icon

Měly jste v těhotenství vlčí hlad?

baralesayova
15. pro 2013

Ahojky chci se zeptat, zda jste nektera mela na zacatku tehotenstvi vlci hlad. Prijde mi ze se najim a za hodinu uz mam hlad. Da se s tim neco delat? Dekuji

monika6e
•
15. pro 2013

@baralesayova jj, měla - v prvním těhotenství. Neuvěřitelnej a neovladatelnej. Navíc jsem měla pocit, že čím víc jím, tím míň mi je špatně... Přibrala jsem 33 kilo, z toho nejvíc za první tři měsíce. Pak už ten děsnej hlad "opadl"...

mamkamarketa
•
15. pro 2013

Mela v prvim trimestru. Ale kvuli nevolnostem jsem vzdy vse vyzvracela, furt dokola

mrnousekk
•
15. pro 2013

No já taky furt jím. Ani ne tak jako že hodně ale fakt co hodinu něco,aspoň jabko, rohlík,jinak je mi vyloženě blbě.Myslím,že to je normální,pokud nesníš co hodinu 6 chlebů se sádlem 🙂

pandicka9
•
15. pro 2013

taky to tak mám ze začátku to bylo šilené i v noci se musela vstát a jít aspon kousnout do rohlíky jak mě bylo blbě stoho ale ted už se to ustáluje,teda spíš se to snažím přes den zaspat a nepoddávat se tomu ikdyž někdy je to masakr,se najím a do 5 minut zase ten blbej pocit,při prvním těhu sem ot měla tež a přibrala sem 40 kg takže ted se mponaučená a fakt se snažím si toho nevšímat a třeba jít uklízet nebo něco at na to nemyslím, Jinak sem zjistila že asi budu jíst jenom mandarinky protože po nich toto nemám a je mi dobře,jediná vc ze které mi není špatně a nemám žaludek jak na moři 😀 tak zkus tež vypozoovat co ti třeba dělá dobře a co né,mě na toto uplně dělá zle jablko takže to sem vyřadila uplně

lenkalenulka
•
15. pro 2013

Ja jak uz dostanu hlad tak brzy po jidle ta zkrupu jablko nebo okurek a staci doliju se cajem nebo vodou a pak jim az dalsi svacu🙂

dagina
•
15. pro 2013

já mám vlčí hlad stále, těhu netěhu 😖

hudala
•
15. pro 2013

Já jsem teda hlad neměla, nebo nijak velký... za to mě ale denně honila mlsná 🙂

klaire22
•
16. pro 2013

měla jsem, ale až od druhého trimestru, v prvním mi bylo neskutečně zle. Ale pak jsem vše zdárně dohnala 🙂

suzanna123
•
16. pro 2013

Já ne, protože jsem si hlídala, abych pravidelně jedla (snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře), ale přijde mi, že jsem pořád něco zobala - hlavně ovoce mezi jídly. A když jsem se zapomněla najíst, tak jsem neměla hlad, ale bylo mi na zvracení, takže jsem si na to fakt dávala pozor.

monasek84
•
16. pro 2013

cca od 9.-12.tt... snedla jsem vse co nebylo zamknuty 😅 🙂

lucifereeek
•
16. pro 2013

já neměla vůbec 🙂 až ke konci těhu jsem měla chutě na sladké

mimco2014
•
18. pro 2013

😉 Já se najím a to že pořádně a za půl hodiny jdu znovu 🙂 jsem 14+4 😝

lubinkova
•
18. pro 2013

Já to tak taky měla... Měla jsem brzo hlad, a když jsem se nenajedla, bylo mi fakt blbě... Myslím, že to je ten důvod, proč mi po porodu moje nabraná kila zůstala 😀 ... protože to nebyla zadržená voda, ani nic, co by přímo souviselo s těhotenstvím...prostě jsem si to "vyžrala" 🙂 (ale neboj, není to taková katastrofa, jedná se o cca 6kg navíc, oproti tomu "nutnému" 🙂 )