Menstruace a těhotenství. Máte zkušenost?

andulka007
24. bře 2022

Ahoj holky , chci se.zeptat jestli jste některá měli menstruaci v těhotenství.. jde mi k to, že poslední týden denně zvracim a je mi špatně od žaludku. První den-dva jsem si říkala , že jsem ani něco špatného snědla nebo že nějaký vir ( chřipka atd ) ale když to trvalo 5 dní napadlo přítele jestli nejsem v tom .. do toho jsem začala po všem krkat.. snad i po mrkví 😄😄 ( normalne nekrkam po ničem , nikdy ) .. to jsem přesně měla při prvním těhotenství.. začala jsem být nadšená že se to třeba povedlo .. ale včera dorazila ms.. den jsem špinila a včera přišla ms.. dost mě to zklamalo ale pořád je mi na zvracení i zvracim , a dokonce mi dneska ,,smrděl " oběd .. úplně obyčejné a chuťově dobre rizoto ..😄
Prostě vše by nasvědčovalo těhotenství až na tu menstruaci která dorazila na den přesně ..😔
Má některá zkušenost ? Test jsem nedělala , říkala jsem si že před ms je blbost si ho dělat ..

jjasmina
24. bře 2022

@andulka007 pokud jste dostala ms, tak bych to už neřešila a bez testu těžko říct

l01991
24. bře 2022

Já v prvním těhotenstvi, diky tomu jsem to zjistila až v 6tt 🤣 a to jsem si test robila ze srandy... rozhodně jsem nepočitala s těhotenstvim🤣😅

l01991
24. bře 2022

Já jsem teda ale neměla žádné příznaky😃 a držim palce 💗

andulka007
autor
24. bře 2022

Teď jsem hledala přítelovi rodný list dcery .. koukala jsem na papír ještě z porodnice kde psali že jsem otěhotněla 18.12 .. v tu dobu jsem měla PMS .. vím to na 100% od 12.12-20.12 jsem jezdila kamarádovi krmit zvířata ( byl v nemocnici ) hledala jsem kde má popelnici na použité hygienické potřeby.. tak třeba je to to samé .. 😔 bylo by to skvělé ..

eloana
24. bře 2022

@andulka007 ja krvacela u tretiho ditete v den ms- zahnizdovani to nebylo neb uz jsem mela 5 dni pozitivni test-kdybych ho neudelala,tak bych brala,ze to proste mam a zjistila tak o mesic dele.

leniczka23
24. bře 2022

Nejlepší bude si udělat test.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru