icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

pulguita
4. srp 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Tak snad se ti dnes spalo lépe. Tady nezaprší a nezaprší. Teď v 7:30 tu je 27 stupňů, tak si vem😖 Ještě že už je konečně pátek 🙂 Ty si nevyčítej, že jsi nic neudělala a hezky odpočívej. V tom horku se stejně nic moc dělat nedá. My dneska po práci pojedeme na pláž, uděláme si náš picnic a po obědě se půjdeme očvachnout do moře a pak určitě vytuhneme 😎 😅 Snad mi to v práci rychle uběhne 🙂 Tobě přeji krásný a pohodový den! 🙂

petrysek181
4. srp 2017

@pulguita dobre ranko tady je tak 24 po ranu ale i to staci je takovy divny vzduch dokopala sem se a vzala prachovku at to zvladnu ted rano nez zase bud horko😣uzijte si to na plazi je to fajn a prijemne se osvezite v mori😀at to v praci rychle utece

hvezdicka93
4. srp 2017

Ahoj holky.
Syn se mi dostal na poličku kde jsem měla Algifen neo. Bohužel jsme byla v kuchyni a syn si je rozdělal a dal si. Kolik kapek fakt netusim. Viděla jsem jen jak zapíjí. Nechat ho vyspat nebo špitál? Díky.

alice777888
4. srp 2017

@hvezdicka93 zavolala bych na pohotost nebo detskemu a zeptala se, za zeptani nic nedas a je lepsi zeptat se lekare 🙂 at nemusis nikam letet 🙂

janajens
4. srp 2017

Tak uz nevim vecer vcera digi negativni a dneska malinko testik zesilil

petrysek181
4. srp 2017

@janajens zkus vydrzet do pondeli a udelej test to uz by melo byt jednoznacne ale taky vidim ze zesilil treba se mimi i pres krvaceni udrzelo😉to by bylo fajn drzim palce

pulguita
5. srp 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Včera jsem v práci měla fofry a zase jsem tam ztvrdla déle, ale pak už to bylo fajn. Trošku jsme pozměnili plán, protože bylo velké horko, tak jsme udělali picnik v parku ve stínu, pak šli nakoupit a potom až šli na pláž jak už nebylo takové horko. Byli jsme tam až do večera a bylo to fajn. 🙂 Před chvílí jsem se vzbudila, protože nějaký soused něco začal vrtat🙉😵 Stejně už je zase strašné horko i na spaní. Takže už budu vstávat a začnu něco dělat, i když v tomto horku nevím nevím. Tobě přeji krásný víkend! 🙂

pulguita
5. srp 2017

@janajens Držím palce ať je test v pondělí silnější!🍀

janajens
5. srp 2017

@pulguita dekuji stejne se bojim

petrysek181
5. srp 2017

@pulguita ahojky tak ja dneska opet sova od tri hodin pak jsem jeste schrupla u televize a v pul sedme uz me budil pesan😀😀dneska bude opet pekne horko rano sem posekala zahradu ted sem dodelala bram.placicky umeju nadobi a uz nedelam nic😀piknik v parku je taky super nekde pod stromem v chladku dat si neco dobreho na zub😀malej zacina byt akcni v noci a pres den chrape to si asi uziju😀😀😀jukni mi na profil na fb uz mame fotecky a sem z nich nadsena❤preji krasnou sobotu uzivej vikend a na praci se vyprdni😉

pulguita
6. srp 2017

@petrysek181 Dobré ranko, no teda tak to je mazec, že tak málo spíš. Ale zase je fajn, že si potom ještě trošku schrupneš. Tady včera bylo strašně horko, tak jsem byla ráda, že jsem udělala oběd a pustila pár praček. Na víc jsem se nezmohla. Dnes k ránu tu pršelo, úplná průtrž mračen a bouřka. Tak jsem se těšila, že se ochladí, ale už tu je zas 27 stupňů, vsechno uschlo a vůbec není poznat že pršelo.
No teda! Takže malý je malá noční můra? No třeba pak bude hodný a jako miminko bude hezky spinkat.🙂
Už jsem viděla ty fotečky!😍 Nádherné!👏😍❤ Jste opravdu krásná rodinka. Moc se mi líbí ty fotečky v přírodě. Máte krásnou památku. Máš to těžké na výběr do rámečku, že? Kéž by se daly zarámovat všechny 🙂 Krásnou neděli! 🙂

petrysek181
6. srp 2017

@pulguita ahoj tady je dneska o dost lepe takze vetram jak se da aby to horko slo z baraku😀jeste zitra a pak to pujde opet nahoru😣tady pomalu neprsi tak doufam ze v tydnu neco prijde😀no mam favority ve fotkach tak si je necham udelat vetsi a dam je do ramecku🙂ja sem dneska taky akorat zapla pracku a vysala tot vse😀Kuba je u babicky tak tu mame klidek s Bernikem nikdo tu nedela bordylek😀😀😀dam si k obedu pizzu ani nevarim🙂odpo prijede kamaradka tak podrbeme aspon to utece zase den🙂ty si uzij krasnou nedeli a odpocivej

pulguita
7. srp 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Tak už je tu zase pondělí...ach jo. Snad ten týden uteče stejně rychle jako víkend 🙂 Tobě přeji ať kontrola dobře dopadne a kdoví kolik už váží ten tvůj malý pokládek 🙂 My včera museli pustit klimatizaci. Větrák už nezabíral, ale pak mě to nakoplo a roztřídila jsem a uklidila složky s papírama a fakturama, tak jsem ráda 🙂 Pak jsme šli k večeru na pláž, po úplňku byly velké vlny, tak jsme se nekoupali, ale přinesli jsme si sebou večeři, po setmění jsem zapálila pár svíček a čuměli jsme chvilku na tabletu na film a pak jsme ho vypli a jen pozorovali to moře a ten měsíc, který svítil o 106
Dnes ráno tu je o něco "chladněji" 23 stupňů, tak se to celkem dá. To je fajn, že sis udělala takový pohodový den , tak to má být. Krásné pondělí! 🙂

petrysek181
7. srp 2017

@janajens ahoj tak co

janajens
7. srp 2017

@petrysek181 uz nic😢

petrysek181
7. srp 2017

@pulguita ahoj a pekne pondeli tak mame za sebou kontrolu prdola ma 1680g a podle miry stehenni kosti bude dlouhan😀ale je to ulicnik zatim se neotocil a je hlavickou nahoru tak snad udela kotrmelec 😂tady je porad teplo a nezaprsi ja sem byla rano ve meste nakoupit a ted jdu chvili chrupat kdyz delam v noci tu sovu😀 tento tyden mam nejaky nabity ale zase mi bude utikat😀od 30.8 jdu uz na materskou tak ti mam pocit jak moc to uteklo pekny den

petrysek181
7. srp 2017

@janajens to me mrzi neboj priste to vyjde urcite ted se soustred na sebe at si v pohode🙂

janajens
7. srp 2017

@petrysek181 dekuji kez by mela pravdu

pulguita
7. srp 2017

@janajens Škoda, držím palce ať to příště klapne! 🙂

janajens
7. srp 2017

@pulguita dekuji budu se midlife a netahat nic tezkeho

pulguita
7. srp 2017

@petrysek181 Ahojky! No hlavně že je v pořádku! 🙂 Neboj však on se otočí. Jednou jsem viděla v televizi pořad, kdy reporterka byla těhotná a točila celý průběh svého těhotenství. Bylo ji kolem 40 let a čekala dvojčata po umělém oplodnění. Tak ke konci ta jedna holčička byla hlavou nahoru a oni jí řekli ať si přikládá k podbřišku (prostě tam dolů) rádio s vážnou hudbou. Pak ji taky řekli ať chodí každý den pár minut po 4 po kolenou. Tak tak chodila, pod kolena si dala prachovky ať ji to klouže a ona se ti jí ta holčička nakonec otočila 🙂 Za zkoušku nic nedáš, ale ještě máš čas, ne? Kdy se začínají otáčet hlavou dolů? Ta reportérka to dělala až ke konci, protože chtěla zkusit rodit přirozeně a ne císařem, tím že to byly dvojčata jí hrozil císař. No a nakonec porodila přirozeně🙂 V září mu začni pouštět hudbu a třeba to bude pařmen a vyleze dřív 🙂
No hrozně rychle mi to tvoje těhotenství utíká, dyť už tu máš napsáno ze jsi v 31 týdnu! Už to máš za pár, uvidíš. 🙂 Hezky si odpočiň, ať jsi fit na tu vaši noční párty🙂
Hezký večer! 🙂

pulguita
7. srp 2017

@janajens Opatruj se! Jednou nám to určitě vyjde, uvidíš! 🙂

janajens
7. srp 2017

@pulguita urcite ano kohl by tentokrat mesic Jako u male positivni testik

petrysek181
7. srp 2017

@pulguita jasne jeste mame cas na to aby se otocil tak snad si da rict😉nekdy se otoci az uplne ke konci🙂myslim ze kdyby neco ze mi doktorka poradi jak postupovat aby jsme prckovi domluvili😀 no leti to koncem srpna uz nastupuji na materskou 🤗konecne nebudu muset resit vychazky😀 dneska jsem si objednala kosile do porodnice dve podprsenky zitra si dokoupim veci v lekarne a zacatkem zari zabalim tasku😀at jsme pripraveni na vsechno protoze az se vrati manzel to zase budou tri tydny chaosu😂ve ctvrtek jdu rano na krev na posledni odbery a musim k obvodni doktorce na prohlidku a EKG🙂nechala sem si vyvolat 4 fotky rozmery 20×30 tak si pro ne zitra jedu uz mam i ramecky a musim je naklepat na zed nez se vrati manzel😂nema to moc rad chce steny ne moc preplnene ale to nemame😀tak vzdycky neco vyvedu kdyz je pryc😀preju pekny vecer

katuna93
7. srp 2017

Ahoj holky po delší době jsem zase tu .
Nyní jsem z hlavy vše vypustila a dáváme tomu volný průběh

Jak se vám daří ? Komu se povedlo a kdo stále patří mezi snazíky?

hvezdicka93
7. srp 2017

Holky, nemáte některá z Vás Cybex kočárek? Docela nad ním uvažuju. 😂😁😀😁😁 Potřebuju něco skladného do auta, a lehký kočár max od 5.000 a výš 😀😂😁 ale zas ne žádné Bugaboo, stoke ty se mi nelibej 😂😁😂
Takže se rozhodují mezi Cybex, xlander City, Valco Snape sport, Britax kolekce 2017 😁😀😁😂

pulguita
8. srp 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Představ si že tady hned po ránu začalo šíleně pršet, ale i tak je tu pořád takové horko, že to ani není možné. Ale prý se má ochlazovat a klesnout teploty i o deset stupňů...ani se mi tomu nechce věřit😅 Neboj, malý se určitě včas otočí a doktora ti poradí co a jak, kdyby stávkoval 🙂 Tak to je prima, že už budeš na mateřské. Letí to jak voda. Ty už děláš poslední nákupy a už jsi připravená a můžeš v klidu čekat 🙂 I když jak vidím, máš práce jak na kostele a pořád nějaké vyřizování, ale aspoň ti to rychle utíká. A jak ti přijede manžel tak to bude frmol 🙂 Ty tři týdny musíte maximálně využít pro sebe...jít do kina, na oběd či večeři....prostě si to užít než se narodí malý🙂 Pak už na to moc času nebude.
No my taky moc obrázků na stěnách nemáme, takže ti držím palce a využij příležitost na povešení těch fotek. Určitě bude mít radost, protože jsou krásné 🙂 Pěkný den ti přeji! 🙂

pulguita
8. srp 2017

@katuna93 Ahojky! Držím ti palce, ať se to brzy povede. Já jsem zatím pořád jenom snažilka 🙂 Tak snad se na nás brzy usměje štěstí🍀 🙂

petrysek181
8. srp 2017

@pulguita ahoj ja sem dneska v jednom kole dopoledne sem behala po meste a pred chvili sem prisla od holice a uz na vse kaslu ale sehnala sem co sem chtela a zitra nevytahnu paty z baraku😀😀az zase ve ctvrtek to jdu na krev na masaz a potom za kamaradkou😉ale takhle mi to celkem utika kdyz se porad neco deje pristi tyden vyzvednu doklady a budu obihat ten zbytek🙂to mate super ze se u vas trochu ochladilo tady snad spadne teplota az o vikendu tak se dam do tech oken😉at je mam z krku dokud jeste vylezu na zidli sundat zaclony😂😂😂az se manzel vrati tak doufam ze se budeme maximalne sobe venovat protoze pak se vrati a uz budeme mit prcka tak je to posledni sance uz nebudu vazana vychazkama tak to bude fajn😀at ti to v praci rychle utece a uzivas klidu doma😉co pritel uz ma termin operace nebo jeste nic

pulguita
8. srp 2017

@petrysek181 Tak to je prima, že jsi stihla vyřídit vše potřebné. Zítra si dáš pohov. 🙂 Když budeš mít každý den něco tak ti to i rychleji utíká🙂 Tady se konečně trochu ochladilo, tak jsem ráda🙂 Ty dávej pozor při mytí oken, ať se ti nic nestane!
Hezký zbytek večera! 🙂

Strana