Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@lory303 Právě mě taky peníze jako důvod rozchodu přijde vůči němu nehezký kord když tu práci jsem mu domluvila já ☹ pořád věřím v to, že se to vyřeší nějak samo a ty dloužky nepřijdou a že to vyšumí a nějak se to prostě vyvrbí, bylo by to nejlepší..
Jak jste na tom vy se snažením vůbec? Necháváte to na osudu? 🙂
@luciikhol a on už ty dluhy má nebo se bojí, že budou? budu ti moc držet palce, at vam to dobre vse dopadne 😘 jinak já jsem tento mesic si myslela, že se konecne zadarilo, protoze jsem 5DPO špinila, pak jsem ještě špinila 7DPO a 8DPO dorazila MS o 5 dní dříve než mi chodí. Ale stejne dorazila ☹ dnes jsem 6DC a beru znovu closík, tak uvidime jak to dopadne, ale začíname 8. měsíc snažení 🙄
@pulguita ahojky asi mas pravdu pujdu pristi tyden nejspis ve ctvrtek protoze jindy to nestiham a je tam pondeli ctvrtek a utery odpo a to mam odpoledni a chceme jet v utery do Ikei😁to zase bude penez😁ted jdu jeste chrupat ale nocni celkem zvladam☺
@lory303 No teď má ještě dloužek ale to do konce roku zaplatí toho se nebojím ale teď se bojí že bude mít další a na to rozhodnutí právě ještě čekáme zda to bude muset zaplatit nebo ne. Rozhodnutí padne kolem března no takže teď vůbec nevíme na čem budeme...
Jéj tak to je škoda že přišla mrcha dřív. ale ono se zadaří dřív nebo později, nesmíš na to tak myslet a povede se 🙂
@luciikhol Právě jsem přemyšlela, zda mam ty testy vyzkouset, abych na to jeste vic nemyslela jak pises, ale asi se chci ujistit, ze ovulaci mam. Sice merim BT a podle ní bych ji měla mít, ale i tak to asi tento měsíc vyzkouším. Mě stejně nejde na to nemyslet. A jak dlouho jsi vlastne s pritelem?🙂
@lory303 Jo tak to jo, ono je to dobrý to vyzkoušet asi více způsoby aby jsi se ujistila 🙂 Já jsem si řekla když jsem vysadila HA že tohle dělat nebudu, abych pak tahala přítele že se spolu musíme potulit že je čas 😀 ještě by mě poslal někam 😀 ..
No budeme spolu 2 roky v červnu, vím že je to krátká doba ale už od začátku jsem věděla že to je muž kterého chci do konce života, jenže pak jsem zjistila že má ty finanční problémy...
@petrysek181 určitě jdi ten příští týden, bude to lepší a budeš víc v klidu, že jsi "pod kontrolou" a všechno je v pořádku🙂 Kdy budeš testovat s tím digitálním? Zítra nebo až ve čtvrtek? 😍
V ikei mají vždycky plno krásných věcí, které kdybych tam nešla, tak ani nevím, že je prostě "potřebuju"😀 Nábytek pro děti je taky super...určitě budete mít náklad i na střeše auta😅
@pulguita budu testovat zitra ma mi prijit cekala aem ho dneska ale nic☺zatim nic moc kupovat nebudeme jedeme jen na kukacku☺a hlavne pro svíčky 😀pujdu příští ctvrtek to budu 5+2 tak by mel byt videt vacek☺at mam jistotu ze je vse tak jak ma a je tam jedno😁padim do prace krasny vecer☺
@petrysek181 Zítra máš i termín MS, tak to testování bude lepší🙂 Kdoví kolik týdnů ti to ukáže. 🙂 Myslíš, že kdyby to byly ty dvojčata, že by ti to ukázalo že jsi těhotná víc týdnů, tím že by bylo víc hormonů v krvi a moči? No jsem na tebe zvědavá🙂 Ať ti to dneska taky rychle uteče!🙂
@pulguita vidis to me nenapadlo no snad ne asi bych koukala kdyby mi to ukazalo třeba dva měsíce 😁😁😁😁 termín ms mam dneska ja to pomotala carka na papírových uz je pekna tak sem zvedava na zítřek ☺krasne sny
@petrysek181 hahaha😅 No dva měsíce asi ne, ale třeba místo 1-2, že by to ukázalo 2-3 kdybys čekala ty dvojčata😅 Ale co, pal to čert, hlavní je co určí doktorka🙂 Já už se těším až budeš vědět víc, třeba datum narození. To by bylo kdyby to vyšlo na tvoje narozeniny👏😀 Měj se moc hezky!🙂
@pulguita no jak sem to pocitala tak by termin mel vyjít 11.10 coz je skoro na narozeniny☺ja sem taky zvedava ale vydrzim do ctvrtka příštího tydne to uz ny tam melo ma utz neco byt vidět zitra dam vedet s digi pa pa☺
@petrysek181 Dobré ranko! 🙂 No vidíš, tak už máš další noční za sebou🙂 Hezky to utíká🙂 Ještě dvakrát a bude víkend! Tak to budeš mít krásný dáreček k narozeninám👶 Moc držím palce ať vše vyjde jak si přeješ🍀🤰 Dneska začíná ta moje nová kolegyně, takže ji musím zaučit a pak zase do kurzu a navíc mám plno práce...ještě že mi to vždycky rychle uteče🙂 Krásnou středu ti přeji!🙂
@luciikhol Prašule jsou hodně důležitý a když nejsou, tak některý věci musí jít stranou.. Trochu jsem si tím prošla a musím říct, že mě to fakt hrozně brzdilo.. Nemůžeš si koupit nic na sebe, nemůžeš jet na hory, nemůžeš jít tam a tam, protože každá taková věc něco stojí.. chvíli se to dá vydržet, ale časem zjistíš, že ti to hrozně chybí a že tě to hrozně ubíjí, nejsi to prostě ty.. Ve finále to má vliv i na to mimčo i třeba svatbu, což je právě to nejhorší..
Přeju ti hodně štěstí a jsem zvědavá, jak to všechno jednou dopadne.. Držim palce 🍀🍀🍀
@petrysek181 pošli fotečku pak digitalního testu, těším se 🙂
@raduzemlejna Už teď to pociťuju, za celou dobu našeho vztahu jsme byli spolu pouze jednou na víkend na wellnesu jinak jsme spolu nikdy nebyli, ale je to taky tim, že pracoval v tom zahraničí a že tady nebyl ale řikal že by si moc přál jet se mnou tohle léto k moři, tak doufám, že se opravdu začne snažit a bude to všechno dobré. Ty peníze jsou opravdu na prvním místě, bohužel to tak v dnešní době je .. teď se ještě začíná vybarvovat jeho mladší brácha, pomlouvá ho a říká o něm zlé věci 😒 taky to není příjemný a takle by se k sobě sourozenci chovat neměli ☹ Prostě když se daří, tak se daří ....
@petrysek181 to budou určitě dvojčátka😂👶👶👏 bomba!🤰
@petrysek181 obrovská gratulace ☺️
@lory303 ty už tak zacinas jo😁😁😁😁😁ja sem z vas normalne tak rozhozena ze se bojím jit i na ten ultrazvuk 😀😀😀😀bude jedno miminko
@llenka_li moc dekuji💖
@petrysek181 😂 já si dělám srandu 😘 jen ti to pise 2-3 tydny ale zpoždění máš jen par dní, ne? Určitě bude jedno a kdyby nahodou dvě, tak budes i tak štastná! Já se treba dvojcatek strasne bojim. Mame je v rodině a navic po clostíku vím, že hrozí vicercata. Nerikala ti nekdy o tom dr? já to četla v příb.letáku, ale pak jsem se jí na to ptala a zavrhla to.
@petrysek181 Velká gratulace!👏😍
Vidíš to, jsem ti to říkala, že se to nakonec povede!😀
Že to každoměsíční truchlení nestálo za to? Teď hlavně buď klidná a odpočivej co můžeš.
Já si myslím, že to můžou být dvojčata anebo jedno velké miminko. Ale kromě toho co píše lory303 clostik+dvojčata... Já jsem zase četla a jednou jsem to tu někde myslím i psala, že ženské po 35 mají větší možnost mít dvojčata. Proto jsme si z toho od začátku dělaly srandu protože máme obě po 35🙂
Kdyby to bylo umělé otěhotnění, tak víš kolik miminek můžeš čekat, ale přirozeným otěhotněním (pokud nemáte dvojčata v rodině) bys neměla mít dvojčata. Ta šance je malá, ale s clostikem nebo tím věkem se ti třeba můžou uvolnit 2 vajíčka. Můžeš mít jednu ovulku a druhá (pokud proběhla)probíhá třeba tak do 24/48 hodin po té první, takže podle teploty nic nepoznáš, jen třeba na ultrazvuku ti to můžou říct. Třeba ty cysty byly 2 vajíčka a uvolnili se najednou...🙂
Kdoví...
Příští týden ti řeknou co a jak. I kdyby to byly ty dvojčata, tak to určitě zvládnete a navíc si spolu hezky vyhrajou. Bylo by to fajn, uvidíš 🙂
Držím ti palce!🙂
@petrysek181 moc držím palečky 😘
@petrysek181 Uvidíš, že to všechno zvládneš. Neboj!
Kdybych ti včera neřekla to že ti to může ukázat ty 2-3 týdny! A nakonec to tak máš! Jestli nakonec budeš mít ty dvojčata, tak se picnu.😀 Nevím jestli ti ten clostik taky může nějak zvýšit tu hladinu toho hcg a proto ti to ukazuje víc týdnů než má. Je to zajímavé. No však doktorka ti řekne co a jak.
V práci určitě do konce nebuď...neriskuj! V první řadě mysli na sebe a miminka. A pokud to budou dvojčata tak hrozí že porodíš dřív a poslední měsíce musíš mít větší klid. Zatím to neplánuj...uvidíš jak se budeš cítit..nakonec rozhodne tvé tělo a miminka, a ne tvůj šéf🙂 Práce bude, ale zdraví máme jen jedno, a dobře víš co tě to stálo tyhle poslední měsíce než jsi otěhotněla. Mysli na sebe a vyprdni se na práci...užívej si těhulkování a pokud se budeš cítit dobře tak OK, ale vem si že pracuješ na směny a to je pro tělo taky velká zátěž. No však uvidíš...zatím moc nepřemýšlej a buď v klidu. A snaž se hodně odpočivat. Uvidíš, že všechno v pohodě zvládneš🙂

@luciikhol v tom případě penize nejsou důvod nechat přítele 🙂 tak snad to bude už jen lepší a lepší 😘