Je možné těhotenství a menstruace?

24. říj 2021

Ahoj, mám dotaz. Je možné, že bych měla normálně menstruaci a i přesto byla těhotná? U předchozích dvou těhotenstvích mi vždy od prvního měsíce vynechala... Nicméně teď jsme měli v půlce cyklu "nehodu", menstruace přišla na čas ale je mi divné, tak jak v těhotenstvích... Špatně od žaludku, první den ms jsem měla zimnici, bolest žaludku.. může se jednat o těhotenství, nechci hned běžet pro test ale... Díky 🙂

barmil
24. říj 2021

Mela jsem u druhého, gynekolozka počítala od poslední MS, ale pak se na Utz ukázalo, že je plod starší, i když ona furt trvala na MS a pak se to potvrdilo i porodem, rodila jsem v termínu podle poslední opravdove MS, ne té, kde už jsem byla těhotná, rozdíl přesně 3tydny.

petradt1986
24. říj 2021

No jinak nez testem se to nedozvis.
Mozne to je.

aspie83
24. říj 2021

U druhého těhotenství jsem "menstruovala" v termínu první 3 měsíce 😉 jen to bylo trochu slabší...

merope
25. říj 2021

Četla jsem i o případech menstruace ještě v pátém měsíci, ale to je už teda extrém. V souvislosti právě s nějakými porody, kdy lidi v diskuzích řešili, že jako jak je možný, že si holka nevšimne, že je těhotná, že přece musí vynechat menstruace... no, nemusí a pokud je trošku nepravidelný cyklus, tak si fakt ani nemusí všimnout, že je těhotná (a jít rodit).

nihanin
25. říj 2021

Je to možné ale zkus tt pokuď se cítíš jinak

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru