icon

Lze fotkový test považovat za ducha testování?

5. pro 2022

Test je dr Max. Voľným okom negatívny avšak po úprave fotky čosi vidím. Dá sa to považovať za ducha, alebo ten musí byť vidieť voľným okom?

Lze fotkový test považovat za ducha testování?
Strana
z3
autor
13. pro 2022

@wladimira mám vzťah, dlhodobý. Bez sexu sa vzťah udržovať nedá. No snažím sa chrániť čo najviac

wladimira
13. pro 2022

Tak to chápu 🙏🏻 tak to bude chtít trochu zapojit zdravého rozumu … takhle se akorát zbytečně stresuješ a stres má taky velký podíl na pravidelnosti cyklu

autor
21. pro 2022

@wladimira u mňa zdravý rozum asi nefunguje. Od kedy som bola na krvi prešli 2 týždne, sex som nemala vôbec od 26.10 a mne je totálne zle. Testy negatívne a ja si myslím že od 6.12 mi narástlo hcg a testy sú negatívne kvôli tomu, že sú nespoľahlivé. Skúsim sa o tom porozprávať aj s gynekológom.po novom roku a aj s psychiatrom

nita1984
21. pro 2022

Holka, hlavní je ten psychiatr. Nemůže ti růst HCG, když nebyl sex a tím pádem nemůžeš být těhotná 🫣🫣🫣

berushe14
21. pro 2022

Zajdi si znovu na krev a pak se hned dej hospitalizovat někde v psychiatrické nemocnici. Protože mas hysterické těhotenství a muže ti z toho naprosto hrabnout. Což už se stalo.

autor
21. pro 2022

@berushe14 už na krv by som išla len kub gynekologičke lenže tá ma dovolenku. Ako samoplatca som už bola toho y druhý krát, veď na mňa by pozerali totálne blbo. Od začiatku januára mám predpísané nejaké terapie ale do vtedy sa ja zbláznim.

te_reza
21. pro 2022

@anonym počkej, TY SI MYSLÍŠ, ŽE OD 6.12. ti roste HCG? Ze sexu na konci října? Hele, s tím na gynde nic neudělá. Zaměř se na tu hlavu

berushe14
21. pro 2022

Beres nějaké prášky? Myslím na hlavu? Možná by nebylo špatně navýšit…to nemyslím zle. Me když začalo hrabata tak jsem musela zvýšit davky

autor
21. pro 2022

@te_reza ano, aj keď mi je jasné že je to očividne blbosť
@berushe14 áno beriem, beriem 2 druhy liekov, jeden mi vyhovuje zatiaľ najviac ale bohužiaľ po skúšaní zdvihnutia dávky ja neviem existovať. Celý deň by som bola len v posteli a to si pri práci dovoliť nemôžem.

Strana
z3