icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
4. kvě 2017

@pulguita to nevadi pritel odevzda vzorek a pak na to hupnete😉vem si jak mi to hlidali dlouho a kdyz to neslo samo tak nam to taky pomohlo je spousta faktoru proc to zrovna jit nemusi ale to ti reknou hlavni vec je byt v pohode kdyz tak mluvis ze pritel ma pust 5 dni muj pritel se me ptal kdy mam ovulaci a podle toho se objednaval na testy😂😂😂vem si ze mu vyslo ze spermijky jsou pomale a nakonec dolezly tak kam mely😂bude to v pohode i to vysetreni a budete vedet co a jak😊ja doufam ze po porodu to dam dolu a bude to v pohode ted si dame ba co mame chut pritel sel koupit pecivo tak sem si hned vyzadala nanuka😂

petrysek181
4. kvě 2017

@sluninko23 jasne hlavni je ze nam chutna a neni nam spatne pujdes nekam na 3D UTZ? musis se objednat nebo te dr posle automaticky

sluninko23
4. kvě 2017

@petrysek181 Dr me automaticky objednala,byla jsem minuly mesic a na dalsi jdu v pulce cervna.Uz se tesim az malyho zase uvidime😍

pulguita
4. kvě 2017

@sluninko23 No přesně tady v práci taky pořád něco nosí, ještě jsme měli automat na kávu a horkou čokoládu (já si dávala vždycky v pátek horkou čokoládu jakožto začátek víkendu🙂 ) No automat v práci zrušili a přivezli malý kavovar na kapsle. Já kávu nemám ráda, tak jsem byla ráda, ale oni mi koupili čokoládové kapsle😅 Já se statečně držím a zítra si horkou čokoládu nedám🙂 Chci to prostě zkusit a kez bych vydržela celý měsíc🙂
Ty chutě se v těhotenství mění. Mě by zajímalo jestli to na co máme chuť má spojení s tím jestli to bude kluk nebo holka....kdoví. je to zajímavé🙂
Neomezuj se, miminko musí mít výživu, ať hezky roste jak má🙂

petrysek181
4. kvě 2017

@sluninko23 ja jdu na kontrolu 15 kvetna tak se jo zeptam u nas ho delaji v nemocnici😉

pulguita
4. kvě 2017

@petrysek181 No právě, po odevzdání vzorku to fajn vychází na další snažení🙂 Kéž by to vyšlo tento nebo ten příští měsíc, ale když nám řeknou co a jak, taky budu ráda, ať víme na čem jsme.🙂 Uvidíš, že to shodíš jedna dvě.🙂 Já mám jeden nanuk v mražáku (včera jsem ho viděla) , ale zatím se držím. Kdoví jak dlouho to vydržím. Přítel přede mnou baští co se dá a já mu říkám, že by měl alespoň trochu držet basu se mnou, ale kdepak!😅 Dnes chce ať jdem někam na večeři a já se bojím, ať nehřeším...ach jo...když mi tak všechno chutná😅🐷

sluninko23
4. kvě 2017

@pulguita S tema chutema je dost mozny,ze se da ,,poznat" jestli to bude kluk nebo holka.Od zacatku jsem tvrdila,ze to bude kluk.Uz jenom z toho duvodu,ze ja milovnice sladkyho jsem prvni tri mesice nemohla sladky ani videt.Radsi jsem si dala maso a spis neco slanyho.Do toho se mi zprotivilo kure.Grilovany kure jeste ted nemuzu ani citit.A uz to me jenom utvrdilo v tom,ze to bude kluk.Manzel totiz kure nema rad😀 a mne kure vzdycky strasne chutnalo.A treba mne bylo spatne,ale nezvracela jsem to stejny znama co ma kluka a kamaradky co maji holcicky,zvraceli a zvraceli.

sluninko23
4. kvě 2017

@petrysek181 Tady u nas to nedelaji v nemocnici,ale jmenuje se to Institut reprodukcni mediciny a genetiky.Byla jsem tam na tom prvnim screeningu,zaplatila jsem 1000,pak po druhy ve 20 tt a v cervnu tam jedu po treti.Stejne to tak uteklo.

absintka19
4. kvě 2017

@sluninko23 ale prd se da poznat 🙂 je to 50:50 🙂
Ja sladke jim a cekam holku, moje nejka take sladke jea a porodila nedavno kluka 🙂

sluninko23
4. kvě 2017

@absintka19 Ja jsem psala ze to je dost mozny,nee urcity🙂Je to individualni a ridit se tim neda🙂To mas stejny jak se rika,ze holky berou mamkam krasu.Od zacatku jsem byla jeden velkej pupen na ksichtu 😂 a bude to kluk.

petrysek181
4. kvě 2017

@sluninko23 tak to ja bych mohla na treti do Gennetu ted tam pojedu na druhy a v letacku co sem si tam vzala je psano ze ve 24 tt je 3D ti by bylo super 😍

petrysek181
4. kvě 2017

@pulguita kasli na nejake velke omezovani ted budes na diete otehotnis a naskace to na tebe dvojnasobne zpatky nekde uber ale ne moc jen si dej i sladke hlavbi je ze si v klidu a v pohode bez stresu ja mam doma taky pekneho zrouta😀na to hubnuti bude super ze tu nebude a ja si budu moct varit dietne miluji dusenou syrovou zeleninu a pritel max syrovou jinak se ofrnuje😃ted na to budete mit jeste cas nez pujde pritel na operaci tak na to vlitnete a treba se zrovna zadari😉

sluninko23
4. kvě 2017

@petrysek181 A hlavne uz by ses mohla dozvedet jestli to bude ta holcicka😍Mne to taky rekli ve 20 tt.👏

pulguita
4. kvě 2017

@petrysek181 No nedělám žádnou radikální dietu, jím vše co mi chutná, jen ne sladkosti a třeba brambůrky a tak...prostě všechno tohle co je na víc. Musím říct, že se cítím líp, nejsem tak nafouknutá, tak uvidím. Jen jsem chtěla zkusit nějakou tu očistu od téhle "stravy"😅 No já taky miluju zeleninu a toho mého jsem ji naučila jíst, protože jak jsme se poznali, tak se na zeleninu díval jak upír na světcenou vodu😝 Teď se snažím taky dělat jídla s více zeleninou. Ne že bysme jedli málo zeleniny, ale někdy se mělou pořád dokola ty stejné jídla a v nejhorším a z lenosti končíme u pizzy nebo nějakých těstovin a pak jdou kila taky nahoru. Uvidíš, že jak přítel odjede tak budeš jíst zdravěji a jak ti chutná. To jak nás takhle žroutsky svádějí dělá hodně 😀
Tak jsem se dívala a stihnem 3ovulace, tak kéž by se tam něco chytlo🙂

pulguita
4. kvě 2017

@sluninko23
@absintka19
No jasně že je to individuální...mamka u mě v těhotenství jedla citróny, u sestry sladkokyselé okurky a u druhé sestry nanukové dorty. Ale vždycky ji bylo špatně a zvracela. Tak se možná u holek zvrací a u kluků je "jen"špatně bez zvracení....No každá to má jinak, ale stejně je to zajímavé. Kamarádka zase měla bříško dopředu (jako na kluka) a měla holku...🙂
Hlavně ať jsou miminka zdravé 🙂

petrysek181
4. kvě 2017

@sluninko23 no v to doufam a moc se na to tesim ze se konecne dozvime co cekame jestli reknou holku tak se snad radosti zblaznim😍a kdyz kluka tak taky😉

petrysek181
4. kvě 2017

@pulguita udajne u holek je vic zle nez i kluku😉

petrysek181
4. kvě 2017

@pulguita ja uz se tesim jak si zapecu brokolici ale neni zrovna dietni je tam smetana niva a sunka alr je to dobrota😀u nas taky jedou dost testoviny a pizzu mame taky radi vsichni takze ti rozumim ja co sem otehotnela tak opet nejim kureci maso s mladym sem to mela stejne😀nevim proc ale historie se opakuje😉bezva tri ovulky to je super sance dobra😉ja mam dneska den porad chute rano polarka pak d a rohliky mam rada suche pecivo kdyz je cerstve potom trochu testovin po obede banan se slehackou ted opet trochu testovin a vecer se na me z lednice smal meloun😂😂a pak se divim ze mi roste prdka😂

pulguita
4. kvě 2017

@petrysek181 Mňam! Mo mě takhle brokolice taky moc chutná🙂 Mi prostě ze zeleniny chutná myslím všechno🙂
Tak ti jsem na tebe zvědavá, i když máš podobné chutě jak minule tak to taky nemusí moc znamenat. Kéž bys měla tu holčičku, moc bych ti to přála🙂 Ale chlapeček by byl taky fajn. Nedávno jsem viděla video jedné holky co má 2chlapečky (dvojčata) a jsou super...takové bych taky chtěla🙂 No prostě hlavně ať jsou zdraví🙂

petrysek181
4. kvě 2017

@pulguita no ja sem taky zvedava dneska prisla mamka a vycetla nekde v casopisu ze kdyz boli porad prsa tak je to holcicka 😍svitla mi nadeje protoze je fakt ze s Kubou me bolely tak dva mesice ale ted me boli stale od 8dpo a jeste neprestali😉musim jeste chvili vydrzet tam mi to pohlavi miminka rict musi😀dneska mi prisla kombinezka chtela sem neco na cestu z porodnice😀neni nova ale je moc pekna pani co mi ji prodala ji koc nevyuzila proste sem neodolala posilam ti fotku kde ji ma oblecenou jeji miminko😊

pulguita
4. kvě 2017

@petrysek181 Neboj, za chvíli už budeš vědět co to bude🙂 Moc bych ti tu holčičku přála🙂 Ta kombinézka je nádherná 😍 Ty miminkovské věci jsou super🙂 Člověk by toho nakoupil, že? 🙂 Ani se nenadáš a už do ní oblečeš to tvoje miminko.🙂

petrysek181
5. kvě 2017

@pulguita nejvic se tesim az budu vedet pohlavi a budu moct kupovat i barvicky a doufam ze budou ruzove😀nas pejsek mel dneska bolistku zanitila se mu zlazka uz se mu to stalo jednou a tomu jsme pomohli doma ale ted jsme byli rozhodly ze vyrazime na veterinu pritel s nim sel ven a kdyz prisly je to jak kdyby od tebe chtel pomoc chodil se porad mazlit a tulit sebrala sem veskerou odvahu trhalo mi srdce ze nu budu posobit bolest ale zlazku jsme vymackali a je dobre milacek je v pohode a ani neknoural byl statecny tak se mi ulevilo ze je mu dobre nejhorsi je kdyz vidis ty jeho smutne oci ted uz skace a blbne jako predtim😍mam ho jako dite je to des jak si te omotaji zviratka kolem prstu😉preji ti pekny den a v praci at to utika

peetulkka
5. kvě 2017

Ahoj holky,dotaz prosim.Dnes jsem 12 den po ovu.Mamatest snehobili.Ale mam porad pichani v podbrisku husty byli vytok,a 10den po ovu jsem po utirani na wc na toaletaku takovou jakoby krvavou srazeninu.V nedeli ma dojit ms,mam cyklus 26dni.Nemeri sice porad BT ale cca 12dni se mi drzela na 36,2a dnes 36,4.minuly mesic jsem pred ms 2dny nela 35,3.Bt mam nizkou jinac.Graf si nedelam jen si zapisuji.Myslite ze dojde ms??

petrysek181
5. kvě 2017

@peetulkka ahoj s testikem jeste vydrz a zkus tak za dva dny vajicko se uhnizduje cca 7-10 den po ovu ale muze i 12 den jinak vse nasvedcuje ze by to mohlo vyjit hodnota hcg muze byt jeste tak nizka ze ji testik jeste nezachyti

sluninko23
5. kvě 2017

@peetulkka Pokud ti MS v nedeli nedorazi,testni v pondeli😉Ale myslim,ze se ti uhnizduje vajicko.🙂

pulguita
5. kvě 2017

@petrysek181 Ahojky! To ti povím, to byl dneska den! V práci jsem kmitala jak fretka, ale hlavně, že už je víkend a jsem doma. Do práce mě přijel vyzvednout přítel s Bertou, protože jsme dneska byli objednaní na očkování + preventivní prohlídku na veterinu. Vše v pořádku, jen mi doktorka řekla, že má Bertička nadváhu a musí zhubnout. Takže jsme na tom já a moje králíčice stejně🙂 To je dobře, že je tomu vašemu čumáčkovi líp. Je to pravda, když jsou nemocní nebo jim není dobře, tak to jde hned vidět a je mi jich líto, chudáčci. Jejda až budeš vědět pohlaví a kupovat barevné věci, tak to bude teprve pálka. Já jsem v tomto nebezpečná 😅 Navíc je všude tolik krásných věcí jak pro holčičky, tak pro chlapečky😍
Před chvílí jsme dorazili domů a teď jsem se rozplajzla na gauči a odpočívám a nic nedělám🙂 Krásný zbytek večera!🙂

peetulkka
5. kvě 2017

@petrysek181
@sluninko23 Moc dekuji holky za radu.Ale znate to...ta zvedavost proste...jsem strasne zvedava jestli tam neco najdu nebo ne.Uz aby bylo pondeli.Ani nevim jestli mam neco rikat priteli nebo ne.I kdyz ve me hloda takovy ten pocit,ze i kdyz tam najdu //tak chci jeste pockat alespon dva tri tydny nez mu to reknu.Znate to,muze se stat cokoliv.Stejne jdu 22.5na preventivni tak bych to kdyz tak zfoukla pri jednom a pak uz by se vedelo vic🙂

petrysek181
5. kvě 2017

@pulguita ahoj i nas je vecer louceni a od zitrka zase sami rano vezu pritele na letiste a vezmu sebou babicku je si prohlidneme kramy a nakoupim nejake zasoby domu😉mi jsme jeste sekali zahradu abych to nemusela delat v tydnu sama vcera sem synovi objednala triko natajnacku ma jednu stranku tak sem mu asi pres mesicem objednala mikinu a triko spis si vybral za tyden ma narozky tak sem mu rekla ze uz to ma darecek protoze veci co se mu libi jsou celkem drazsi ale nedalo mi to chtela sem aby mel prekvapeni bude hotovej to cekat nebude😉no reknu ti jen co budu vedet pohlavi tak budu jako utrzena ze retezu na tohle sem taky ujeta😀ty si poradne odpocin z toho blazince z prace a uzijte si klidny vecer

sluninko23
5. kvě 2017

@peetulkka Uplne ti rozumim,ta zvedavost to je neco😀Co me to stalo premahani abych vydrzela si ten test neudelat,a to to nejdriv vypadalo ze MS prisla o 4 dny driv,a bylo to teda poradny uhnizdeni🙂Manzelovi jsem to rekla hned,nevydrzela jsem to😀

petrysek181
5. kvě 2017

@peetulkka nemas zac znam to me na to upozornila teplota zdala se mi vysoka tak sem delala test 10 dpo ale cekala sem dvojcatka tak hcg bylo vyssi a uz tam byl nepatrny duch ale musela sem ho lovit jestli ti to neda zkus zitra rano a snaz se vecer moc nepit at neni moc hodne naredena

Strana