icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

sluninko23
21. dub 2017

@tess_77 Teda reknu ti,aby mi muj kluk povidal o byvalkach tak ho s tim poslu nekam,ze me opravdu nebavi poslouchat jak je z nich spatny...Jak rika Pulguita at si nemysli,ze zapiska a ty pribehnes zrovna kdyz se mu to hodi.Mela jsem takoveho a jak se rika byla jsem mlada a blba a kdyz panacek zapiskal ja husicka jsem pribehla,samozrejme kdyz on chtel a kdyz on mel ten cas...Mela jsem toho dost a rozesla se s nim.Samozrejme jsem si rikala,ze zustanu navzdycky sama,ze me nikdo nechce atd😂A pak jsem potkala ted uz manzela a bylo to najednou uplne o nicem jinem.😉Takze kdyz on nebude ten ,,pravy" najde se jiny,ktery si te bude vazit a budes pro nej ty a nee tahle bejvalka a nebo tahle...

tess_77
21. dub 2017

@pulguita @sluninko23 je to pro něj ještě čerstvý... 😕 samozřejmě mě ta varianta, že si na chudáka jen hraje taky napadla 😔 nevím, co je pravda, ale chtěla jsem s ním trávit víc času a poznávat se, ale škola mi to neumožňuje... Většinou jsme po škole tak hodinku-dvě, ale to pokaždé skončíme právě v posteli 😕 zatím nedává moc najevo, že má o mě zájem. Říká, že jsem fajn holka, ale tím to většinou končí...

pulguita
21. dub 2017

@petrysek181 Kéž by ti to řekli v to pondělí🙏 A pak by ses rozjela s nákupy pro mimi🙂 Tak si hezky odpočiň ať jsi na řízení fit. Teda ten tvůj syn se ma!🙂 Krásný víkend!🙂

pulguita
21. dub 2017

@tess_77 No jak říká sluninko, za každou cenu s ním vůbec nemusíš být. Ani o víkendu se nevidíte? Třeba zajít do kina nebo jen tak spolu trajdat a pokecat. Rozmysli si to, vím že to je těžké, protože se ti líbí a jsi do něj zamilovaná, ale zbytečně se neshazuj. Když tak mu občas řekni, že nemůžeš, že něco máš(i když to není pravda a budeš mít chuť ho vidět), ale ať vidí že pokaždé za ním nepřiletíš ...a jenom na jednu věc. Anebo se snaž ať pokaždé neskončíte v posteli.Třeba si uvědomí, že prostě nejsi jen tak k dispozici jak se mu zachce a bude si tě víc vážit, anebo má v záloze nějakou další...
Máš svou hrdost, tak hlavu vzhůru a buď silná. Věřím, že na tebe čeká úplně jiný princ🙂

sluninko23
21. dub 2017

@tess_77 Cerstvy necerstvy,ok reknu ti o tom jednou,po druhy,ale nee porad dokola...Hlavne ze sebou nenech zametat abys nebyla jenom takovej prestupni mustek,nez se objevi jina...Ale to uz vidim moc cerne.Nezapomen,ze mas nejakou cenu,uzivej si to hezky a uvidis kam vas vztah povede😉

pulguita
21. dub 2017

@sluninko23 Já to taky tak pozoruji, jak ten čas utíká před očima. A až budu těhotná, tak taky chci být co největší klíďas, ať je to miminko taky klidné a snad pak takhle po narození nebude moc uplakané. To by bylo ideální...musíme to trénovat!🙂 Snad mě pak nezradí hormony, abych pak nebyla z těch hormonů úplně rozjívená a všechno si brala k srdci...z toho mám strach🙈

sluninko23
21. dub 2017

@pulguita Musim zaklepat,ze hormony jsem mela malinko splaseny ty prvni mesice.To jsem videla reklamu na Vojtovu metodu od CS a brecela jsem jak zelva,dokonce jsem brecela u Sexu ve meste u jedny sceny u ktery bych nikdy nebrecela...Ale ted uz dobry...Tak doufam,ze to tak i zustane 😂😂Taky doufam,ze kdyz ja budu cele tehu v pohode,tak malej by treba nemusel tolik plakat a v noci spinkat dyl jak 3 hodiny😂Ale nedelam si iluze😂

tess_77
21. dub 2017

@pulguita
@sluninko23
děkuju děvčata, 😘 snad si to uvědomí a já nebudu jen láskou omráčená pipka 😕

pulguita
21. dub 2017

@sluninko23 No já si myslím, že ten vnitřní klid tomu miminku hodně pomůže a budou brečet o něco míň🙉
Já jsem taky občas na měkko, tak snad se nade mnou ty hormony slitují 🙂

pulguita
21. dub 2017

@tess_77 Takhle se získávají zkušenosti...aspoň si uvědomíš co chceš a co ne...v tomto nebo v nějakém příštím vztahu🙂😘

tess_77
21. dub 2017

@pulguita to je zase pravda 😀 no, mám z toho strach, ale musím bojovat

sluninko23
21. dub 2017

@pulguita No snad jo😀Protoze hormony umi delat divy😂 No keez by na tom neco bylo.Kazdopadne ti pak reknu,jestli muj vnitrni klid a pohoda k necemu byla😂

petrysek181
22. dub 2017

@pulguita uvidime co bude😊krasny vikend a odpocin si

pulguita
24. dub 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Tak je zase pondělí. Moc na tebe budu myslet, ať je všechno v pořádku a hlavně, ať ti řeknou, že je to ta holčička🙂 No hlavně ať je to zdravé, i kdyby to byl chlapeček🙂 Drž se a pak dej vědět🙂

pulguita
24. dub 2017

@lory303 Ahojky! Tak co? Jak na tom jsi?

lory303
24. dub 2017

@pulguita ahojky,
promin, ze pisu az ted, ale nemela jsem pres vikend moc casu... MS dorazila v plném proudu 🙄 pár dní jsme z toho byla smutná, ale ted jsem pripravena na nový mesíc. Za 10 dní mě čeká první IUI. Ty jsi na tom jak? 🙂 kolikátý DC jsi? 🙂

pulguita
24. dub 2017

@lory303 Ahojky! V pohodě...já o víkendu taky nemám moc čas🙂 No hlavní je, že MS přišla a že se zbytečně nestrachuješ, že je to cysta. Já vím, je to každý měsíc zklamání, ale co se dá dělat, jednou se určitě dočkáme🙂 Moc držím palce ať ti vyjde to IUI.Já jsem dnes 18DC a 5DPO. Kdoví jak dopadnu já tento měsíc....kéž by to vyšlo, ale raději si moc nedělám iluze🙂
Drž se a opatruj!😘

tess_77
24. dub 2017

@petrysek181 dobré ráno. Dneska na tebe myslím už od rána. Snad bude všechno v pořádku! Věřím v to 😉 bude to určitě krásná a zdravá holčička! 😘

lory303
24. dub 2017

@pulguita budu ti moc drzet palce, aby to vyšlo :-* taky verim, ze si nas miminko najde ve spravny cas, ale mohlo by si uz trosku pohnout 😀

petrysek181
24. dub 2017

@tess_77
@pulguita dobre rano holky☺tak dr byla tak hodna ze mi utz udelala jinak by nemusela ale jesti cekame holku nebo kluka jeste nevim 🤔tak az na Genettu za mesic ale byla sem z maleho nadsena jak se tam mrskal😙😙😙je o tyden vetsi

tess_77
24. dub 2017

@petrysek181 krásně roste 😍💖 tak si budeme ještě muset počkat, ale nevadí. Hlavně že je mimi v pohodě 😘

sluninko23
24. dub 2017

@petrysek181 Taky jsem musela cekat,ale utece to,neboj.A pak se budes tesit z toho,ze to bude holcicka😘

pulguita
24. dub 2017

@petrysek181 Ahojky! No to je super🙂😍 Hlavní je, že je v pořádku🙂 Pokud má o týden víc tak to bude asi velké miminko, takže vůbec nemusíš mít výčitky svědomí, že máš velkou chuť k jídlu. Škoda, že ještě nevíme jestli to bude chlapeček nebo holčička, ale určitě to rychle uteče.🙂 Hezky se opatruj!🙂😘

pulguita
24. dub 2017

@lory303 No máš pravdu, nějak ty naše miminka otálí 🙂 Tak snad teď na jaře, jak se oteplí je to přiláká🙂 Kéž by! 🙂

petrysek181
24. dub 2017

@tess_77
@sluninko23 diky holky snad se taky dockam na druhem utz ten je pdrobny pro me je ted hlavni ze vim ze je prcek v poradku a ze se mu dari❤❤❤

petrysek181
24. dub 2017

@pulguita no a co ty jak pokracuje snazenicko😉tady je dneska celkem pekne ale zitra se to ma kazit takze pekne pocasi nas obchazi obloukem uz mam doma milacka mame poslednich 14 dni nez to nastane a odjede mi😯nic by me netrapilo jen to jestli to stihne k porodu bude to zajimavy krasny den a at ti to utika v praci😁

sluninko23
24. dub 2017

@petrysek181 To je hlavni,co to bude je takovej bonus😉

pulguita
24. dub 2017

@petrysek181 No o víkendu jsme se stihli ještě jednou snažit, ale ovulka byla minulou středu, takže v úterý večer (z úterý na středu) a pak i ve středu bylo snažení, tak s trochou štěstí, by to mohlo vyjít, ale raději si nedělám iluze. No uvidíme. Snad to vyjde tento nebo příští měsíc, nebo v červnu, protože v červenci jde přítel na odběr krve a zkoušku anestezie, protože mu v pátek řekli, že ho nakonec budou operovat, ale ještě přesně nevíme datum. Po operaci než mu to sroste tak to bude trvat tak 2-3 měsíce, kdy se nebudeme moct snažit😕 Takže kéž by se nám to do července podařilo. To by bylo fajn, ale co má být to bude...holt to neovlivníme🙂
Ty si teď hezky užij těch 14 dní co budete spolu. Je fajn, že za tebou bude jezdit a moc budu držet palce, ať to stihne a je s tebou u porodu. Neboj, uvidíš že to nakonec vyjde🙂

petrysek181
24. dub 2017

@pulguita tak pritel nakonec na operaci pujde?chudak treba se budete moci snazit driv nez za takovou dobu☺ano ja si ted pritele uziju ale oak nevim co tu budu bez nej delat bude mi smutno☺ale snad to bude utikat letim s pejskem ven a posilam ti fotku co mi preposlala pani jak mi sila veci do postylky pekny den😊

peetulkka
24. dub 2017

Ahoj holky,prosim chci se zeptat,kdyz ve ctvrtek a patek bylo mazleni,a vcera k veceru mi zacla ovulace(kterou bezpecne poznam i bez ovu testu...bolest v podbrisku a nemuzu ani dosednout).Je mozne ze by s toho neco mohlo byt?Jakou dobu vydrzi spermie??

Strana