icon

Menstruace a těhotenství. Máte rady?

piga12345
16. led 2020

Zdravím jdu si k Vám po rady..

Poslední menstruaci jsem měla 20.12.
28.12 - možné oplodnění

17dni po oplodnění som si spravila test - byla tam slabá carka ale viditelná. ( Teď v úterý)
Včera večer jsem měla slabší vytok ze začátku růžový a pak hnědý slabý.. lekla jsem se a test zopakovala večer - čárka silnější!
Dnes ráno jsem se zobudila a měla jsem něco jako ,, menstruací" o den dřív, zkusila jsem test i když mám krvácení čárka je o něco silnější zase.. poobede na jiném testů čárka nebyla žádná)
A teď večer jsem zkusila další test už jsem nedoufala ale zkusila a chtěla si být jistá že šlo možná o biochemicke těhotenství. Jenže čárka je na testu Lady Max - dostatečně viditelná. Jsem z toho zoufalá a nevím jak se teď k tomu postavit. Mám těhotenství za sebou a aj potrat ale s tím aby jsem měla zesílení čárky aj počas krvácení tak nevím..
Příznaky mám a krvácení je úplně stejne jako při Ms.

Strana
z2
piga12345
autor
18. led 2020

@priefi dekuji, mám normálně ms a na testu už sněhobílo.. tak nic 🙂

ninulinek
18. led 2020

Mela jsem něco obdobného před půl rokem 😔pokud můžete zajeďte si na pohotovost či co nejdřív k doktorovi ať máte jistotu co se děje

md21
21. led 2020

Ahoj, jsem tu piva nevim, kde zacit novou diskuzi, tak se omlouvam... Mela jsem Nepravidelnou ms, tak mi dr předepsal duphaston. Tento mesic jsem ho prestala brat, ms jsem mela dostat 14.1., ten den jsme meli nechráněný sex, a ms neprisla. Prisla se zpozdenim az 17.1. A trvala pouze dva dny, do 19.1. Ted druhý den uz jen slabe spinim, kdyz jsem si delala 14.1.test, tak byl negativni. Myslite, ze bych i přesto mohla těhotná byt? Dekuji

priefi
21. led 2020

@md21 těžko říci. Mě byla silná nebo slabá? Pokud slabá, zkus test udělat později za několik dnů

Strana
z2