icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

sluninko23
12. kvě 2017

@petrysek181 Jako kdyz chodim tak dobry,ale jakmile si sednu tak by mi ty nohy upadli😂Byla jsem o vikendu na kole a bylo mi potom tak kraasne.No ja mam termin 17.8. coz je fakt za chvilku mi prijde😂

pulguita
12. kvě 2017

@petrysek181 Ahojky! Tak už jsme doma🙂 Na pláži jsme si snědli náš obídek. Přítel dokonce přinesl termosku s vodou, tak jsme si udělali i čajík a pak si na chvilku schrupli🙂 Na koupání to ještě není, foukal větřík a my byli oblečení, ale bylo tam fajn. Nebylo tam moc lidí, což je super. Poblíž nás spal jeden kluk a jeho štěňátko k nám příběhlo a začalo se se mnou mazlit.🙂 Byl to tak krásný a sympatický pejsek😍

pulguita
12. kvě 2017

@petrysek181 To je ten pejsek😍

sluninko23
12. kvě 2017

@pulguita No to je kraaaasa,tise zaavidim😍

pulguita
12. kvě 2017

@sluninko23 Dnes to bylo letos poprvé, co jsme se dostali na pláž. Už tady začíná být hezky, ale ještě je pořád zima na koupání. Ale za ten relax to stojí. 🙂

petrysek181
12. kvě 2017

@pulguita teeda to je parada tise zavidim🌊🌊🌊je to krasa😍😍😍😍ten pejsek to je smudlik nadhernej jsou k zulibani😀tak ja se odhodlala a domluvila si tehu foceni a fotecky s miminkem jdeme na to koncem srpna a budou se delat fotky venku moc se na ne tesim jak dopadnou😀ja sem dneska nejaka ochrapana tak dokoukam film a pujdu spat zitra mame odpoledne s detickama na festivalu to bude masakr😀krasny vecer

petrysek181
12. kvě 2017

@sluninko23 me nohy neboli ale trpim se zadama ty me boli denne😐tak ty jezdis na kole to si dobra me to taky lakalo ale rikam si kozo uz nejsi nejmladsi staci ze vyvadis blbosti na zahrade😀😀😀takze nebudu riskovat.ze si nekde rozbiju nos😂mas termin na muj svatek tak budu moooooc drzet palecky at je to pekne na terminek😀

sluninko23
12. kvě 2017

@petrysek181 Uz se tesim az zase pujdeme.Mam dovoleny kolo jenom za pritomnosti manzela,jinak pry sama nesmim.😂 Taky kdyz jsem nemohla,tak jsem hned zastavila a rekordy jsem netrhala😂Noo nebudu se zlobit kdyz vyleze v terminu😍

sluninko23
12. kvě 2017

@pulguita A kde presne jsi?Vic na jihu nebo na severu?To musi byt krasny zajit si na plaz,posedet zrelaxovat se.Kdyz je cas samozrejme.More neni nikdy dost.😍

llenka_li
12. kvě 2017

Dnes 11dp hcg 63,2...;) a testik ❤️🙏 Termín MS za 2-3dny, tak snad 🙂

sluninko23
12. kvě 2017

@llenka_li Gratulujuu👏

petrysek181
13. kvě 2017

@sluninko23 to je fajn ze takhle vyrazite😍ja sem dneska od 4h vzhuru ne a ne zabrat a ted sem jak prastena a spala bych po obede jedeme na vylet tak snad tam nekde neusnu😂vypada to na pekny den tak snad se to povede

sluninko23
13. kvě 2017

@petrysek181 Jee uz tak brzo?Tak to ja jsem chrnela do 9😀No coo tak to kdyztak nekde zalomis😂Napis si cedulku nerusit,vstavala jsem brzo a bude😂😂

petrysek181
13. kvě 2017

@sluninko23 z vyletu toho moc nebylo lilo jako z konve tak jsme se vratili a zalomila sem to odpoledne u televize pak me budil pes chtel ven tak sem sla s vytlacenym polstarem na tvari😂😂

sluninko23
13. kvě 2017

@petrysek181 U nas taky prselo jak blazen.Tak jsem si taky pospala a pak jsme vzali psa ven,aby se probehl.Tak zase jsi byla originalni s vytlacenym polstarem na tvari😂😂To ja jsem takhle jednou usla a mela jsem obtiskly prsty na krku,vypadalo to jako by me nekdo skrtil😂

petrysek181
14. kvě 2017

@sluninko23 ahoj dneska mame zatim moc pekne nez prijde nejaka kalamita zatahuje se a vypada to jak na bourku ja uz nic nedelam uklidila sem cely byt a ted budu lenosit az do vecera😀

pulguita
15. kvě 2017

@petrysek181 Dobré ráno! Krásné pondělí!🙂 Moc držím palce, ať je kontrola v pohodě a ať se miminko konečně ukáže😍 Kéž by to byla takhle stydlivá holčička🙂 To těhu focení budete mít fajn🙂 Je to pěkná památka🙂 Ten pejsek byl krásný a hrozně roztomilý, takové miminko úplný mazel🙂 Musím říct, že teď o víkendu nastala změna počasí a už je to teplo. V sobotu jsem měla jen tričko s krátkým rukávem a sukni bez silonek. Už tady začíná léto. Snad to ještě chvilku vydrží na nějaké normální teplotě nezačnou hned ty pařáky na umření. Krásné pondělí a dej vědět, jak jsi dopadla. Buď v klidu a hezky to odřiď, uvidíš že to zvládneš 🙂

pulguita
15. kvě 2017

@llenka_li Velká gratulace! To je paráda!🙂😍

llenka_li
15. kvě 2017

@pulguita děkuji, děkuji.. dnes termín MS a zase jsem byla na krvi, ať vím, jestli je to v pořádku 🙂) Jinak testiky takto...

pulguita
15. kvě 2017

@sluninko23 No na jihu bych to asi nepřežila, já ty velké horka nesnáším😅 Je to fajn mít to moře blízko, ale jak správně říkáš taky na to člověk musí mít čas. To si lidi myslí, že jsem celý rok na pláži, ale to tak bohužel není...taky tady chodím do práce a jit k moři (když už začíná být hezky) je něco jakoby si ráda chodila k rybníku rybařit, ale prostě o víkendu není moc času, buď člověk dělá to či ono a prostě to oželíš, v létě když je hic, tak se jde, protože stejně bys doma nic nenadělala, ale to je jako kdybys šla na koupaliště🙂

pulguita
15. kvě 2017

@llenka_li No je to tam! 👏 Super! Moc ti držím palce! 🙂

llenka_li
15. kvě 2017

@pulguita děkuji, snad to tentokrat vyjde 🙂

sluninko23
15. kvě 2017

@petrysek181 Ahoj,tak vcera pocasi u nas nic moc.Tak jsem se celej den valela a nic jsem nedelala😂Dneska to vypada,ze bude hezky,tak to vyrazim nekam ven.

sluninko23
15. kvě 2017

@petrysek181 Ted mi tak doslo,ze ty jdes dneska k dr.Tak drzim palecky at se miminko ukaze a je to ta holcicka😍

sluninko23
15. kvě 2017

@pulguita Noo je to vlastne takovy lepsi koupaliste😂 A jezdite na dovolenou k ,,mori" kdyz vlastne mate more?🙂

pulguita
15. kvě 2017

@llenka_li Uvidíš, že ano!🙂 Test krásně sílí a digitál to krásně potvrdil🙂
Jak se cítíš? Nějaké příznaky? Myslíš, že kdybys netestovala, tak bys to na sobě poznala? Moc se opatřují🙂

llenka_li
15. kvě 2017

@pulguita od 1dp jsem říkala, ze se to povedlo a par dnů před MS, tak od 9dp už to bylo jasné ;)
Ty první dny po ovu mě silene bolely bradavky a byla jsem jako prejeta, měla jsem pocit, ze na mě leze chřipka a začala jsem mít hrozné žive sny, ačkoli normálně sny nemám vůbec + silena únava a navaly horka. Asi 4dpo- 7dp jsem začala pochybovat, protože příznaky vymizely, ale byla jsem hrozné precitlivela a občas ze stran cítila prsa, bradavky už vůbec, pořad ty sny. A od 8dp mě už prsa ze stran bolely a ráno než jsem se nejedla mi nebylo moc dobre a večer jsem měla 1. ducha na testu 🙂 ... od 11dp už mě prsa bolí hodně ( ne bradavky) a taky mě dost poboliva podbrisek...;) takže tak 😋

llenka_li
15. kvě 2017

Jinak se zadarilo 1. mesic s conceive gelem...a nejsem jediná, kdo to tak má. Myslím, ze je fakt hodně dobrý a doporucuju...

pulguita
15. kvě 2017

@llenka_li chtěla jsem říct moc se opatruj! Mobil se překlepl🙂

pulguita
15. kvě 2017

@llenka_li No teda to je super🙂 Jsem zvědavá, jestli na sobě něco poznám, až jednou otěhotním já🙂 Ty jsi teda opravdu v "jiném" stavu hned od začátku🙂 A jak často jste se snažili? My tak obden, ale zatím se nám nedaří. V červenci jdeme k doktorovi, tak kdoví co nám řekne🙂

Strana