Lze fotkový test považovat za ducha testování?
Test je dr Max. Voľným okom negatívny avšak po úprave fotky čosi vidím. Dá sa to považovať za ducha, alebo ten musí byť vidieť voľným okom?

Doporučuju pro ještě větší jistotu už radši nesouložit 😏
@wladimira možné je všetko aj keď vysoko nepravdepodobné. Chápem že už by som mala asi pozitívny test ak.som tehotná ale keďže užívam aj HAK tak sa ani o menštruácii hovoriť nedá. Uvidím aké prídu výsledky z krvi
@wladimira vďaka, mali ste pravdu. Tehotná nie som podľa krvi
Mám na vás otázku, písala som na jednú online poradnu a bolo mi povedané, že môžem výsledku veriť len ak bol výsledok a odber správny. Tak teraz som úplne mimo. Laboratóriá kde si ľudia nechávajú brať hcg ako samoplatci nie sú dôveryhodne?
@anonym Bože ty jsi trapná až to bolí 🙈 počkej pár měsíců a uvidíš sama 🤣
Tohle už je regulérně na psychiatra, opravdu a myslím to vážně. Objednej se, než bude pozdě.
No jasne. Normalka muzes byt uplne mega tehotna. Hele ja bych si vyzadala screening, svolala minimalne nejakyho primare porodnice a prosla to cele s nim. Se podivej na pannu Marii jak dopadla…
@bereni lenže mne naozaj vychadzali duchovia na testoch. Dnes som si urobila znovu test lebo som mala posledný a aha. Krv v utorok negatívna a dnes na teste toto?
Nekrmme trolla. Páč to je troll nebo 🐄🤦
Tak som 🐄. Je to moja prvá skúsenosť s krvou aj takýmito testami a neviem na čom som.
Ne. Zadny duch tam neni.
Negat, nevim co vidíte, nic tam není a krev to prokazala
@jjasmina proste som tam niečo videla. Áno krv bola negatívna ale v utorok, test je robený dnes. Bohužiaľ neviem, či hcg nemohlo za tie 2 dní nárasť.
Vzhledem k tomu, kdy byl sex, už bys musela mít plod viditelný na UTZ a ne řešit jestli mohlo narust HCG po negativní krvi. Asi mas hodně nudný život nebo hodně špatnou psychiatrickou diagnózu
@nita1984 bohužiaľ to druhé. Nechcem aby sa moje dieťa pri mne trápilo. Kvôli psychike nedokážem občas fungovať ani v normálnom živote
Jenomže ty žádný dítě necekas
Prosím te mužů se zeptat kolik ti je let ? Byt tebou tak si řeknu o pomoc ať ti někdo vysvětli jak funguje reprodukce
@wladimira 20, teraz mám 7 dňovu pauzu a Menzes žiadny. Maximálna som špinila tak hodinu a teraz už vôbec nič. Ani tá krv mi nepomohla. Test ráno negatívny. Musím zavolať gynekológičke cez týždeň
S některými druhy HA menzes mizí. To jen tak na okraj.
Áno to viem, len pri tej mojej by sa to diať nemálo
Taky sem jich měla dost, u kterých by se to dít nemělo. Tys to nedostala beztak proto, protože pomalu dva měsíce vysilujes, že sis vrzla a nedostala to.
@te_reza skôr to bude kvôli tomu, že som užila práve v októbri aj tabletku po. Skúsim v urorok zavolať doktorke a spýtam sa jej ohľadom toho krvacania
Neměj sex pokud jsi tak paranoidní a bojíš se otěhotnění.
Jestli jsi si vzala aj tebletku po tak to je jasný ze to ms rozhazí nečetla sis pribalovy leták ?? Tam to píšou
@wladimira čítala. Každopádne krvácanie mi prišlo ale je to len špinenie, takmer nekrvacam ale tak čo už
Sex jsi měla cca před dvěma měsíci beres antinu měla jsi tabletku po Negativní test negativní krev těhotná nejsi jen mas rozhazeny cyklus neboj ono se to srovná .. s pro příště radši fakt sex neprovozuj 😁🫣🙏🏻

No jo ale ale když sex byl koncem října tak to proste není možný CHÁPEŠ TO ???