozorný ale trhu nebylo.pak nic ani přítel nehladil bříško atd.tento měsíc se dost snažil a opět hladí pusinkuje.u ex prý poznal ze je tehu než to zjistily.ale ted k věci je mi to blby se ptát ale nechci hned letět k dr.MS by mela dorazit 2.2 ale už tak 5 dni mám bolesti v podbřišku a v krizi někdy vice někdy méně.nikdy tak dlouho před MS jsem neměla bolesti.vadí mi i cigarety a ten smrad z nich i pořad jako kdybych na záchodě cítila moc atd a to ho ted porad cistim strikam.únava šílená porad spim a par dni mám bílý hustší výtok.na test je urcite ještě brzy.kamarádce ted ukázal ducha 3dny před MS ale já se bojím ho udělat abych nebyla zklamaná.já jsem po ionizaci a pptratu téměř ve 4 měsíci co byl před 3 lety od ty doby nic.mám dva prcky a přítel dceru.jenže on je nemocný a bere různé léky a infuze ktery můžou snížit plodnost takže máme přislíbeno od partnerova dr ze cca žák ještě 2-3 měsíce a pošle ho na vyšetření plodnosti.myslíte ze se mohlo třeba zadarit? Dekuji
@rulfici4 ahojky,zadařit se mohlo. pokud se bojíš,tak počkej na den MS a test zkus 🙂 držím palečky
@luciikhol Neboj, je to tezke, ale jde to. A ty jsi silna a zvladnes to.
I já jsem zvladla znovu zacít po 12letech...
Proste nekdy nam zivot privede do cesty osoby, ktere nam pomuzou otevrit oci.
Potom si uvedomíme, co chceme a co nechceme a tohle nás posune dál...jsou to zkusenosti, ktere nas posílí.
Vem si to, ze jsi zvladla prekonat spoustu starostí sama a uvidís, ze tohle taky zvladnes. Musis si vic verit a mit se rada a potom si uvedomís, ze si zaslouzis neco víc nez co se ti momentalne nabizi...
Uvidís, ze se nakonec dockas 🙂 Raduzemlejna má pravdu!
Verím, ze nakonec najdes to tvoje stesticko a lasku 😘❤🍀
Ahoj holky můžu takový hloupý dotaz,mám syna 18 let,před 14 lety bohužel interrupce a minulý rok 6.11 2016 samovolný potrat v 7tt.U syna mi cigarety nevadili u druhého těhotenství jsem je nemohla cítit, teď než jsem potratila mi opět cigarety dělali zle,moje otázka zní, myslíte že i kdybych znovu otěhotněla jelikož se snažíme že musím mít ty samé příznaky. Čekám už na 3 Ms od potratu a nějak mi kouř nevadí.
@luciikhol Luci, někdy je potřeba brát ten život nejen srdíčkem, ale i rozumem. Je to drsný, ale je to tak. Pokud máš nějaký sen, jdi si za ním.. Jde o to, neztrácet čas. Jestli ti přítel nemůže dopřát to, co ty si tolik přeješ, pak to nemá smysl, to mi věř. Celý život si to pak budeš vyčítat a věř mi, že nebudeš šťastná.. Já opravdu vím, o čem mluvím. Na mě byl můj bývalý taky na jednu stranu hodný, ale na druhou stranu by si mě nikdy nevzal za ženu a nikdy nechtěl ani moc ty děti, všechno jen z donucení a to prostě není ono.. navíc měl taky finanční problémy a nechtěl dělat. Bohužel i tyhle faktory hrajou důležitou roli. Všechno je to pak o to složitější, ty seš víc ve stresu a hlavně zklamaná že nemáš to co sis vysnila.. Já jsem v tomhle žila 7 let, než jsem si to všechno uvědomila. Nechtěla jsem nic měnit, protože jsem se bála toho, co bude. Ale nový chlap (můj nynější manžel) mi ve všem hrozně pomohl a já ten obr krok udělala. Nikdy toho nebudu litovat. Ikdyž to bylo fakt drsný období.. je to pryč a já vím, že teď mám to co jsem opravdu vždycky chtěla.. Ať to dopadne jakkoliv, moc ti budu držet palce a moc na tebe budu myslet, abys tohle těžký období ustála a rozhodla se správně!!!!!
@pulguita Týýýýjooo, to je teda masakr s vámi.. to jsem netušila, že je to s přítelem takhle blbý.. chudák.. Zase na druhou stranu, nic vám neuteče, přítel se hodí do kupy, vyjdou z něj ty atb a jiný srágory a bude v pohodě.. Mezitím ty dostuduješ kurz. Aspoň že vám to obdobím vyšlo takhle na stejno, i když chápu, že starostí teď budeš mít požehnaně.. Čím víc starostí, tím víc ti to bude utíkat.. Jaro je tady za chvíli.. Budu na vás moc myslet, ať to pěkně zvládnete.. 🙂
Jinak holky baráček teď stojí, všechny problémy jsou zažehnány, na životním prostředí všechno vyřízený, takže teď jen čekáme až opadne sníh a hned jak to půjde, začínáme s hrubou stavbou. Prozatím teď objednáváme materiál a inspirujeme se na internetu. Já jsem si začala vyhlížet kuchyně a každou chvíli si něco objednávám do domácnosti.. raději takhle s předstihem, protože je mi jasný, že se to pak nakupí.. Mám z toho obrovskou radost a momentálně tím teď strašně žiju.
Kromě toho máme teď spoustu zážitků, už jsme byli 3x na horách si zalyžovat, tuto sobotu jedeme na další 4dny, už se těšíme. Do toho běžkujeme. U nás je ta výhoda, že kolem baráku vede turistická stezka a je tam vyšláplá stopa, takže ve vratech nasadíme běžky a jedem.. a takhle to teď mrskáme každou volnou chvilku a hrozně nás to baví.. Do toho plesová sezóna... Prostě jsme teď nějak ožili a taknějak to samo utíká..
@raduzemlejna ahojky moc děkuji ☺ano měli jsme jet 7.2 n kliniku a jsme radi ze tam nemusime☺zatim vse ok tak at je to tak dal☺
@petrysek181 ještě jsem se tě chtěla zeptat, zda jsi po closíku vypozorovala přibírání na váze? Já ho jím ted 4 den a mam takovou žravku jak nikdy 😂😂😂
@pulguita hlavni je ze testik sili tak jak ma a ted je to na osudu☺dneska uz je mi zase blbe tak to bude hodne vesele kdyz to zacina tak brzy koupila jsem jeste dalsi testiky a raduji se ze kazdy den sili uklidnuje me to ze je vse v poradku nez vyrazim k dr porad se rozhoduji kdy tam mam jit co myslis mam jít uz příští tyden? Nebo pockat tech 14 dni ted jsem tak 4tyden

Ahoj holky, po dlouhé odmlce se s vámi bohužel musím rozloučit. Miminko teď u nás bohužel není na pořadu dne. 😢
Všem tady děkuji za rady a za pomoc, jste moc fajn holky.
Přeji vám ať všichni tady najdete své vytoužené // 🙏
@petrysek181 Tobě moc moc gratuluji, buď na sebe opatrná ať je všechno v pořádku. Je super, že se vám to povedlo 🙂