icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

llenka_li
17. bře 2017

@lory303 ja jsem největší příznaky mela neděle, pondeli, utery, jestli to bylo PMS nebo tehu nevim, ale dost jsem cítila vaječníky a prsa a byla jsem hrozne unavená, od středy uz cítím jen vaječníky, spis levý - ten ovuloval, občas cele podbrisko, ale žadne velké bolení, jen ho cítím, takze si rikam kazdy den, tak dneska a zatim nic. Ja PMS nikdy nemela, ale jinak jsem ani nikdy necítila ovulaci a tento cyklus byla brutální..čtu to tady, vypada, ze je super - ta Fertiprona. Uvidime o víkendu, jak na tom budu...nechci aby mel pocit, ze moc bláznem s těmi testy, atd, i kdyz je to pravda 🙈😄

petrysek181
17. bře 2017

@pulguita vlastně se to teprve rozstipne😀ale sama sem moc zvedava jak to vse dopadne docela bych brala i ta dvojcatka ale v hloubi duse verim ze by tam mohla byt ta mala cacorka😍😍😍 do dalsiho miminka uz jit nechci 😂😉😂😉 to je fajn ze koncis taky driv pritel je ještě doma na nemocenske? Me se vraci zitra z prace zase na sest dnu uz se na nej tesim💖

sluninko23
17. bře 2017

@petrysek181 Ty jo po sestnacti letech,tak to mas muj obdiv.Asi si to nedokazu predstavit po tak dlouhy dobe😀Ale proc ne.Ja jsem zvedava co to bude.Zdal se mi sen,ze jsem cekala holcicku.Tak jsem zvedava co mi reknou na dalsim velkym ultrazvuku.

petrysek181
17. bře 2017

@sluninko23 vis u me to byly okolnosti proto mam druhe po takove době proste jeden spatny partner mi znicil zivot na hodně let a následky se tahnout jeste i ted ale ted mam skveleho chlapa ktereho nadevse miluji a nechtela sem aby nemel žádného potomka proto jsme se rozhodli ze to zkusíme takze nase miminko bude mit pomalu dospeleho brachu ale dneska uz to nikdo neřeší a je to celkem normalni💖

pulguita
17. bře 2017

@petrysek181 No hlavně ať je to zdravé...pokud to bude holčička tak super, ale i kdyby to byl kluk anebo dvojčatka, uvidíš že budete rádi. Tak dlouho jste si to přáli a čekali, tak teď si to budete užívat. Přítel je stále na marodce, teď mě vyzvedl tak už jedeme domů a konečně už mám víkend🙂 Ty si taky moc užij tvého přítele.🙂 Pěkný víkend!🙂

sluninko23
17. bře 2017

@petrysek181 Tak to chapu.A je hezky,ze chcete miminko.To vam moc preju.❤

petrysek181
17. bře 2017

@sluninko23 dekuji😊

petrysek181
17. bře 2017

@pulguita i tobe pekny vikend a poradny odpočinek 😊

flamarion
17. bře 2017

@llenka_li Ahoj. Nechci ti do toho v žádném případě mluvit, ale zase užívat kdeco páté přes deváté, mi nepřijde úplně optimální. Jednotlivé bylinky, vitamíny a minerály, byť jsou to jen doplňky stravy a ne léčiva, se mohou navzájem tlouct a ovlivňovat...Chápu, že to čekání je ubíjející a člověk by měl rád pocit, že pro to dělá maximum, ale nic se nemá přehánět - to bývá kontraproduktivní. Přeji, ať se brzy zadaří! 🙂

llenka_li
17. bře 2017

@flamarion děkuji za info, myslíš, ze Inofolic s femibionem, čajem a kontryhelovymi kapkami je moc? Ten čaj piju, jak mi to vyjde...ten Inofolic s femibionem se doporučuje...tak snad ten Kontryhel, ze by mohl udelat se vším neplechu...

flamarion
17. bře 2017

@llenka_li Možná bych vysadila ten kontryhel - každá jsme jiná, některé holky na něj přísahají a některé si zase stěžují, že jim s cyklem udělal spíš neplechu...Zaměřila bych se vždycky na jednu cestu - aspoň uvidíš, co ti pomáhá a na co tvoje tělo reaguje a jak. Zkusila bych teď najet ten femibion + inofolic...Ale nejsem lékař ani léčitel, radím intuitivně. 🙂

llenka_li
18. bře 2017

@flamarion mam dost nízkou sliznici a s tou mi femibion ani Inofolic nepomůže...ale tak uvidime 🙂 Jeste jsem v minulém cyklu brala kapky Gynex 😂🙈 ale ted uz nebudu..

flamarion
18. bře 2017

@llenka_li Gynex mně osobně pomohl vyvolat po dlouhé době meškající menstruaci...Ale jestli má vliv na sliznici, nevím...Klidně ho teď vypusť, to ničemu neublíží. O ovulaci se postará ten Inofolic. 😉

llenka_li
18. bře 2017

@flamarion budu tedy brát femibion a Inofolic...🙂

pulguita
20. bře 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Tak víkend utekl jak voda a mi se dneska vůbec nechtělo vstávat😵😴🙈
Snad to dneska rychle uteče. Dnes bych chtěla jít po tisíci letech do fitka😅 Tak jsem zvědavá, kolik energie budu mít k večeru. Ale potřebuji hýbat kostrou, nebo spíš špeky😀 🐷
Tak ti přeji krásný den!🌞

petrysek181
20. bře 2017

@pulguita ahoj a krasny prvni jarni den mi se vcera jeli courat po kramech tak dneska dohanim uklizeci resty😁objevila sem kramecek s krasnyma vecma na deticky a miminka za uplne super ceny takze jen cekam az zjistime co ti bude a hned se na to vrhneme😁ja sem rano vlezla na vahu a fakt se zacinam hrozit budu se muset trosku krotit nebo budu horsi nez u prvniho mimca😁vcera sem chtela zacit a pritel objednal pizzu no to vis ze sem ji slupla celou😂je to hrozny mam tu jeste plny kos pradla tak ti budu muset dneska vyzehlit akorat ta chut mi nějak chybi 😊tak ty jdes dneska do fitka to ses dobrá ja sem zvedava na sebe az budu po porodu co budu delat s tima spekama😁vcera jsem si objednala tehu obleceni v kramu sem nic nevybrala a uz me skrti kalhoty s tima bude problem diky me vysce mam dlouhe nohy a vse je mi kratke zkusila sem laclace daji se i ohrnout tak uvidim jak sednou😊tak krásný den a at to utece

pulguita
20. bře 2017

@petrysek181 Už po páté ti píšu, ale pokaždé se mi to smazalo😒
Je fajn, žes našla obchůdek, kde mají fajn ceny. Dětské věci jsou drahé a hned z toho stejně vyrostou. Na úklid se vyprdni, rozděl si trochu na každý den a zbytečně se nestresuj.🙂
U nás je to stejné, přítel mě navnadí na sladké nebo pizzu a pak se divím, že vypadám jak vypadám🐷 Snad chozením do fitka něco shodím. Kéž by to šlo dolů, tak snadno jak to jde nahoru😅 Poslední dobou jsem si kupovala volnější svetříky a šaty, které bych mohla využít i v těhotenství, abych si nic moc nemusela kupovat. I když moc přemýšlím, kdoví jestli vůbec někdy otěhotním🙄

pulguita
20. bře 2017

@petrysek181 Přítel je na tom o něco lépe, ale je pořád na marodce. V sobotu jsme zkusili snaženíčko, ale pak k večeru ho začalo bolet břicho a vypadá to na lehkou střevní chřipku🙄 Dnes mi začaly plodné dny a ovulku čekám tak kolem středy. No nic, tento měsíc z toho opět nic nebude. Je to zákon schválnosti. Pořád se něco děje a vlastně se ani pořádně nesnažíme. Občas mě to štve, a nejraději bych se na všechno vyprdla...měření BT, brát listovku. Nemá to cenu. 😕Možná se tohle všechno děje, a je mi prostě souzeno nemít děti. Nevím. Zatím tomu asi nechám volný průběh a snad se všechno vrátí do normálu... Jediné na co se začnu soustředit je to fitko, tak snad aspoň zhubnu, když už teda nejsou vhodné podmínky na otěhotnění. 🙂 No nic, letím do fitka a tobě přeji krásný zbytek večera🙂

petrysek181
21. bře 2017

@pulguita dobre ranko tak ty ses do toho cvičení pustila s vervou😊jsi dobrá ale ja se oak budu muset taky přinutit chtě nechtě mela bych se zacit trosku kontrolovat v jidle protoze neni mozne takhle pribirat☺takze se budu snazit vsecho s mirou a neprehanet dela to to ze sem nebyla zvykla takhle jist a celkem sem se kontrolovala ted na to pecu a jde to pekne nahoru.To je fajn ze příteli je lepe to je hlavni a kdyz to vezmes zas tak vehementne se snazit nemusite staci klidne jednou a je to😊nepovidej ze nikdy neotehotnis protože to je blbost podivej se na nas a to uz jsme pocitali s variantou ze mit nebudeme.Dneska jdu na masaz uz se tesim ta plotynka me porad boli sotva se hybu ted mi ty zada daji asi zahul pekny den 💖

pulguita
21. bře 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Do toho fitka jsem se pustila a uběhla jsem 45 minut na běžícím pásu, pak pár cviků na záda, pak protažení a pak jsem se odplazila domů😅 Dneska jsem dokázala vstát z postele, což jsem nedoufala😝, ale tělíčko mě bolí ..hlavně nohy. Taky se chci začít kontrolovat a trochu hlídat to jídlo a snad to půjde dolů. Ty si nedělej starosti, po porodu to shodíš, miminko teď potřebuje papat🙂 S tím snažením ...No nevím nevím...když jsme se snažili intenzivně, tak z toho nic nebylo, takže pochybuji, že by to teď klaplo, když pokaždé co se blíží ovulace, tak se něco semele. Pochybuji, že si sobotní spermijky počkají až do středy nebo čtvrtku😕 No nic, snad se to jednou zklidní a budeme se moct nějak normálně snažit. Kdy? To zatím nevím. No nechám tomu volný průběh a budu doufat, že se jednou zadaří 🙂
Krásné úterý!🙂

petrysek181
21. bře 2017

@pulguita vem si ze ja otehotnela den po ovu vzdycky jsme se snazili do ovulky a pak nic ted po a hned to bylo😀takze není nic ztraceno a myslim ze s pritelem to jeste zvládnete tento měsíc 😊ja sem zvedava strašně na ctvrtek jdu na kontrolu a uvidim mimco na utz tak sem cela napjata jaka bude situace pritel zazemnuje zahradu a pojedeme koupit travu aby to uz vypadalo jako krasna zahrada co je tu tak se toho spousty změnilo k lepsimu☺

pulguita
21. bře 2017

@petrysek181 No máš pravdu, chce to jen mít štěstí, ale náš problém je že se vždycky něco semele zrovna v dobu kdy mám plodné dny nebo ovulku. No uvidíme. Jednou se nám to musí podařit...Kdoví kdy😅
Budu ti v ten čtvrtek držet palce, uvidíš, že bude vše v pořádku🙂 Už se na tebe těším a na kuliferdu taky...Kdoví kolik už povyrostl😍 To máš fajn, že je přítel takhle šikovný a hezky se stará🙂 Miminko bude kulit oči až přijde na svět 🙂

petrysek181
21. bře 2017

@pulguita tak mam po masazi a hned je lepsi pani maserka mi rekla ze urcite cekam chlapecka ze sem hezci nez sem byla☺tak na jednu stranu me to potesilo ale na druhou co ta mala cacorka😂sem na to fakt zvědavá urcite se vam to taky musí uz zadarit ja v to verim a moc ti drzim palecky

pulguita
21. bře 2017

@petrysek181 No teda! A podle čeho soudí, že to bude chlapeček?😵 Já pořád vnitřně myslím, že budeš mít holčičku, možná je to tím, že vím jak moc si ji přeješ, tak já si taky přeju aby to byla ta princezna🙂 Hlavní je, že se ti po masáži ulevilo. Já jsem po včerejším fitku jako by mě přejel parní válec, nebo v lepším případě kombajn😅 Mám natáhnuté svaly na zádech a nohách, tak snad se do zítřka zvetím, ať můžu jít zase do fitka. Dnes jdu na prohlídku k zubaři, tak snad se tam dobelhám,páč mě taky bolí pravá kyčle😝 No řeknu ti, že se cítím tak na 90 let😀

Těhotné ženy bývají hezčí a ještě když už se do toho tak nemusíš stresovat v práci, tak to taky dělá hodně. Hezky si to užívej 🙂

petrysek181
21. bře 2017

@pulguita říká se ze holka bere mamce krasu ale ja si myslim ze to jsou jen povery stejne jsou to jen dohady rozstipne to stejně az porod😂😂😂to sis dala se cvičením ted si cela rozbita 😊ja jdu bojovat se zehlickou musim protoze uz mladymu hodne ubyla trička 😂ale fakt se mi do toho nechce

pulguita
21. bře 2017

@petrysek181 No budu ti pořád držet palce, ať je to ta princeznička😍 Už se těším na čtvrtek na fotečku 🙂
No jsem po tom fitku vyřízená😅 A teď ještě letím k tomu zubaři. Snad se dám do zítřka jakž takž dohromady, ať zase můžu jít a chvilku to moje tělíčko pomučím😈
Vyžehli jen to nejnutnější a dej si pohov! Ať ti to rychle uteče🙂

petrysek181
21. bře 2017

@pulguita tak sem to zvládla všechno ale vubec me to nebavilo 😀snad budes mit u zubare vse v pořádku a nebude te mucit tema svyma nastrojema😁urcite ti poslu ve ctvrtek fotecku a pal uvidime jestli se v pondeli dozvim co se tam schovává za stesti😀dneska sem nejaka utahana vse me boli asi jako tebe z fitka😂jestli zitra půjdeš tak to neprehanej😊

pulguita
22. bře 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Tak to je fajn, že už to máš z krku. Aspoň máš dneska pohov. 🙂 K zubaři jsem šla na preventivní prohlídku a tím, že od minulého května platím to soukromé pojištění a za ten rok jsem ho nevyužila, tak i přesto všechno mi ho tento rok zvýší a budu platit o něco víc. Tak jsem se naštvala a objednala jsem se k zubaři. Normálně mi nikdy nic nedělají, mám štěstí protože vůbec nemám kaz. Jenže tenhle doktor, tím že mi nemohl nic zaplombovat, tak si vymyslel, že bych měla jít na nějaké čištění a přitom mi to nikdy nedělali, protože se mi netvoří zubní kámen. No prostě čím víc mi toho naordinuje jako "prevence", tím vyšší fakturu pošle pojištovně.🙄 Ach jo, nechápu tyhle lidi, jen myslí na peníze. Přítel mi říká, ať tam nejdu, že to nepotřebuji, tak nevím. Nic bych za to neplatila, protože to hradí ta pojišťovna, ale zas aby si na mě takhle lehce vydělal, tak nevím. Ještě si to do příštího týdne rozmyslím. Jinak pořád mám natáhnuté svaly, ale do fitka i tak chci jít. Pak se přes víkend dám dohromady🙂 Už se těším na ten zítřek a na tvoje miminko😍
Přeji ti hezkou středu a dnes odpočívej!🙂

petrysek181
22. bře 2017

@pulguita ahojky tak ti nevim kdyz to nepotrebujes tak proc tam chodit aby si jen tak nekde běhala pro nic za nic aby mel z tebe penize no uvidis ja stravila odpoledne s kamaradkama ta jedna se vraci zpet na Slovensko tak jsme byli na obede a na poharu pred chvili sem prijela s plnym brichem😁ja se taky tesim na zitrek po dlouhe dobe zase uvidim mimco ale musim oholit nohy dost na to kaslu😂😂aby se pani dr nelekla😂tak se dneska moc neprepinej ve fitku at se zitra muzes hybat

pulguita
22. bře 2017

@petrysek181 No právě, na tohohle zubaře se vyprdnu. Zruším to. Nevím jestli jít k jinému a porovnám jejich přístup.
Jeee ty se máš, já bych si taky dala pohár😍 Zítra se na tebe bude miminko culit z obrazovky, ať máš oholené nohy či ne. 🙂 Myslím si , že tam jsou zvyklí, i když člověk má lepší pocit když se oholí🙂
No jsem unavená a do fitka se mi moc nechce, ale musím se přemoct. Zítra budu vyřízena😅

Strana