icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
16. bře 2017

@rita2015 ja mela 10dpo hodně slabou carku a po zaschnuti skoro neviditelnou ale odpo uz byla krasne videt nela sem mamatesty

llenka_li
16. bře 2017

@lory303 držím palecky 🍀

pulguita
16. bře 2017

@petrysek181 Dobré ranko! 🙂 Aha tak to má jako dodatečně k narozeninám....jako by je slavil dvakrát a to je super🙂 Uvidíš, že všechno dobře dopadne, neboj! 🙂 To je fajn, že ti můžou masírovat v seďe, hezky si to užij. Ten můj se mě včera ptal, jak jsme na tom s miminkem, tak jsem mu řekla, že zatím nic, ale že jsem do toho měla kurz a taky to přítelovo onemocnění, takže je to pořád něco a on říkal, že je důležitý ten klid (a my jsme ten klid poslední dobou moc neměli), no a potom mi řekl, že bysme si měli zajít tak po roce snažení(přítel na spermiogram a já na hormonální vyšetření). No uvidíme jak to s přítelem dopadne a jestli budeme moct pokračovat ve snažení. Pěkný čtvrtek ti přeji! Už aby to rychle uteklo...ještě dnes a zítra a je tu víkend🙂

pulguita
16. bře 2017

@lory303 Držím palce ať hezky sílí🙂🍀🤰

lory303
16. bře 2017

@petrysek181 jééé, dekuji, ale stejne se drzim radeji nohama na zemi, protoze ted jsem se docetla, ze comfort TT delají falesne carky ☹ kdyz jsem si delala dnes rano mama test, tak tam byla taky carka, ale o hodne slabší jak u toho comfort ☹ ty jsi pouzivala jake testy? 🙂

lory303
16. bře 2017

@llenka_li
@pulguita děkuji holky 😘😘

petrysek181
16. bře 2017

@lory303 ja mamatest a bylo zajímavé ze odpo byla carka silnější nez rano neboj delej jen jednu značku ať v tom nemas hokej ale vypada to nadejne kdyz si i na mamatestu mela slabou

lory303
16. bře 2017

@petrysek181 děkuji, další test udelam az v sobotu a to se rozhodne 🙂

petrysek181
16. bře 2017

@pulguita dobre ranko tady je dneska krasne odpo nekam vyrazim se vyvetrat do lesa😀ja jen doufam ze pritel bude brzy fit at na tom muzete zacit pořádně pracovat ikdyz je pravda ze kolikrát stačí jednou správně nacasovat a je to💖ja jdu vycistit koupelnu pak udelam jen spagety a to je pro dnešek moje vaření 😁at to rychle utece v praci hlavni je ze zitra je patek😊

pulguita
16. bře 2017

@petrysek181 Tady je taky dneska hezky a nejlepší na tom je to, že v práci nejde internet a tak nemůžeme pracovat😝 No uvidíme jak se to s přítelem vyvrbí. Zatím tomu nechávám volný průběh a uvidíme, jestli nám tento měsíc vyjde nějaké to snaženíčko a v tu správnou dobu🙂
Tak se s tou koupelnou moc neštvi a hezky si užij pěkného dne🙂

petrysek181
16. bře 2017

@lory303 budu drzet palecky at to jen a jen sili myslim si ze by si nemela vsechny testy falesne pozitivni😉

petrysek181
16. bře 2017

@pulguita jeee tak si dneska taky odpocinete a nebudete dělat 😊ja litala se psem venku dve hodky a pak jsme oba odpadli a hodili slofika😃dneska bylo fakt super den😀

lory303
16. bře 2017

@petrysek181 dekuji :-* po obede jsem si delala znovu dva testy-pepino snehove bile ☹ a comfort slaba druha carka. Tak nvm co si mam myslet...

llenka_li
16. bře 2017

@lory303 a co ten Max? Nemas někde poblíž lékárnu Maxe? Ten Pepino se ukazuje az později, co jsem tak četla..

lory303
16. bře 2017

@llenka_li mam ji po ceste domu, tak se tam stavim... ale az vecer po praci... uvidim zitra rano, jsem netrpeliva 😀 co ty? ty uz netestujes?

petrysek181
16. bře 2017

@lory303 a neni to pepino dvacítka proto je bílý?

llenka_li
16. bře 2017

@lory303 hele, ja se ted posledni dva dny z toho testování malem zblaznila, čekala jsem na ráno, od rána na 13h a od 13h na 18h a byla jsem fakt na prasky, byl to vcera snad muj nejdelší den v živote a co z toho :( Ja uz netestuju, nema to smysl, všem komu tehu prosperuje to proste sílí. Mne spis naopak...takze cekam na MS. Na záchod jdu vzdy s očekáváním a nic, ale tak jsem teprve 29DC a 13DPO a nevim, jak dlouhý cyklus mam, takze klidne jeste dva dny, bych rekla, nez prijde..snažím se na to nemyslet a beru to jako hotovou vec, ze to nevyšlo. Nesmím si pripoustet jinou variantu. Uz jsem si probrecela a lepsi. Tobe porad držím palecky a hned se s Maxem pochlub, snad alespon tobe to vyjde 🙂

llenka_li
16. bře 2017

@lory303 mam uz nachystany u Maxe i digi, vcera ho neměli skladem, ale tento cyklus ho delat nebudu..četla jsem, ze testy clear blue - všechny, ačkoli to jsou 25, tak kolikrát ukazuji lépe a dříve nez 10, asi jsou dost kvalitní. Nevim, ale holky psaly, ze 10 tyčinka nic a tenhle ukázal.....

lory303
16. bře 2017

@llenka_li hele stejne je to divne, ze jsi mela pozitivni testy.. normalne by me zajimalo, kdyby si clovek treba po ovulce udelal testy comfort, zda by mu taky ukazaly dve carky... ja jsem strasne nastvana jestli ukazuji falesne pozitivní carky, protoze jeden den je clovek stastny jako blecha a druhy uplne opak... ja se v dubnu chystam na první IUI a bylo by to skvele, kdyby jsme tam nemuseli a zadarilo se... ale ja nemam zadne priznaky, prsa me vubec neboli, takze spis to taky vidim negativne, ale stejne bych tebou jeste uplne nezoufala, kazda jsme jina, tak je to individuální 🙂

lory303
16. bře 2017

@petrysek181 nn. desítka :-/

petrysek181
16. bře 2017

@lory303 aha je to ale divné ze si je mela pozitivni no prostě uvidis zkus v tu sobotu

llenka_li
16. bře 2017

@lory303 no, je to hrozny zklamaní. 13DPO by mi to uz ukázal i Max, ja uz jsem jasná...bohužel. Byla jsem chvili nejšťastnější na svete, po tom mimodeloznim v lednu by to byl nádherný zázrak. Tak snad příště a brzy 🙂

lory303
16. bře 2017

@llenka_li dokud MS nedorazi, tak nadeje je...a pokud ti MS dorazi, tak nebooj, brzy se to podari 🙂 ja uz mam nakoupeny TT od maxe a rano vyzkousim.

llenka_li
16. bře 2017

@lory303 ty mas ale trpělivost 🙈😂 to bych nedala. Musi se to jednou povest...snad se zatim nezblaznim..🙂

pulguita
16. bře 2017

@petrysek181 No nejhorší na tom je to, že pak nám ten internet spravili a museli jsme makat jako šroubky🙂 Ještě že je zítra pátek!🙂 Ty se máš! Už se těším až budu těhu a budu doma🙂

pulguita
16. bře 2017

@lory303
@llenka_li Moc vám držím palce ať MS nepřijde🙂

lory303
16. bře 2017

@pulguita moc dekuji:-* ja tobe taky moc drzela palce🍀 Ja uz spis nedoufam ze bych byla tehu. Jsem zvedava na zitrejsi rano. Je pravda, ze tenhle mesic jsem tehu vypustila z hlavy tak o 50% ale i tak . Mam pozitivni jen comfort testy ☹

petrysek181
16. bře 2017

@pulguita přiznám se ze je mi fajn doma zadny stres a starosti vse mam hotove nic me nehoni proste si to uzivam😀volala mi kamaradka z prace a líčí mi tam ty starosti a ja jen vim ze me to ted muze byt jedno clovek se tam natrapil dost😊ted si uzivam jine veci tak oni vam ho nakonec opravili ach jo a ja myslela ze se taky flaknete ja mela zase dneska den jahody s cukrem a slehackou a na to dve cesnekove polevky do hrnecku musím nad sebou kroutit hlavou jak tlaskam jedno na druhe ale nemůžu si pomoct 😁

pulguita
16. bře 2017

@lory303 Moc ti budu držet palce🍀🤰 Ještě není nic ztraceno a i kdyby se to teď nepovedlo, pořád věřím, že se ti to nakonec povede přirozeně. Uvidíš! Je fajn, že se přítelovic spermijky zlepšily, tak to prostě musí klapnout!😘

pulguita
16. bře 2017

@petrysek181 Tak to je super. Hezky si to uživej, protože ses tam nadřela a nastresovala až až. Teď potřebuješ klídek🙂 Jediná tvoje starost musí být to jestli máš doma zrovna to jídlo na co máš chuť🙂

Strana