Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@petrysek181 Ja se citim uplne krasne,kdyby mi nerostlo brisko a malej kazdy den nekopal ani nevim ze jsem tehotna.Uzivam si to,ten klidek a pohodu.Vcera jsem si rikala,ze to pak bude divny,kdyz uz malej bude na svete a ja neucitim pohyby🙂A co ty?
@sluninko23 taky uz zacinam byt naprosto v pohode prsa uz prestaly bolet po peti mesicich je to uspech😀prcek se ozyva kopanim takze vsechno fajn horsi to bude ke konci to uz budeme jako matohy pomalu nepohyblive😀😀😀prijde ti mi jak to strasne vsechno leti nedavno sem byla na zacatku a ted uz pulka bude za mnou ani se nenadejem a prcky budeme mit u sebe😉
@petrysek181 Tu pohyblivost uz pocituju ted,treba kdyz jsem si chtela oholit nohy,no to byla fuska ti povim😂Ale jinak je to zatim v pohode.Strasne to leti,tenhle rok utika extremne rychle.Uz je pulka mesice zase pryc,cerven a uz je cervenec to uz budu na matersky a pak buum srpen a je to tadyy.
@petrysek181 No to je pravda, jsem ráda že to přešlo. Musím zaklepat, ale dnes zatím úplně v pohodě a to jsem včera občas měla i trošičku krve po utření. Hlavně jsem ráda, že nemusím brát ATB🙂 Tady je hezky a vypadá to, že se to zatím bude držet. Jé tak si hezky užij tu masáž.🙂 To 3D bude fajn památka a pro přítele to bude něco vidět miminko po takové době🙂 No mi se taky dneska nic nechce dělat, ale snad to odpoledne v práci nějak přežiju🙂
@sluninko23 No já jak už začíná být víc horko taky vzpomínám na chladnější počasí🙂 Déšť mi nevadí, co mě štve je to když jen tak blbě mrholí a je zataženo, mám radši když hezky pořádně sprchne a vše se pročistí. 🙂
Ale počasí si dělá co chce, a tak si můžeme stěžovat jak chceme, stejně tím nic neovlivníme🙂
@sluninko23 no s tima nohama ti je boj a strihani nehtu😀taky masakr😀ale to je udel nasich velkych pupiku pak uz to bude parada az budou mimca venku na me uz je to videt tak je tady v mestecku asi poprask prijdou mi ty lidi jak pitomy hele ona je tehotna😀😀😀jak kdybych mela lepru nebo co😀
@pulguita ty hele ted sem si vzpomela ze to sem mela taky presne jak popisujes ale druhy den to bylo v pohode tak hlavni je ze dneska se citis lepe ja prijela z masaze mam za sebou i prochazku a prastila sem sebou ma gauc sem nejaka ospala ani nevim proc😊asi dame slofika at si mimco odpocine😊
@petrysek181 Aha, no teď si na to vzpomínám, žes to taky měla. No já měla zánět minulý rok a brala jsem ATB, ale mě jen tak nepřešel, proto jsem šla k dr. Nejdříve se mi chtělo často na malou a na druhý den ráno jsem měla v moči krev, tak jsem se lekla a letěla k doktorce. No ale včera to bylo jen k večeru a pak krev růžovoučká jen na papíru po utření, ale v moči ne. Dnes ráno už jsem byla úplně v pohodě, tak jsem ráda🙂 No hlavně jsem měla strach z ATB, protože co kdybych náhodou byla těhotná. Spíš nebudu, ale náhoda je blbec a zákon schválenosti v mém případě funguje na jedničku🙂 Viz včerejší snažení zkažené tímto, ale ještě že to přešlo...mohlo to být horší.
Já jsem dneska taky nějaká utahaná a navíc jsem vyšla pozdě z práce. Máš recht, hezky si odpočíň, ať si miminko v klidu čvachtá v té tvojí pupíkové výřivce🙂
@petrysek181 Joo to mi povidej,tady to nejak sice neresi,nebo to spis nevim😂Ale jdu ti po ulici a z aut na me chlapi koukaji jak na nejakou atrakci.To si vzdycky rikam,haloo ja jsem tehotna to nevidite?Tak co na me tak cumite😂😂A nebo na me cumi prave kvuli tomu pupku😂😂😂
@pulguita Ja miluju,kdyz je bourka,a kdyz je jeste v noci a ja vim,ze nemusim vstavat,to je uplne super.Nebo takovej ten letni dest,kdy sice prsi,ale je teploucko.
@pulguita ja to mela taky tak nutkani na curani a po utreni ruzova krev alenpak to dalo pokoj davej na sebe pozor at nekde neprochladnes a je to v pohode😀hlavni je ze to preslo a nepotrebujes vetsi zasah jak ATB nakonec ze spani nic nebylo jen co jsem usnula volal pritel zase kvuli delnikum prijdou se podivat kvuli nejake praci a dokazes si to predstavit kdyz ja tomu nerozumim nerada takove veci vyrizuji ale kdyz jsme zvladli fasadu tak tohle taky😀dneska nevim co bych snedla s mamkou jsme si dali pred masazi vetrnika a ja tam objevila zbojnicky salat no to vis hnrd jak sem prijela sem ho tam poslala s dvema rohliky😀ted porad chodim a nekde neco uzobavam ale chut sem jeste neoblafla nevim co bych si dala ty si taky poradne doma odpocin mas toho po celem dni dost
@sluninko23 presne tak dneska si spoluzak malem vykroutil hlavu v aute prijde mi to dost hloupy neni to prece zadna senzace 😀zrovna sem tu psala ze dneska nevim co bych zblajzla ty chute to je sila😀
@petrysek181 Noo jako nevim co je na tom mega brise tak senzacniho,zatim v tom zadnou senzaci nevidim😂😂No ja byla s kamaradkou na nakupech a dala jsem si bagetu,ale absolutne jsem si nepochutnala,tak jsem si spravila chut jahodovym jogurtem a jablkovym dzusem😂
@sluninko23 ja sem tady prosmejdila kde co tady sem si ukrojila kousek syra potom sem zobala tunaka z konzervy zbytek bramburek z pytliku jednu slanou tycinku a zavrsil to puding v kelimku😂😂😂je to desny 😁a jeste sem tu chut nedohnala k dokonalosti😂
@petrysek181 No hlavně, že mě to přešlo a cítím se lépe.Teď už jsem zaparkovaná na gauči🙂
Tak to mi povídej, že sis nakonec nezdřímla, ale zase to budete mít fajn. Vydrž!🙂
No teda ty máš chuťe!! 😀 A já myslela, že to v nějakém měsíci přejde a pořád se tě drží. Já zas mám ve zvyku po sladkém zblajznout třeba slané bramburky a naopak, tak mám strach co budu do sebe cpát až budu těhotná...To bude páté přes deváté pořád dokola...už se vidím🙈 Hezký večer!🙂
@petrysek181 😂😂😂To znam,ze si das tohle a tohle,ale porad to neni ono.To je pak nejhorsi.Jee ted mam chut na snickers.🙈
@sluninko23 Jeee no to já mám taky ráda ty letní bouřky, ráda se na to dívám. Otevřu balkónové dveře a vdechuju ten čerstvý čistý vzduch...je to super. Na co jsem si teď vzpomněla je, když je v zimě velká zima (ale i když tady nesněží), tak občas cítím vůni sněhu...nevím jestli to jsou mé čichové halucinace, ale prostě je to taková vůně a připomíná mi sníh i když sníh nijak nevoní, ale je to něco jako když ochutnáš sníh.. je to zmražená voda, ale chutná jinak. Když jsem byla malá, tak jsem sníh samozřejmě olizovala stejně jako rampouchy🙂
@pulguita Ty jo rampouchy,ty jsem milovala,kdyz bylo hooodne snehu a ted ten krasne cistej rampouch mnam.Joo rampouchy,to uz ani nevim jak vypada😀Vim jakou vuni myslis.Kazdy to rocni obdobi ma neco do sebe.Na jare ty rozkvetly kytky,v lete letni bourka,na podzim vune listy a v zime ten mraz.
@sluninko23 jo jo presne tak ja si dala jeste vanilkove trubicky vzdy sem se v sladkem hlidala ale ted to je mazec nemuzu tu chut ovladnout takze zmrzliny cokoladu melouna ovoce obdivuju holky co majo chut na zeleninu😀prvni tri mesice sem mela chut na okurkovy a hlavkovy salat ale to me rychle pustilo a ted je sladke sladke sladke pak trochu slane a pikantni😀
@pulguita budes na tom v tehotenstvi stejne jako mi budes taky tlaskat pate pres devate😀miminko ma prisun od vseho trochu😀ja za chvili pujdu zalezt do postele at je dalsi den za nami😉rano me prijde probudit bernik bude chtit ven ikdyz nekdy je liny a taham ho z postele ja😀pekny zbytek vecera
@petrysek181 Dobré ráno! No z toho mám strach, že až otěhotním tak mě ty hormony tak zblbnou, že budu jak odpadkový koš a hodím do sebe kde co😅 Teď se člověk těžko ovládá a potom až se mnou budou házet hormony, tak to bude složitější. Jinak od toho začátku května, co jsem se zařekla, tak se zatím držím a nejím čokoládu🙂 A zatím mi to moc nechybí, tak jsem ráda🙂 Tak snad se dneska Bernikovi chtělo vstávat😍 Krásný den ti přeji🙂
@pulguita ja uz se za popelnici povazuju😁v devet rano jsem so ohrivala svickovou a knedliky😂😂😂proste jsem ji nemohla odolat😀je to fakt hrozny ale co nadelam 😊tady je dneska pod mrakem a me se teda vubec nic nechce delat dneska budu mit nejspis lenosivy den😀co ty uz jsi v poradku? Problemy jsou uz pryc?
@petrysek181 No teda, tomu říkám pořádná snídaně😀 Mňam! Já svíčkovou taky zbožňuji🙂 Tady je celý týden hezky, a dokonce už nenosím kabát, ale jen svetřík a tričko s krátkým rukávem. I tak mám lenošivý den a nechce se mi nic dělat...nechce se mi pracovat😝 No představ si, že jsem se dneska ráno vzbudila a s těží jsem si změřila BT, jak se mi chtělo na malou. To se mi nikdy nestalo. V noci jsem spala celou noc v pohodě a teď jsem taky v pohodě, tak ti nevím co to má znamenat.Zánět to nebude ...To by se mi pořád v kuse chtělo na malou, ale včera jsem byla v pohodě a teď už taky. Tak kdoví. Jo a včera jsme se taky nesnažili, já byla v pohodě a byla jsem ráda, že mě to přešlo, jenže příteli zase nateklo to jeho...ach jo...To je furt něco. Snad se tam nějaké spermie udrží z té nedělní noci🙏
@pulguita teda reknu ti taky to nemas vubec lehke ale neboj ja otehotnela mesic po tom co sem brala antibiotika na anginu a vylecila zanet takze co neni muze byt😉ja svickovou taky zboznuju ted tu sedim nacpane bricho ze se ani nehnu😀dneska jsem fakt lina jak nezacnu neco delat od rana tak je to konec😀za hodku musim vyrazit s Bernikem ven tak aspon nejaky pohyb😥 zjistila sem at delam co delam at se hlidam nebo ne vaha stejne leze nahoru takze to hazim za hlavu nejak to dopadne😉snaz se v praci se taky trochu flaknout😉obcas je to potreba
@petrysek181 Ja jsem to mela ty prvni tri mesice taky tak,ze jsem porad jedla zeleninu a nic jinyho jsem do sebe nedostala.A ted...Vsechno mi chutna,na vsechno mam chut a at jim jak jim,vaha leze nahoru.Takze na to prdim.😂
@sluninko23 presne tak 😉nekde sem cetla ze je to dano i geneticky no kdyz si vybavim mamku tak se nemam cemu divit😁pribrala asi 25 kg a ja poprve 22 kg tak si myslim ze to ted bude stejne s mladym sem do 6 mesice mela 1,5kg sem si rikala to je super to moc nepriberu a pak se to rozjelo jako lavina i 4kg za tyden doufam jen ted ze kdyz pribiram kazdy mesic 1-2kg ze ke konci me neceka zase takovy nasup😀
@petrysek181 No to mi povidej.Ja kazdy mesic 3kg.Mamka pribrala 30kg,ale byla to sama voda a jeste je o hlavu mensi nez ja.Takze to pry slo nejdriv bricho,pak dlouho nic a pak mamka😂No jako jestli jeste na konci jeste naskoci dalsi kg,tak me trefi😂
@sluninko23 a to si vem ze ja nechala v porodnici jen 5kg z toho mladej mel 4,5kg a jinak sem musela schazovat alw slo to celkem rychle behem sestinedeli sem mela dole 20 a do dalsich tri mesicu dalsich dvacet byla sem hubena jako tycka ale to je 17 let😂ted to pujde asi hur budu spokojena kdyz se vratim na puvodni vahu 😉nechapu jak nejaky zensky reknou ze nechali v porodnici 10 kg 😀
@petrysek181 No to maji oobrovsky stesti.No taky bych byla spokojena se svoji puvodni vahou a pokud bych nemela moc vytahany brisko.Pred tehu jsem ho mela krasne plochy a pevny,tak uvidime😂

@sluninko23 za par dni uz budeme vedet vic😉a co ty jak se citis a jak se mas preci jen si kus prede mnou