Kolik DPO jste chytily ducha na TT?
tak kolik? 🙂
@misicka1988 hm tak si asi ještě chvilku počkám 🙂) ja jsem dnes 9 dpo...
11, a fakt to nebyl žádnej duch🙂
@luciasek1987 Tak to prubni už třeba zítra , ale asi je lepší vydržet , je to jistější 🙂
holky a než jste testovaly... cítily jste se nějak?? nebo vůbec žádné příznaky nebyly?
@luciasek1987 Já neměla příznaky žádné , až tak po 7mi dnech po vynechání menstruace mě začaly strašně bolet prsa. Nevolnost , pachy a unavenost přišla až tak v 6-7mém tt 🙂
den pred ocekavanou MS
minulej cyklus 13DPO svetla druha carka, bohuzel to nakonec neklaplo.
@luciasek1987 a priznak ten minulej cyklus byla priserna unava, skoro jsem prolezela vikend v posteli.
@fatal_error a tu únavu jsi pociťovala až 13 dpo?? mrzí mě, že to nedopadlo... ale miminko si cestu najde neboj 🙂
@luciasek1987 unava byla dva dny pred duchem.
10. den u dcery, 9. den u syna
U dcery se mi chtělo zvracet, proto jsem si udělala test...... u syna mi bylo špatně už 5. den, až jsem se tomu smála,že to snad neeee (a jooo, prozvracela jsem obě těhu až do finále 😀)
myslela jsem ze 11.den, ale reálně to bylo 13.den - čárka docela slabá a až po limitu, přízaky nula🙂
10 dpo, bez příznaků. Bylo to po IUI, bez priznaku
10 dpo nebo 11 dpo byl odpoledne duch, rano pak uz pekna čarka
16 dpo 😉
14 DPO v den vynechání MS a nebyl to duch, ale jasná čárka 🙂 Dva dny poté, dálnice a testovací čárka ještě silnější než kontrolní 🙂
@weronicaaaa 14 DPO jsem měla podobné čárky 🙂
kdyz jsem cekala prvni, nemela jsem priznaky, ale tak nejak me napadlo, ze bych mohla byt tehotna. test jsem delala odpoledne a carky byly zretelne. nevim, jak dlouho po ovulaci, ale k doktorovi jsem sla za tri dny a mela jsem v den navstevy tyden pred predpokladanym terminem menstruace, tak asi dost brzo
podle vseho to mohl byt tak ctvrty nebo paty den...
Já měla krásnou čárku 9. DPO, určitě bych něco zachytila i den předem, ale já to na sobě i dost cítila, už po týdnu jsem měla strašnou žízeň, to jsem si říkala, že v jídelně nějak moc solí a začala jsem chodit i v noci na záchod, což jsem nikdy nepotřebovala a ten 9. DPO jsem se v noci probudila a cítila v puse, jako kdybych olízla plechovku, tak to už mi bylo jasné a test to jen potvrdil.
Já 10dpo ☺ 2 dny před ms. A citila jsem se jako ze to dostanu. Ráno jsem si šla dělat test a polilo me horko a říkam si ze to snad ani nemá cenu dělat test,ze ms přijde už ted a ono prdlacky 😊 Peknej duch a v den ms clearblue hlasil +1-2 týdny.
@hrabka123 ano je tam 2 čárka 🙂
Cca 12 DPO, 31 den cyklu a 3 dny po očekávané menstruaci (ovulaci jsem měla později) a byl to opravdu úplně miniduch, přítel ho absolutně neviděl, ale byl na třech různých testech 🙂 jinak regulérní tlustá čára to byla až 40 den cyklu 🙂
@weronicaaaa dekuju

Já 11tý den , 2 dny před menstruací 🙂