Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@lory303 Ještě se tě chci zeptat.. a další kontrolní spermiogram nechce dr??? Pročítala jsem tu diskuze a před IUI ho většinou ještě chtějí a pak až teprve přistoupí k inseminaci, pokud to jinak nejde.. Já jen doufám, že mě nebude můj dr trápit a pošle mě tam co nejdřív. Nechci tam desetkrát jezdit a sledovat jestli se spermio zlepšil nebo ne.. Máme kliniku docela daleko a ještě ke všemu si na to musíme vzít oba dovolenou, aby nikdo o ničem nevěděl, páč o tom nechceme nikde mluvit... Jak jste to měli vy??
@raduzemlejna vídím, že jsme na tom stejně, taky si kvuli tomu musim vzit v práci volno, aby o tom nevedeli... takže je to složitější, ale na ten spermiogram stačí, když pojede chlap sam, ale jak znam mojeho bude chtit at jedu s ním a i já chci s ním jet... nám řekla dr.že mu uděla jeste jeden spermiogram, a pak se uvidí, ale nerekla po jaké dobe. 10.3.tam jedeme znovu, ale to jedeme na další konzulataci + mi ´řeknou výsledky moji i přítelovi krve... jinak já bych taky nejradeji sla na IUI co nejdrive, ale vis ceho se bojím? že to nezabere a pak je jeste asi 3x možnost to zopakovat a když ani to nezabere, tak automaticky posílají na IVF, které ja podstoupit nechci zatím... takže jsem si řekla, že jeste dva mesice zkusíme prirozene a bud v dubnu nebo kvetnu bych to podstoupila.. co se tyce jeste tech spermii, tak moje gynekolozka mi rekla, ze to probiha tak, ze tam chlap chodi asi 5x těste pred IUI aby nashromazdili více spermii, a pak to dají do mě, ale zase v centru mi o tom nic nerikali, ze by se melo chodit na víckrát odebírat spermie. Tak já nevím..toho 10.3.se na vše zeptam...
@raduzemlejna ted jsem spala jedne holčine co na IUI byla v lednu a hned se zadarilo. Psala jsem jí, jak to probihalo, pak dam info jestli odepise... jinak chces to IUI podstoupit i s tema hormonama? Kdyz ted nad tim premyslim, mozna do toho pujdem uz v dubnu... sice se bojim,ze to nevyjde ale na co cekat? jen se zbytecne stresujeme.
@lory303 Mám😍 Nemůžu si stěžovat. Když jsme se poznali, tak vařit neuměl, ale tím že já umím, tak se mu to zalíbilo a chtěl se naučit taky a dokonce zvládne i čočku a chuťově výborná a dokonce si našel recept na české bramboráky a úplně mě taky překvapil. A třeba na vánoce je to velká pomoc, než abych trčela sama u plotny, tak se můžeme vystřídat🙂 Moc si toho cením, protože můj bývalý vždycky řekl že prostě vařit neumí, nebo připravit nějaké překvapení, tak že ho nic nenapadá, ale já si hodně cením tu snahu. I kdyby nám ti chlapi nakreslili jen červené srdíčko na papír, tak nám udělá radost, protože víme, že aspoň chvilku přemýšleli nad tím, čím nás překvapit. Říct "neumím" nebo "nemám představivost" je pohodlnější. Tak jsem opravdu ráda a moc si vážím jaký je detailista🙂 Na ten film jsme byli, ale na jedničku, na ten druhý ne a máme strach, že to nebude nic moc... Díky za tip!🙂
@petrysek181 Ahojky! Opravdu mě mile překvapil a je fajn, že i přes ty léta co už spolu jsme, ho to pořád drží, tak kéž by byl takhle i zbytek života🙂 Já si myslím, že jo🙂😍
Já jsem taky byla včera utahaná a už se těším na víkend.
Budu držet palečky, ať je vše zítra v pořádku a kéž by šlo slyšet srdíčko. Pokud ne neboj, někdy to jde slyšet později. Zeptej se (jestli si vzpomeneš) jestli holčičkám bije rychleji než chlapečkum...někde jsem to četla nebo slyšela a jsem zvědavá. Jasně že to nebude 100% jistota ale že zvědavosti mě to zajímá 🙂 Krásnou středu a užij si volno!🙂
@pulguita ano zkusim se zeptat jestli je to pravda☺uvidíme co mi na to rekne dr😁ja si dneska volno užila a jednou za cas je fajn zed si ale budu muset pockat az na velikonoce😁😁to bude uz i u nas delsi volno od patku az do pondeli☺tady ke venku pres den moc krasne sviti sluníčko uz se clovek namlsava na jaro☺jeste dva dny a mame tu vikend jen at nam to pekne utíká ☺
@petrysek181 Dobré ráno! Tak jsem zvědavá, co ti na to řekne. Jestli je to pravda nebo ne a je mi jasné, že to nebude na 100% věrohodné, ale je to zajímavé🙂 Moc ti budu držet palce, uvidíš, že bude všechno v pořádku.🙂
Tady taky nebude žádné volno až do velikonoc. Já už se těším na víkend. Chci si zase odpočinout. O víkendu bylo škaredě a zataženo, nepršelo, ale byl velký vítr. Teď přes týden se to vybralo a je moc hezky. Kéž by to vydrželo až do víkendu🙂 Štve mě, když je přes týden hezky a na víkend se to zvrtne. Pěkný den a dej vědět jak jsi dopadla🤰
@lory303 vypada nadejne vážně 😀
@pulguita
@nadrinka
@petrysek181 diky holky 😘
@petrysek181 Tyyyyyyy brďooooo!😲 Tak nakonec to jsou dvojčátka! No proto jsi měla tak brzy pozitivní testy. A řekla ti jak staré je každé miminko? Takže proběhly 2 ovulky a to menší může být z té druhé ovulky? Neboj, určitě vše zvládneš, ať to dopadne jakkoliv. Třeba budeš mít 2holčičky nebo holčičku a chlapečka😍 To bude príma uvidíš😍 Raduj se! Hlavní je, že jsou oba, kde mají a vše je v pořádku a ty se cítíš dobře. To je nejdůležitější. Moc ti držím palečky a mám radost. Moc se opatruj! Vzpomela sis na to s tím srdíčkem? Jestli těm holčičkám bije rychleji? Nebo spíš si na to zapomněla po téhle novince👶 👶
Kdy máš další návštěvu?

@petrysek181 jááá se picnu 😲 takže nakonec to ty dvojčátka budou 👏 to je krááása! 😘 jinak moje sestra taky mela dve,ale jedno se prestalo vyvíjet, takze ceka jen jedno, je v 5.mesíci. Ono se to hodne stáva, že tam jsou dve fazolky, ale nakonec je z toho jen jedna, tak uvidis jak to pujde dááál 🙂 gratuluji 😍
@pulguita jedno miminko je 5+5 a druhe miminko 4+3😚
Ach jo kez bych i ja mela v pondeli dobre zpravy...
@petrysek181 dvojité štěstíčko 🍀👶👶🤰❤
@lory303 no nevim ms byla 25.12.sex 31.12. Pozit tt 20.1. Poprve na ko u dr.6.2 ok, pak 13.2. Rikal ze je tam gest a zlout vacek 8 mm, plod nevidi, mam nemo a lezet a dalsi ko mam 20.2, trosku spinim ale malinko, porad se modlim ze je to spatny vypocet a ze je to mladsi, mam nervy...
@petrysek181 Aha tak třeba ten minulý týden viděla dr jen to mladší miminko a proto ti řekla, že je menší. Někdy se to stává, že nejdou vidět oba hned napoprvé. Neboj, to bude v pohodě. A bilo to srdíčko rychleji? No to jsem ti zvědavá, co to bude až to bude. Moc si nelam hlavu. Vše zvládneš, hlavní je že jsou zdravé a v pořádku a ty taky. Držím ti palce.🙂😘🤰
@pulguita minuly tyden videla to starsi a dneska obě 😁no uvidíme ale je to zajimavy pocit takovy prijemny a najednou te prepadne i strach hak se to zvládne apod☺na chvili jsem usnula a hura zitra je patek☺

@pulguita ahojky no to je krasne a je moc milý 😍😍😍mi jsme si to vcera moc uzili koncert naprosto úžasný i kapla nějaká ta slzicka😀pro me neskutecny zazitek pak jsme si dali veceri a kolem pulnoci dorazili domu😀po pravde sem prijela docela utahana v praci sem behala pak dalsi behani po❤ Praze byla sem rada ze jsme doma ale stalo to za to😁 zitra me ceka dalsi kontrola tak doufam ze bude vse v poradku a uvidim možná i 💖