icon

Lze fotkový test považovat za ducha testování?

5. pro 2022

Test je dr Max. Voľným okom negatívny avšak po úprave fotky čosi vidím. Dá sa to považovať za ducha, alebo ten musí byť vidieť voľným okom?

Lze fotkový test považovat za ducha testování?
Strana
z3
wladimira
5. pro 2022

No jo ale ale když sex byl koncem října tak to proste není možný CHÁPEŠ TO ???

nita1984
5. pro 2022

@wladimira nechape. Ale jak jsem psala. Třeba neposkvrněné početí a vyjde znova hvězda nad Betlémem.

dianemash
6. pro 2022

Doporučuju pro ještě větší jistotu už radši nesouložit 😏

autor
6. pro 2022

@wladimira možné je všetko aj keď vysoko nepravdepodobné. Chápem že už by som mala asi pozitívny test ak.som tehotná ale keďže užívam aj HAK tak sa ani o menštruácii hovoriť nedá. Uvidím aké prídu výsledky z krvi

wladimira
6. pro 2022

holcicko to se pleteš !! Možné není všechno … biologie a reprodukce člověka už je daná a v tvém případě jak píše
@nita1984 byl by to ZÁZRAK 😅😅😅😅😅😅

autor
6. pro 2022

@wladimira vďaka, mali ste pravdu. Tehotná nie som podľa krvi

autor
8. pro 2022

Mám na vás otázku, písala som na jednú online poradnu a bolo mi povedané, že môžem výsledku veriť len ak bol výsledok a odber správny. Tak teraz som úplne mimo. Laboratóriá kde si ľudia nechávajú brať hcg ako samoplatci nie sú dôveryhodne?

te_reza
8. pro 2022

@anonym Bože ty jsi trapná až to bolí 🙈 počkej pár měsíců a uvidíš sama 🤣

sebestka
8. pro 2022

Tohle už je regulérně na psychiatra, opravdu a myslím to vážně. Objednej se, než bude pozdě.

autor
Autor odpověď smazal
bereni
8. pro 2022

No jasne. Normalka muzes byt uplne mega tehotna. Hele ja bych si vyzadala screening, svolala minimalne nejakyho primare porodnice a prosla to cele s nim. Se podivej na pannu Marii jak dopadla…

autor
8. pro 2022

@bereni lenže mne naozaj vychadzali duchovia na testoch. Dnes som si urobila znovu test lebo som mala posledný a aha. Krv v utorok negatívna a dnes na teste toto?

te_reza
8. pro 2022

Nekrmme trolla. Páč to je troll nebo 🐄🤦

autor
8. pro 2022

Tak som 🐄. Je to moja prvá skúsenosť s krvou aj takýmito testami a neviem na čom som.

bereni
8. pro 2022

Ne. Zadny duch tam neni.

jjasmina
8. pro 2022

Negat, nevim co vidíte, nic tam není a krev to prokazala

autor
8. pro 2022

@jjasmina proste som tam niečo videla. Áno krv bola negatívna ale v utorok, test je robený dnes. Bohužiaľ neviem, či hcg nemohlo za tie 2 dní nárasť.

nita1984
8. pro 2022

Vzhledem k tomu, kdy byl sex, už bys musela mít plod viditelný na UTZ a ne řešit jestli mohlo narust HCG po negativní krvi. Asi mas hodně nudný život nebo hodně špatnou psychiatrickou diagnózu

autor
8. pro 2022

@nita1984 bohužiaľ to druhé. Nechcem aby sa moje dieťa pri mne trápilo. Kvôli psychike nedokážem občas fungovať ani v normálnom živote

nita1984
8. pro 2022

Jenomže ty žádný dítě necekas

wladimira
9. pro 2022

Prosím te mužů se zeptat kolik ti je let ? Byt tebou tak si řeknu o pomoc ať ti někdo vysvětli jak funguje reprodukce

autor
11. pro 2022

@wladimira 20, teraz mám 7 dňovu pauzu a Menzes žiadny. Maximálna som špinila tak hodinu a teraz už vôbec nič. Ani tá krv mi nepomohla. Test ráno negatívny. Musím zavolať gynekológičke cez týždeň

te_reza
11. pro 2022

S některými druhy HA menzes mizí. To jen tak na okraj.

autor
11. pro 2022

Áno to viem, len pri tej mojej by sa to diať nemálo

te_reza
11. pro 2022

Taky sem jich měla dost, u kterých by se to dít nemělo. Tys to nedostala beztak proto, protože pomalu dva měsíce vysilujes, že sis vrzla a nedostala to.

autor
11. pro 2022

@te_reza skôr to bude kvôli tomu, že som užila práve v októbri aj tabletku po. Skúsim v urorok zavolať doktorke a spýtam sa jej ohľadom toho krvacania

tulipdona
11. pro 2022

Neměj sex pokud jsi tak paranoidní a bojíš se otěhotnění.

wladimira
11. pro 2022

Jestli jsi si vzala aj tebletku po tak to je jasný ze to ms rozhazí nečetla sis pribalovy leták ?? Tam to píšou

autor
11. pro 2022

@wladimira čítala. Každopádne krvácanie mi prišlo ale je to len špinenie, takmer nekrvacam ale tak čo už

wladimira
11. pro 2022

Sex jsi měla cca před dvěma měsíci beres antinu měla jsi tabletku po Negativní test negativní krev těhotná nejsi jen mas rozhazeny cyklus neboj ono se to srovná .. s pro příště radši fakt sex neprovozuj 😁🫣🙏🏻

Strana
z3