icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

janajens
14. srp 2017

@pulguita dekuji MA o 4-5dni delsi dobu taky si myslim ze by to mohlo vyjit pojisteno mame tak zkusim jeste dneska pokud nebude pritel mic unaveny tobe to taky moc preji

petrysek181
14. srp 2017

@pulguita tak ja sem kolem dvanacte usnula a pak sem byla jako rybicka😀sla jsem posekat zahradu a vysala byt😀nevim jestli budu rodit cisarem ale pokud se maly neotoci tak chci neni to zadna sranda kdyz jde obracene a muze se mu neco stat ale jeste mame casu dost tak si snad da rict ozval se mi dalsi neduh tehotenstvi a to jsou hemeroidy reknu ti ze od vcerejska me to pekne boli ikdyz to mazu mastickou😣snad to prejde🤔koukam ze si pred ms taky na sladke ale to neznamena ze musi dojit😉ted sem se po vane uvelebila na gauci a jdu si pustit Iluzionistu mam ten film rada a pak sem si nahrala nejake lukostrelce tak uvidim co to bude uz nic nedelam😉ja mam rada zeleninu jak syrovou tak dusenou to se pak hodi na dietku ale tady mi oto nikdo nestoji akorat mamka se vzdycky ke me prida😀doklep to nejak v praci a zitra si uzijes volnicko🙂

pulguita
14. srp 2017

@petrysek181 No teda já tě obdivuji. Sekat trávu a pak ještě vysávat! Já vyšla pozdě z práce, ještě skočila do obchodu a před chvílí jsem dorazila domů a nevím nevím jestli se na tu kuchyň nevyprdnu a nechám to na zítřek.
No přítel se taky v bříšku neotočil a lezl na svět zadečkem napřed a jeho mamka nakonec rodila císařem a dodnes mu vyčítá tu jizvu. Tak snad jednou nějaký náš potomek nebude dělat to stejné. Neříkám to kvůli jizvy, spíš kvůli toho, že mě nikdy neoperovali, tak z toho mám strach a hlavně pak až jak se probudím, tak kdoví jak budu fungovat...já jsem na tohle smolíček pacholíček a mám strach, ale pokud jde o zdraví miminka, tak to pak člověk překoná. Moje kolegyně v práci obě děti měla císařem, protože to tak chtěla. A po porodu byla prý hned v pohodě. No já jsem poseroutka a bolí mě vše, jen jak si to představim. 🙂 No snad ti ta mastička aspoň trochu uleví, ale po porodu by se to mělo zlepšit. Ještě že tě to chytlo takhle ke konci.
No před MS do sebe plácám sladké a hned po tom něco slaného...jsem úplný čuňas 🐷 , ale co nadělám 😀
Já se tady večer dívám na program "First dates" (První rande) je to takový program, kde chodí lidi a mají rande naslepo. 🙂 Někdy je to sranda, co tam jsou za individua. Já zeleninu taky mám ráda v jakkoliv podobě. Chlapy jsou spíš masožrouti 🙂 Krásný zbytek večera! 🙂

petrysek181
15. srp 2017

@pulguita ahojky tak sem dneska se vsi slavou vypakovala synatora z baraku a uzivam si ten klid a pohodu😀nikdo mi tu nedela bordel apod😀vlitla sem mu do pokoje a uklidila tu jeho stoletou spinu fakt des🙂nasi jsou u brachy hlidaji tam zvirata ty odjeli na dovolenou tak mam cely barak pro sebe a reknu ti zatim je to prima😎zitra musim do banky kvuli jmenu kdyz uz mam obcanku tak jedu s kamaradkou a nekde si dame dobry dortik🙂vcera mi namerili u dr celkem nizky tlak ty horka mi moc nedelaji dobre ale na zitra hlasi uz bourky tak snad se neco semele i tady🙂jak sis uzila den volna?vyrazili jste nekam nebo si se dala do te kuchyne🙂dneska mi dosel monitor dechu mam ho z druhe ruky tak jeste cekam na kosile do porodnice a uz jsme pripraveny az se prckovi bude chtit ven🙂co ms zatim se drzis????preji pekny vecer

pulguita
16. srp 2017

@petrysek181 Dobré ranko! No teda tak to se máš, že si takhle užíváš. Čas od času je to fajn 🙂 Tak dneska hezky vyřidit vše co potřebuješ a vychutnej si dorťajs s kamarádkou 🙂 Já se včera pustila do té kuchyně. Páni! Práce jak na kostele, ještě ke všemu bylo horko, ale stejně jsem to nestihla dokončit, takže dneska až dojedu z práce domů budu pokračovat. Vytahuji všechno ze skříněk, přebírám, umývám a zase ukládám do vymyté skříňky. Do toho umývám taky zdi, které jsou okachličkované...No je toho dost, ale aspoň už to budu mít na vánoce v šusu. MS zatím nedorazila, ale myslím že dneska dorazí. Minulý cyklus byl jen 25 dní, ale normálně mívám cyklus 26dní. Dnes jsem 27 DC, takže ji čekám každou chvilku. Jsem zvědavá. Nejdelší cyklus byl tak 28 dní, takže kdyby náhodou nedorazila, tak bych zkusila test v sobotu, ale nevím nevím. Myslím, že to beze mě nemůže vydržet a dnes dofrčí.😀 To je prima ten monitor dechu. Jakou značku sis nakonec vybrala? Určitě to za ten klid stojí. Takže už budeš mít úplně všechno připraveno. Už máš sbalenou i tašku do porodnice?. Ty jsi dobrá! 🙂 Ale aspoň máš klid, že máš všechno připraveno. Krásnou středu ti přeji! 🙂

janajens
16. srp 2017

Tak holky kotryhel pomohl a uz jsem vane po ovulaci I podle teploty 12dc positivni test 14dc uz negativni a muj Graf tak kez by

pulguita
16. srp 2017

@janajens Super! Držím palce, ať se hezky zavrtá 🙂

janajens
16. srp 2017

@pulguita dekuji snad ano MA dost casu ms AZ za 13dni MA nedorazit

petrysek181
16. srp 2017

@pulguita ahoj no pani taky bych potrebovala takhle vyklidit kuchyn ale na to musi byt nalada a ta zatim jeste neprisla😂tady je dneska pod mrakem a poprchava ale me boli cely clovek a jsem porad ospala🙂a to mam pred sebou vyrizovani no nejak se to zvladne🙂dneska sem chrapala celou noc ani na zachod sem nemusela🙂tasku jeste zbalenou nemam cekam na nocni kosile😀do konce tydne jeste prijde zavinovacka a nekdy v zari vyperu veci do postylky🙂jak se to blizi tak uz zacinam mit malinko strach🙂ale to je asi normalni🙂no kez by tam ms zustala zatim jeste nadeje je ze se povedlo nechtela by jsi zkusit to ACC ja diky tomu otehotnela protoze spermijky se nedostaly tam kam meli kvuli hlenu a kdyz jsme to pili oba tri dny pred ovu tak se zadarilo🙂budu drzet moc palce chtela bych aby ti to uz vyslo🙂preju pekny den a v praci at to utece

petrysek181
16. srp 2017

@janajens to vypada dobre drzim mo palecky🙂

janajens
16. srp 2017

@petrysek181 dekuji moc

pulguita
16. srp 2017

@petrysek181 No právě proto mi to tak trvalo, než jsem se k tomu dokopala. Ale pak když se do toho pustím, úklid mě baví, jen mít ten čas, protože je toho hodně a čas letí. Ale pak je to fajn pocit, když je to všechno uklizeno...ale kdoví jak dlouho mi to bude trvat. Tady je zase horko a dusno a taky by to chtělo déšť...kdoví. To je fajn, že jsi aspoň mohla spát celou noc v kuse. No jasně, že je to normální že jsi nervózní, ale pak to určitě všechno tak uteče, že už za chvilku budeš mít malého v náručí😍
Tak MS zatím nikde. Pokud má přijít, tak už aby přišla. Nejdelší cyklus jsem měla tak 28 dní, takže ještě klidně může přijít zítra, nebo jestli mě to moje tělo bude chtít týrat o něco víc, tak až v pátek. No jsem zvědavá. Spíše čekám, že přijde a bylo by to velké překvapení kdyby ne. To ACC nevím jestli to tu seženu. Co to vlastně je?

pulguita
17. srp 2017

@petrysek181 Dobré ranko! 🙂 Přeji ti všechno nejlepší k dnešnímu svátku!🌹😘
Dnes si dej pohov a jen odpočívej! 🙂
Tak poslušně hlásím, že MS ještě nedorazila. Jsem 28DC Takže by měla dorazit dnes, nebo nejpozději zítra, tak jsem zvědavá kdy se k tomu rozhoupe, už mě to čekání NEBA. No kdyby vůbec nepřišla, tak bych se nezlobila, ale 28mi denní cyklus jsem měla i v prosinci a v květnu, takže si moc iluze nedělám. Spíše jsem smířená s příchodem. Uvidíme ... 🙂 Krásný čtvrtek! 🙂

sticker
petrysek181
17. srp 2017

@pulguita ahojky tak to je zatim super nezkusila si rano zmerit teplotu jen tak🙂to ACC je vlastne sumiva tabletka na kasel a rozpousti hleny ale vsechny to znamena i kolem spermiek a vchodu do delohy tim lepe se dostanou tam kam maji🙂ja sem rano vymyla skrinku kde nechavam ruzne jidlo mouku koreni a pod a ted uz na to prdim toci se mi hlava zase mi lita tlak nemohla sem dojit z prochazky jeste jak mi maly tlaci nozickama na spodek tak chodim jako kachna😀od zitra by se tu melo ochladit tak bude zase chvili dobre😀vcera sem prijela uplne hotova a bez zachodu nemuzu iz existovat nemuzu se vydat nikam kde nemaji verejne zachodky muzu chodit kazdou pul hodinu😀bylo by super kdyby tam ta ms zustala ja kdyz sem otehotnela tak sem mela priznaky jako na ms takze z toho clovek nic nepozna moc dekuji za pranicko k svatku🤗preji krasny den🍀

pulguita
17. srp 2017

@petrysek181 Ahojky! Teplotu jsem neměřila. Prostě jsem se smířila s tím, že MS přijde. Takto dlouhý cyklus jsem měla dvakrát, dělala jsem si iluze a pak 29DC přišla. Takže si raději nedělám iluze, ale jestli nakonec nepřijde, tak tomu nebudu věřit. Cítím se úplně normálně. Žádné příznaky ničeho. Pokaždé jak jdu na záchod, tak myslím že už přijde a nic. Další napínavý cyklus. Už to ve mě po těch měsících snažení ani tak moc nehlodá, protože jsem si už zvykla na to, že nakonec pokaždé dorazí MS. To ACC asi tady neseženu a mám strach, aby něco jiného nemělo opačný účinek. Tak jsem tak přemýšlela, jestli mi ten doktor nedal tu prohlídku až na ten říjen schválně...jestli za ty 3měsíce s těma vitamínama otěhotním. Sice mi říkala ta sestřička, že dřív to nejde, že tam má plno, ale třeba tím, že spermiogram byl OK a já mám MS taky pravidelně, tak s těmi vitamíny by to mohlo jít. Kdoví, ale taky mi je mohli předepsat dřív. Ale tím že si je musím platit a jsou drahé, tak to asi předepisují až po delším čase snažení.
Kéž by se tu taky ochladilo. Ty na sebe dávej pozor, ať někde neomdlíš a neublížíš sobě nebo malemu. No to s tím zachodem je teda drsné, ale mysli na to, že už jsi v cílové rovince 🙂
Odpočivej a užij si krásný sváteční den 🙂

petrysek181
17. srp 2017

@pulguita mas pravdu ze je lepsi kdyz ji ocekavas pak to zklamani neni tak drsne ja vim tech cyklu co sem si myslela ze uz a pak ledova sprcha potom ACC se ti nemuze absolutne nic stat zkus si tady najit diskuse na koniku doporucovali to holkam i dr prave tady sem to vycetla ale samozrejme zalezi na tobe🙂mi jsme si ted odpoledne chrupli🙂potrebovala bych vycistit koupelnu ale moc se mi nechce🙂snad se trosku vzpamatuju😂 no sem napjata i za tebe ale vim ze nema smysl se radovat prrdcasne ale stejne drzim vse co mam😂at neprijde

pulguita
17. srp 2017

@petrysek181 Tak MS zatím nikde, ale cítím břicho...nevím jestli je to MS nebo nervy... Blízko mé práce byl atentát😢 Metro je zavřené, tak jsme šly s kolegyněma pěšky. A teď už jsem došla až na vlak, který funguje a jedu domů. To byl zase den...A to jsem chtěla pokračovat v úklidu kuchyně😅
Já jsem si o tom ACC četla, jenže tady ve španělsku se asi neprodává. A zas nevím jestli nějaký jiný lék podobný tomu ACC bude mít to stejné složení. No snad se zítra už nic nesemele, protože by mě piclo jestli se mi něco stane dřív než budu vědět jestli jsem těhu nebo ne. 🙂 Třeba přijde dneska večer MS...po těch nervech. No uvidíme. Měj se moc hezky 🙂

petrysek181
17. srp 2017

@pulguita ne neblazni atentat?to je strasne co se deje😓je to smutne ja sem byla dneska u brachy bydli na samote tak sem koukala jen do lesu a houpala se na houpacce🙂pesan se tam vylital maji dva psy ze uz pak nechtel ani ven😀zitrek proste rozhodne ale at tam je to by bylo super🤗🤗🤗no to je pravda u vas to kozna nebude k sehnani🤔ted sem pustila nejaky film o lukostrelcich tak sem zvedava jestli to dokoukam nebo odpadnu😀pekny zbytek vecera a odpocin kuchyn neutece

pulguita
17. srp 2017

@petrysek181 Ano, 2 atentáty. Hrůza, teď se dívám doma na zprávy. A já pracuji o ulici dál😕 Normálně vjeli do takové velmi známé a turistické pěší zóny a dodávkou jezdili cikcak aby přejeli, co nejvíc lidí.
Myslela, jsem že až dojedu domů, tak se mi spustí MS a zatím nic. Zítra už budu vědět co a jak. Raději se nedívej na zprávy. Já mám taky ráda houpačky. 🙂 Hezky zbytek večera. Odpočin si 🙂

petrysek181
17. srp 2017

@pulguita to je hrozne hlavne ublizi nevinnym lidem😢kteri proste byli na spatnem miste a jeste kdyz vis ze se to stalo kousek od mista kde pracujes😞na zpravy nekoukej akorat by jsi toho mela plnou hlavu a na vse se dneska vykasli a jdi se prospat drz se a hlavne ms at tam je🤗

pulguita
18. srp 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Je to pravda, je to hrozné co se všechno děje. Já se chvilku dívala na zprávy a pak jsem se pustila do montování malé lavičky, kterou koupil přítel včera v lidlu. Včera večer když jsem šla spát jsem cítila jako bych měla zvýšenou teplotu...vím že je horko, ale jak jsem na sebe sáhla, tak jsem cítila, jak je to tělo horké. Tak nevím proč, ale něco mi vnitřně říkalo, ať ráno udělám test. A jak mě znáš, tak nechci testovat předem a plánovala jsem to na sobotu, ale nedalo mi to a udělala jsem test dnes ráno a je pozitivní!!!!!😵😅 Vůbec tomu nemůžu uvěřit, jsem šťastná, ale bude mi to chvilku trvat než mi to dojde. 🙂 Krásný pátek! 🙂

janajens
18. srp 2017

@pulguita no badgers gratuluji moc konecne ses dockala👶

petrysek181
18. srp 2017

@pulguita jezisi🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗no to je uzasny pani ja sem tak stastna❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤moc ti to preju zlaticko po tom vsem si to strasne zaslouzis to je ta nejkrasnejsi zprava kterou si mi mohla napsat😚😚😚😚prosim te davej na sebe pozor opatruj se moc 🙂jak to reknes priteli????teda ja se z toho nemuzu vzpamatovat velika gratulace maminko🍀🍀🍀🍀🍀🍀

karin1712
18. srp 2017

@pulguita úžasná zpráva. Doufám že se taky už brzy dočkám. Moc gratuluji

pulguita
18. srp 2017

@petrysek181 Moc děkuji! ❤ No já tomu pořád nemůžu uvěřit! Navíc dnes jsem měla fofry v práci, byla jsem tam dlouho, takže až dorazím domů, tak se znovu podívám na ten test. Dnes ráno to byl takový chaos, v noci se mi vypl mobil a ještě že jsem se sama ráno vzbudila, protože by samozřejmě nezazvonil budík. Udělala jsem test a vůbec tomu nemohla uvěřit, i když něco uvnitř mi říkalo, že by mohl být pozitivní.. proto jsem ho udělala. Přítel ještě spal, protože má odpolední, takže jsem ho budila abych se s ním rozloučila než půjdu do práce a při té příležitosti jsem mu ukázala test. Chudák byl tak ospalý, že ani neviděl co tam je napsáno 😅 ,ale nechal si ho v posteli 🙂 Pak nás šel objednat k doktorce (přes to soukromé pojištění), jsme objednaní na 29.8. To už by mělo být něco vidět a kdoví jestli bude srdíčko 🙂 Ještě mi to nějakou chvíli potrvá než si to uvědomím. Zatím se cítím dobře, spíš nemám moc chuť k jídlu...ne že by mi bylo špatně, ale nevím jestli je to tím horkem, nebo tím že mám trochu nafouknuté bříško (tímhle tempem budu za chvilku jak velryba😲 A jestli pak budu mít chutě, tak mě podrž ). Je to zvláštní pocit, protože vůbec nevím co mě čeká, ale nějak se to zvládne, hlavně ať je kulihrášek v pořádku🙂 Stejně si myslím, že ten doktor mě objednal schválně až na ten říjen a nakonec jsem otěhotněla ještě dříve, než budu vědět ty moje výsledky. Ale asi si tam pro ně v říjnu zajdu. Tobě přeji moc krásný pátek! 🙂😘

pulguita
18. srp 2017

@janajens Moc děkuji. Kéž by se i tobě brzy zadařilo. Uvidíš, že se to nakonec povede! Držím ti palečky!🙂

pulguita
18. srp 2017

@karin1712 Moc děkuji! Určitě se taky brzy dočkáš 🙂 🍀🍀

janajens
18. srp 2017

@pulguita dekuji jsi moc hodne uvidime zatim jsem 5dpo

petrysek181
18. srp 2017

@pulguita neboj bude vse v poradku a budete se tesit z toho kazdy den🙂to je dobre ze jdes az ke konci srpna to uz bude urcite videt i srdicko❤bud rada ze ti je zatim dobre nevolnosti se jeste muzou ohlasit me zacali kolem 6-7 tydne ale brali me spis k veceru rano ne🙂v tomhle jsme na tom stejne mi byli objednani na vysetreni a buch ho😀u vas to same🙂mam z toho obrovskou radost pocitala sem ze by jsi to cekala v kvetnu doufam ze sem se nesekla😀ja mela taky bricho jako balonek a mam ho doted😀tu na sebe davej pozor a hyckej se 🌹🌹🌹 ten zacatek je hodne krehky do toho 16 tt tak se prosim opatruj🙂ja vim ze pritel nevedel co se deje po ranu😂ale myslim ze byl stestickem bez sebe❤uzij si vikend a odpocin si

petrysek181
18. srp 2017

@pulguita ja uz sem na tom takhle😀

Strana