Kolik DPO jste chytily ducha na TT?
tak kolik? 🙂
Ja jsem dnes 10DPO a na testu snehobilo. Posledni ms byla 22.3 takze bych to mela dostat az za 4 dny. Vim ze se nema tak brzo testovat ale po 3 potratech chci byt od zacatku od dohledem u dr. Jsem uz nervozni jestli se ta druha čárka objevi
@luciasek1987 Ja uz budu testovat jen 2-3 dny po vynechane MS. Prvni mesic, co jsme se snazili, jsem si ho totiz udelala asi 3 dny pred a byl tam duch. Hned jsem tady skocila do Rijnovek, hlasila to rodine, pomalu jsme meli i jmeno. A pak prisla MS, jen o dva dny zpozdena.. desny. Priroda si asi srovnala, co bylo potreba, ale to silene zklamani i pocit trapnosti.... Takze jsem se poucila a radsi to vydrzim o par dni dyl. 🙂
@fatal_error Kdy se ti něco ukázalo? Nebo kdy přišla MS?
Já jsem 15 DPO a též jsem VČERA testovala na těch samých testech co ty (sada 6 ovu a 2 TT). Sněhobílo. Termín MS byl včera. A dnes jsem raději netestovala .... byla jsem smířená s tím, že v noci mrcha přijde. Dnes tedy 15 DPO a 1 den vynechání MS...
@lentixx ten prispevek byl z dubna 2016, otehotnela jsem az letos v lednu a prvni viditelnejch duch byl 12 dpo, driv jsem netestovala. jinak v minulosti se mi stalo 2x totez, co holkam, ze jsem mela slabou carku a ms dorazila se zpozdenim, takze z toho nic nebylo.
Ja testovala 6 dpo s citlivim testem 10,znacku uz nevim a ducha jsem na nem videla 🙂.
Citlivym
@lentixx jak to dopadlo? Já mám cykly Max 29dc ale většinou 26dc. Dneska jsem 30dc :O většinou týden před menstruací špiním tmavě hnědou, teď špiním hodně světlé, ale nemám žádné příznaky ani na menstruaci ani na těhotenství a testy mám negativní Dneska jsem přesně 13.den po ovulaci
Před 3 lety s dcerou. 5 dní po vynechání ms udělaný test a tam žádný duch, ale přímo dálnice! 😀
6 dpo slaby duch 🙂
Ahoj, dnes jsem 11 dpo. První 2 testy jsou desítkový z první ranní moči. Třetí je 25 z druhé ranní moči a čtvrtý je ovulační
@luciasek1987 ja 12 dpo, 1 den pred ms
@luciasek1987 také 12 DPO ,1 den před ms.11dpo tt negativní ,bolelo mě břicho a v zádech tak zvláštně .

myslite, ze kdyz 14dpo ani tuk, ani naznak, proste bilo a to ani na mamatestu ani na takovym tom ze sady 6ovu+2tehotensky, tak ze je cas jit na vyvolavacku?