Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@petrysek181 No mi se objeví trochu akné (sem tam nejaká vyrážka) při MS. No říká se že holčičky ubírají mamince na kráse😍 Uvidíš, že to v pohodě shodíš neboj a potom až budeš chodit do práce, tak to půjde dolů samo.🙂
No lísání v normálních podmínkách celkem funguje, jenže chlapi jsou celkem hysterky, když jsou nemocní, takže i u blbé rýmy jsou schopni sepsat poslední vůli😅 a v těch případech jsou úplně nepoužitelní. No chce to trpělivost.🙂
Snad bude použitelný tento nový cyklus😖
No a teď jak si těhotná, tak to počítáš na týdny. Já přežívám od MS do ovulky a pak zas až do další MS.. je to kolotoč🙂
@pulguita to ano ted to počítám na tydny a musim rict ze mi to neskutecne leti ikdyz sem doma nedávno sem tu resila testiky a ted uz jedu čtvrtý mesic😊to mas pravdu chlapi jsou dobre herecky hlavne kdyz jsou nemocni tak vim o cem mluvis😁mamka taky rikala ze by to mohla byt ta holcicka kdyz se mi kila vrazila i do zadku a boku😁😁tak v to doufám snad mi udela moje dr taky utz az tam půjdu na kontrolu za tech ctrnact dni😊
@petrysek181 No utíká to rychle, ani se nenadáš a budeš slavit narozeniny na porodním sále😀 No já si myslím, že prostě tu holčičku mít budeš...máš všechny možné příznaky. 😍 Chtělo by to udělat výzkum...jaké měli příznaky maminky holčiček a maminky chlapečků🙂 Některé se budou shodovat a některé možná vůbec...No je to loterie🙂
Jinak to už by ti na té kontrole opravdu už mohli říct, co to bude až to bude, snad na vás nevystrčí prdelku🙂
@mili34 ale je tam 😊 mě také HCG nerostlo rychle ... Testovala jsem co 2 dny a o nic moc nebyla silnější holt někomu roste rychle a někomu ne :/ ale je tam a to je hlavní 😊 tak nestresuj 😉
@denisa3101 to je hrozny se mnou co 😝?Porad neverim a bojim,ze ms v nedeli prijde.
V praci me kazdy den boli v krizi (v praci porad stojim u stroje)
@denisa3101 pokud to vydrzi,tak nevim kdy a jak to rict priteli.Ten je cely nateseny,dle kdyby to nevyslo..tak nevim kdy mu to uz muzu oznamit 🙄👏
@mili34 prestan blbnout hcg ti neporoste po hodinach ale po dnech tak bud v klidu ano😉
@petrysek181 ja vim,moc to sleduju 🙂.S pritelem se tolik tesime 🙏.
@pulguita no ted uz te holcicce zacinam i trosku verit 😀to by byla bomba bych v sedmem nebi😁pritel mi dovezl z vyletu novy mobil ja sem talpvs ze vzdycky po nekom neco zdedim😁a tenhle je super😀je to zlato zitra nam dovezou ten gril tak se tesim az budeme venku sedet a uzivat si grilovani
@petrysek181 No já si myslím, že to ta holčička bude👏😍 Už se těším, až vti to řeknou🙂
Juuuu tak to je super, teď jen než si zvykneš na to jak se ten nový mobil ovládá🙂 Tady bude o víkendu hezky, tak jsem zvědavá. Na grilu budou buřty nebo maso úplně suprovní. Mňam🙂 My si dneska jdem sednout na večeři, protože už je čtvrtek, tak už jakoby slavíme ten víkend. A taky proto, že příští týden bude přítel na odpolední a tak se až do konce měsíce moc neuvidíme, tím že končí po 22:00
Tak ti přeji krásný zbytek večera🙂
@mili34 je mi to jasny ale neboj bude to v poradku prestan se s tin stresovat😊
@pulguita tak si dej neco moc dobreho a nech si chutnat mi odpocivame u telky ale přítel je po ceste unaveny tak to vypada brzy na postel pa pa a pekny vecer😀
@petrysek181 Dobré ranko! Konečně pátek!😍 Večeře byla super, moc jsme si pochutnali. Minulý čtvrtek jsme byli v jedné nové mexické restaurace a po cestě domů, jsme objevili tu, kde jsme byli včera (mají tam místní speciality) a všechno bylo opravdu výborné. Tak teď jen zbývá, ať to rychle uteče v práci a hurá domů užívat si víkendu.🙂 Tobě přeji krásný den a užij si přítele, dnes už bude odpočatý po té dlouhé cestě🙂
@pulguita dobre rano tak to je fajn ze vecere byla dobra a ze jste si to uzili😃me pritel vecer odpadnul a spal jako drevo😉 tady je zatazeno a vypada to na dest ty to v praci prezij mas pred sebou vikend a odpocinek🤗
@petrysek181 Tady je zatím krásně, tak snad to vydrží a bude hezky i o víkendu🙂 Vy si hezky s přítelem odpočinte🙂 A přivezl ti nakonec tu houpačku pro miminko? Uvidíš, že za chvilku už budete mít kupu věcí😍
@pulguita ano privezl houpacku sedacku a takove choditko zatim jsme to nechali zabalene a uklidili to na pudu😁pristi tyden v Lidlu maji tehu veci perinku s polstarkem do postylky a obleceni na miminka tak tam vyrazime hned rano a budou mensi nakupy😘tobe taky pekny vikend a co teplota spadla nebo se drzi na stejnem bode

@aalisek To jsme na tom stejně. Mám dnes 5. den zpoždění a mám tam pořád jen mini duchy, kteří nesílí :( Také to zkusím zítra a uvidíme... Snad nám to dopadne. 🙂