icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

luciikhol
5. pro 2017

@pulguita Ahojky, jé to je mi moc líto :( mrzí mě že tobě to nevyšlo když už se vám to povedlo. Hlavně se drž, posílám hodně síly, i když já sama ji taky moc nemám. Já jdu na kontrolu až 11.12 a bojím se že to dopadne taky tak. Na kontrole jsem byla asi před 14ti dny kdy jsem podle ms myslela že jsem 6-7tt a podle uz jsem byla 4-5 a byla jenom dutinka vidět a taky prázdná. Tak z toho mam strach, ale snažím se si to moc nepřipouštět tak to snad bude dobrý.
Moc se opatruj.

hvezdicka93
5. pro 2017

@pulguita to mě mrzí :( ono se brzo zadaří. 💋
Mi dnes byli na screeningu, a díky bohu vše v pořádku, a krevní testy a uz jsme měli ukázkoví 💞💝💗 a čekáme holčičku 💓 moje pudy že to bude holčička byli správné 😍

janajens
5. pro 2017

@pulguita to me moc mrzi drzim palecky at si k tobe mimisek cesticku najde

helena116
6. pro 2017

Ahoj holky ,jsem po inseminaci 12 den a dělala jsem si mamatest a pořád ani ťuk. Myslíte že už asi nemám čekat? Včera jsem malinko krvacela tak nevím jestli to nebyl samovolně potrat. Menstruace na prijít za 5 dni

raduzemlejna
6. pro 2017

@luciikhol To víš že si vzpomínám! A moc dobře hihi.. Nějak jsem tě tu neviděla tak jsem tě neoznacila.. A co to vidím u tebe ve statusu? Jsi taky těhule? To je super! Jak jsi na tom? A jak to máš s přítelem? Všechno dobrý?
Jo baráček už stojí, teď už víceméně makáme jen vevnitř a plánujeme se v březnu nastěhovat. Začátkem května mám termín porodu, tak to vyjde krásně akorát..

raduzemlejna
6. pro 2017

@petrysek181 Tak to je pecka teda! Vůbec jsem netušila že se ti takhle nakonec zadařilo! Moc gratuluju k mrňouskovi, je kouzelný! Í když jsi zůstala sama, věřím že ti všechno to špatné plně vynahrazuje. Děkuju za fotky! Je hezky vidět jak se nám to tu časem všechno mění a každá máme za sebou spoustu starostí. Doufám že všechno bude dobré a že všem se nám časem splní ten náš sen..

luciikhol
6. pro 2017

@raduzemlejna Tak to je super, že už domeček stojí a tak to krásně vyjde to stěhování 🙂 miminko bude hezky v novém to je krásný 🙂 ale je to asi záhul viď pracovat na domku ještě když jsi těhulka, já si to teď nedokážu představit, protože je mi od rána do večera zle 😅
No se mnou je to trochu zamotanější 🙂 já mam teď půl roku nového přítele a je moc úžasný, má jednu dceru 7 let a oba jsme chtěli miminko a řikaly si proč ho nemít tak se nám zadařilo hned na první pokus 😀 takže jsme byly docela v úžasu že se podařilo 🤰 jsem ale ještě na začátku, v pondělí jdu už na druhou kontrolu, kde bysme měly mít už srdíčko tak snad bude vše v pořádku 🙂

petrysek181
6. pro 2017

@pulguita neeeee😣😣😣😣sakra to me mrzi ale neztracej nadeji vis ze otehotnis prirozene a to je fajn hlavni je verit a na konci tehle patalii te ceka to nejlepsi a pak si aninevzpomenes na to spatne co bylo mrzi me to ale jsi statecna moc statecna drz se ☺❤❤

petrysek181
6. pro 2017

@raduzemlejna nee nejsem sama dokonce uz mam manzela ale je vzdy na sest tydnu pryc pracovne a tri tydny doma v lete jsme se brali🙂

raduzemlejna
6. pro 2017

@pulguita To je mi strašně líto, co se ti stalo.. Víš že si na tebe často vzpomenu? Na jaře jsem.si koupila ty okrasny ctyrlistky, co jsi měla ty.. A říkala si, jak mi krásně rostou a kvetou a jestlipak i tobě se daří tak jak jsme spolu naplánovaly.. vzpominas? Každý nový lístek, nový život.. Věřím že se ti to podaří.. i kdyz vím, jak dlouho už čekáš.. přijde až bude jeho čas! Ber to teď pozitivně, stalo se to poměrně v začátku a nemusíš na revizi.. Budete se moct snažit zase brzy a nemusíš na nic čekat.. Posílám na dálku hodně síly ať to všechno zvládneš a přeju hodně štěstí.

raduzemlejna
6. pro 2017

@luciikhol Ty začátky jsou hrozně hezký, první tlukot srdíčka, poprvé mrňouska vidět na ultrazvuku.. moc si to užívej a buď na sebe opatrná!! Pěkně odpočívej a hýčkej se. Mě bylo na začátku taky blbě a vydrželo mi to až do čtvrtého měsíce. Dobře mi je až teď v pátém, to je mi úplně nejlíp za celou tu dobu. Od začátku jsem ještě brala utrogestan až do 13tt a to byl děsný vopruz 🙂 Každý den migrény a pocity na zvracení. Ale baráček mi to vynahrazuje. hrozně se s manžou těšíme, takže to jde jako po másle. Fyzicky tam nemakáme, téměř na všechno máme firmy, takže jen dohlížíme aby bylo vše jak má a vybíráme co bychom chtěli a co by se nám líbilo. Už se začínám i koukat po nějaké té výbavičce pro mimi. Nějaké první hadříky už mám, po novém roce vybereme kočárek atd.. ráda bych to měla v kupě dřív než se budeme stěhovat. Protože pak to teprve bude blázinec..
S tím novým přítelem jsi mě teda rozsekala, ale je to fajn, asi to bylo potřeba! Měla jsem z tebe hrozně blbý pocit, že vám to do budoucna stejně nedopadne a že nejsi úplně tak šťastná, jak bys chtěla být.. Já ti to strašně přeju a mimi samozřejmě taky!! Je úplně jedno, že jste spolu tak krátce, pokud oba víte, co chcete, tak proč ne.. A budeš chodit normálně do práce? Jak moc blbě ti je??

raduzemlejna
6. pro 2017

@petrysek181 Aháááá 😀 to jsem tomu teda zase dala co?? Já jsem to blbě pochopila.. Hned bych z tebe udělala matku samoživitelku 😅
Je blbý, že ho máš tak často pryč. Ale zase vydělá nějaké koruny ne? Máš kolem sebe někoho z rodiny nebo aspoň nějaké dobré kamarádky, které ti pomáhají? Musí to být těžký to zvládnout. A hlavně teda po tom císaři. Nedokážu si to představit.. Jaktože jsi měla vůbec císaře? Nějaké komplikace?

luciikhol
7. pro 2017

@raduzemlejna Ty jo tak jsi si tim pěkně taky prošla viď těma nevolnostma, ty jsou na tom to nejhorší. Já jsem na tom taky zle, teď mam dva dny dovolenou a v pondělí se chci domluvit s Dr. ať mi napíše neschopenku, protože sotva vstanu do práce, zvracím zatím občas ale je mi čím dál tím hůř. A doufám že mě to přejde dřív než v pátém měsíci 😖😀
Tak to už víte i pohlaví,že? Necháte si to říct nebo se necháte překvapit?
Je fajn že na domeček dohlížíte a na vše máte firmy, je to i rychlejší a víte že tu práci odvedou dobře 🙂
To zařizování pro miminko je krásný, kočárek já mam už vybraný dávno :D 🙂 to si moc užívej a hlavně taky odpočívej, pak až se to narodí budeš stále na nohou :P 🙂
Teď můžu říct že jsem opravdu šťastná s novým mužem. Měla jsem začátek roku opravdu těžký a chvíli mi trvalo překonat to co se stalo s tím bývalým no a ted po půl roce mam super chlapa a ještě k tomu mámk v bříšku bobuly z lásky 🙂 je to neuvěřitelný co se za ten rok událo ale teď už jsem spokojená 🙂

raduzemlejna
7. pro 2017

@luciikhol Tak to je paráda, že jsi nakonec spokojená a nemusíš řešit žádný problémy.. s tím tvým bývalým by to asi bylo těžký.. vidíš, přišla nová laska a všechno najednou jde bez problémů. Teď už bude jen líp a líp.. A z mimi budete mít radost.
Kdepak my pohlaví ještě nevíme. Ale už příští týden se to snad dozvíme. Už jsme nedočkaví.

petrysek181
7. pro 2017

@raduzemlejna je to tezke kdyz je pryc ale mamka mi pomaha bydlime v jednom domku tak vzdycky zaskoci spis je mi lito ze nevidi jak roste🙂cisare prosim te to byla kapitola v noci mi praskla voda o tri tydny drive nez byl termin tak jsme s manzelem vyrazili do porodnice no jo ale kontrakce vibec neprichazely nebo byly moc slabe takze kazde dve hodiny me natacely monitor a tak to bylo dalsich 30h nez to konecne rozstipnul primar cisare pro nepostupujici porod po pravde sem byla rada🙂no a pak uz to frcelo🙂zotavila sm se rychle porad sem si rikala i pres tu bolest musim to rozchodit🙂maly ale i tak mel peknou vahu 3300g a 50 cm ted mu je 11 tydnu a ma pomalu 7kg😀

tessross
7. pro 2017

ahoj holkyc chtela jsem se zeptat mam den zpozdeni v den mestruace jsem delala jeden test a pak jeden den po zpozdeni .Myslite ze muzu byt tehotna je tam duch jde videt poslu kdyztak foto nevim jestli to brat jako pozitivni nechci jsi delat nadeje prosim poradte mi 🙂

kacasa
7. pro 2017

@tessross ukaz

tessross
7. pro 2017

tak zasilam fotku ten ruzovy je v den mestruace a modry po 1 dni zpozdeni co myslite ?

tessross
7. pro 2017

jsou to takovy duchove a nevim jestli to brat jako pozitivni nechci jsi to moc pripoustet ale cetla jsem tu a videla co maji i mensi duchy

verik87
7. pro 2017

@tessross
Je to tam,gratuluji 👍

tessross
7. pro 2017

vazne myslite ze to je pozitivni test jo ten modry jsem delala dneska kolem ctvrte hodny a je to den po zpozdeni

@verik87

tessross
7. pro 2017

@verik87
neni to duch jo treba nevim prave abych se neradovala predcasne :D

verik87
7. pro 2017

@tessross urcite,ja mela opravdove dalnice az 10 den zpozdeni😉

kacasa
7. pro 2017

@tessross juuu je to tam☺ gratuluju

tessross
7. pro 2017

vazne jste hodnny dekuju skusim jsi jeste udelat v sobotu takze myslite ze to tam je a muze to byt hned den po vynechani

@kacasa
@verik87

verik87
7. pro 2017

@tessross klidne udelej,ale stopro je to tam. Jeste jednou gratuluji

tessross
7. pro 2017

tak pockat dekuju neni to duch jo ?

tessross
7. pro 2017

mam strach snazime se tak prave nevim mela jsem posledni mestruaci 8.11 kdy myslite ze ma cenu jit na gyndu ?

tessross
7. pro 2017

co myslete ?

verik87
7. pro 2017

@tessross
Hlavne klid,druha carka by mela silit. Podle me je ten modry z dnesniho odpoledne pozitivni.Klidne si zavolej na gyndu a sestricka si te objedna.

Strana