Mám obavy. Jsem těhotná? Ano či ne?
Ahojte 🙂
Mám dotaz. Už měsíc a půl neberu antinu (jelikož to mému tělu poslední dobou nevyhovovalo) a stále čekam na menzes,která stále nepřišla. S přítelem si dáváme "pozor" .. Poslední dobou mám časté bolesti v podbřišku. Jako bych to měla dostat,ale stále nic. Jsem časteji unavená. Dokonce mi vadí i guma na legínách .. Přítel mě ujišťuje stále,že si dává pozor,ale i tak může být možnost,že jsem v tom? 🙂
@lucka9292 urcite moznost byt muze, jak dlouho mas zpozdeni?
Abych to uvedla na pravou míru. Před měsícem a půl jsem vysadila antinu a od té doby jsem to ještě nedostala po vysazení vůbec.( měla jsem to naposled po dobrani posledního plata,což je měsíc a půl ) 🙂
@lucka9292 udelej si test s vetsi citlivosti z lekarny pro klid duse, ale ja po vysazeni, kdysi, cekala asi 2 mesice na menstruaci, pak prisla, ale po trictvrte roce jsem prisla ja s pozitivnim testem 😂
Děkuji za odpovědi.
Radši skocim do lékárny ještě dnes :D ať vím na čem jsem.
Antinu jsem brala 2 roky,ale ted moje tělo začalo nějak protestovat, tak jsem toho musela nechat. Též sazim na vypořádání těla, ale i tak mám obavy. Na internetu jsem se dočetla,že některé ženy otěhotněly hned po vysazeni. Tak právě nevím 😔
no, já to měla po vysazení stejně, tělo se furt tvářilo jakobych to měla každým dnem dostat, bolesti v podbříšku, nafouklá a MS nikde. Nakonec to byla hormonální nerovnováha, musela jsem brát Proveru, abych to dostávala. A opravdové těhotenství se po roce a něco snažení projevilo opravdu bolestivými prsy, bolelo mě i jít po schodech dolů.

@lucka9292 Pokud nepouzivate kondom ani nic jiného tak sance je vždy.Udelej si tehotensky test.