Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@lory303 Ahojík, promiň, já jsem tu teď nějak zase dlouho nebyla.. Díky za zprávu. Já nejdřív taky budu muset všechno probrat se svým dr. Jdu k němu příští týden ve čtvrtek, tak jsem zvědavá, co mi k tomu spermiu řekne.. To ti hned dám vědět.. 🙂 V podstatě ještě nevím, jestli s hormonama nebo bez.. Asi bych pro to hned ze začátku udělala cokoliv, takže bych asi šla i s hormonama, když už, tak ať je to pořádně podchycené.. Ale jak říkám, nevím.. ještě vyslechnu dr a uvidím. Zatím mi to ještě ani nenabídnul. S tou dovolenou, to mi povídej, ještě pracujeme oba ve stejné práci.. Takže nejen že lžíme doma, dokonce i v práci.. Taky sám nechce nikam jet a já mu chci být taknějak oporou, takže jestli to bude takováhle procedura s tím, že se tam bude muset častěji jezdit, máme se na co těšit..
@pulguita uvidime jak to vše bude a jak to dopadne zitra mi drž palce at je vse v poradku ☺tady strašně fouka vitr brrrr😁tak na nevolnosti mi pomaha po douskach studená cola ráno to zase zacalo a za chvili to po ni přešlo tak nad nimi snad taky vyzraju😀
@petrysek181 Určitě ti budu držet palce a myslet na tebe🙂 Už se těším na to, co ti řeknou. Na nevolnosti prý taky pomáhá banán, tak to zkus taky na ty tvoje opičky🙂🙉🙊
@pulguita 😁😁😁je to si jim hezky řekla to je super no davaji o sobe vědět mrnouskove tak si myslim ze bude vse v poho dr rikala ze pokud nespinim nebo nekrvacim tak se druhe miminko drzi tak doufám ze zitra uz ho uvidim i se srdickem☺banan zkusim ikdyz ted ni ovoce moc nejede
Dobré odpoledne, já dnes navštívila Dr., ale bohužel ještě nic neviděla ... Ptala se, jestli to vydrzim tři týdny nebo dva, tak jsem hned řekla, ze tři týdny nevydrzim 🙂 Krev mi nebrala, ze mám fakt zkusit vydržet ...
ale jak jsem přišla domu, tak jsem se musela uklidnit a testovat 😂
Myslím, ze pěkné sílí, coooooo? Nahoře je 25, dole 10 😅
@susan1988 neboj sílí krasne bude to v poradku taky sem ze začátku testila jestli sili😀
@petrysek181 Asi to parkrat jeste udělám 😀 14dni je dlouha doba...
chtěla bych to i vydržet, než to řeknu doma, ale to asi nezvládnu 😀
@susan1988 ja to nezvladna a vybalila sem ti hned😀cekali jsme na to rok☺rak sem to nemohla udrzet aspon pritel nebo manžel by si zaslouzil o tom vedet
@petrysek181 na jednu stranu bych mu to chtěla říct, ale na druhou stranu bych chtěla počkat, až aspoň něco uvidím na ultrazvuku. V říjnu jsem totiž měla Sam. Potrat, tak bych chtěla aspoň těch 14 snu vydržet.... pokud mi teda nezačne byt zle, to bych musela říct 🙂
@susan1988 jasně je to na tobe vydrz a pak mu muzes dat fotecku z utz to bude krásné prekvapko☺
@petrysek181 ...právě, to musím prostě vydržet 😂 A snad bude vše v pořádku 🙂
@petrysek181 Jasně, že je všechno v pořádku. Moc ti držím palce, ať jsou zítra 2❤❤ Kolegyně v práci, když ji bylo špatně tak jedla banán a říkala, že ji to pomáhalo. Nevracela, jen ji bylo špatně a po banánu jí bylo líp. Tak to zkus, a dej vědět, jestli ti to pomáhá🙂 Hezky se na zítřek vyspi, a uvidíš, že se na tebe ti mrňousci budou culit do obrazovky🙂
@pulguita dobre rano nervozitou nemuzu ani spat😀urco dam vedet verim ze to bude v poradku třeba mi deti i zamavaji😁😁😁😁vyzkusim to a uvidim co to se mnou vyvede☺dneska uz musím mit sebou moč samozřejmě sem na to zapomněla tak musim pockat az se mi bude chtit znova 😁😁ja hlava děravá 😀pekny den
@susan1988 neboj bude to v poradku krásně ti testik sílí 💖
@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Moc ti držím palečky a věřím, že je vše v pořádku. Uvidíš, že si tam ti 2kulihrášci hezky hoví. Dej vědět co a jak!🙂 Pěkný čtvrtek!🙂
@pulguita ahojky tak cekame jedno mimi druhe zaniklo zato to první roste jako z vody ukapla mi slzicka ale to se neda nic delat☺
@petrysek181 to se stalo i mojí sestre, psala jsem ti to už. Hlavně že jedno mimi krásně roste. Moc gratuluji 👏👶😍
@petrysek181 ach, jak to vidím, tak chci takyyyy 😔🙏
@lory303 ano hlavní je ze jedno roste krásně dokonce uz je podle utz starsi o dva dny😁😁😁neboj dockas se moc drzim palecky🙏
@petrysek181 To me mrzi,ale dulezity je,ze jedno mimi krasne roste a vse je v poradku👏❤
@sluninko23 ano to urcite lepší kdyz to nedopadlo takhle v zacatku hlavní je ze druhe roste tak jak ma☺
@petrysek181 moc moc gratuluji, ať mimoušek krásně roste ☺☺
@petrysek181 moc gratuluji. Určitě to takhle mělo být. Teď už jen krásně poroste.
@petrysek181 Omlouvám se, že píšu tak pozdě, ale měla jsem v práci fofry. Jasně, že je to líto, ale asi to tak mělo být. Raději takhle ze začátku, než později. Hlavní je, že miminko krásně roste a jste oba v pořádku. Buď ráda, že je jinak vše v pořádku, aspoň budeš klidnější. Moc blahopřeji k tomu jak hezky roste. 😍 Kdy máš další kontrolu? Moc se opatruj a odpočívej🙂
@karin1712 děkuji vse špatné je k něčemu dobre☺
@pulguita ahoj jasne v pohode co ma být se stane☺hlavní je že druhe miminko je v pořádku ☺za čtrnáct dni jdu na krev a pro neschopenku tak jsme se domluvili ze zustanu doma jen za sebe naucim nahradu a po krvi me ceka utz kolem 12tt myslím te krev je na prvni screening musím se poptat a je to na vyvojove vady i utz je podrobnější tak ted jen ať mimi roste💖a je vse v poradku 😀
@petrysek181 No právě, teď jen ať hezky roste jak z vody. Máš recht, pokud můžeš, tak zůstaň doma a užij si v klidu těhotenství.🙂 Neboj, uvidíš že je vše v pořádku.🙂 Ty mede! To to rychle utíká! Za chvíli budeš vědět jestli je to holčička nebo chlapeček. Moc bych ti tu holčičku přála🙂😍

@petrysek181 Dobré ranko! To by bylo fajn, kdyby s tebou byl u porodu. Říkalas, že by odletěl teď někdy, ne? Takže ke konci už s tebou bude🙂 Tady byl v televizi takový program, kdy jedna reportérka otěhotněla (po umělém a čekala dvojčata), takže natáčeli prostě celé její těhotenství. A ona chtěla rodit přirozeně bez císaře a nakonec se jí to povedlo. I když to byl málem císař. Jasně že záleží na tom jak to těhotenství probíhá, jedno miminko pár týdnů před porodem nebylo otočené jak má, ale pak se otočilo a vše v pořádku. Dokonce došla až do 38 týdne a u dvojčat hrozí předčasný porod. Donosila je až do konce a té reportérce bylo 40, takže uvidíš že vše bude v pořádku a zvládneš to i ty. 🙂 A kdyby byl císař, tak to půjde rychleji. Ještě v tom programu dali jejímu manželovi na břicho takové pásy, které simulovaly porodní bolesti. Myslím, že chlap vydržel tak 15 minut, protože ho to bolelo (a to mu nedali to maximum) a doktor mu říkal, ať si představí porod co trvá několik hodin a ještě větší bolest. Tak ten chlap pak říkal, že si té jeho ženy váží. Já si myslím, že všichni chlapi by se porodu měli zúčastnit, aby tu svojí ženu podpořili a zároveň viděli ten zázrak, jak přijde na svět to jejich miminko🙂