Kolik DPO jste chytily ducha na TT?
tak kolik? 🙂
@misicka1988 hm tak si asi ještě chvilku počkám 🙂) ja jsem dnes 9 dpo...
@luciasek1987 Tak to prubni už třeba zítra , ale asi je lepší vydržet , je to jistější 🙂
holky a než jste testovaly... cítily jste se nějak?? nebo vůbec žádné příznaky nebyly?
@luciasek1987 Já neměla příznaky žádné , až tak po 7mi dnech po vynechání menstruace mě začaly strašně bolet prsa. Nevolnost , pachy a unavenost přišla až tak v 6-7mém tt 🙂
@luciasek1987 a priznak ten minulej cyklus byla priserna unava, skoro jsem prolezela vikend v posteli.
@fatal_error a tu únavu jsi pociťovala až 13 dpo?? mrzí mě, že to nedopadlo... ale miminko si cestu najde neboj 🙂
10. den u dcery, 9. den u syna
U dcery se mi chtělo zvracet, proto jsem si udělala test...... u syna mi bylo špatně už 5. den, až jsem se tomu smála,že to snad neeee (a jooo, prozvracela jsem obě těhu až do finále 😀)
myslela jsem ze 11.den, ale reálně to bylo 13.den - čárka docela slabá a až po limitu, přízaky nula🙂
14 DPO v den vynechání MS a nebyl to duch, ale jasná čárka 🙂 Dva dny poté, dálnice a testovací čárka ještě silnější než kontrolní 🙂
kdyz jsem cekala prvni, nemela jsem priznaky, ale tak nejak me napadlo, ze bych mohla byt tehotna. test jsem delala odpoledne a carky byly zretelne. nevim, jak dlouho po ovulaci, ale k doktorovi jsem sla za tri dny a mela jsem v den navstevy tyden pred predpokladanym terminem menstruace, tak asi dost brzo
Já měla krásnou čárku 9. DPO, určitě bych něco zachytila i den předem, ale já to na sobě i dost cítila, už po týdnu jsem měla strašnou žízeň, to jsem si říkala, že v jídelně nějak moc solí a začala jsem chodit i v noci na záchod, což jsem nikdy nepotřebovala a ten 9. DPO jsem se v noci probudila a cítila v puse, jako kdybych olízla plechovku, tak to už mi bylo jasné a test to jen potvrdil.
Já 10dpo ☺ 2 dny před ms. A citila jsem se jako ze to dostanu. Ráno jsem si šla dělat test a polilo me horko a říkam si ze to snad ani nemá cenu dělat test,ze ms přijde už ted a ono prdlacky 😊 Peknej duch a v den ms clearblue hlasil +1-2 týdny.
Cca 12 DPO, 31 den cyklu a 3 dny po očekávané menstruaci (ovulaci jsem měla později) a byl to opravdu úplně miniduch, přítel ho absolutně neviděl, ale byl na třech různých testech 🙂 jinak regulérní tlustá čára to byla až 40 den cyklu 🙂

Já 11tý den , 2 dny před menstruací 🙂