Mohu být těhotná?
Dobrý den,
Snažíme se o miminko 🙂 Začali jsme se snažit nedávno, jenže po pár dnech jsem začala špinit růžovým výtokem asi cca 4-5dní... Začalo to 6.6.2014 a poslední čtyři dny mi je od rána po celý den na zvracení... Tři noci za sebou se budím několikrát v noci.... Dokonce od včera si měřím bazální teplotu 🙂
Naměřila jsem včera ráno 36,9 a dneska ráno 37,1.... Jenže s tím moc zkušenosti nemám.... Tak pořádně popravdě nevím, jestli mohu být těhotná 🙂
Jinak cítím jako kdyby jsem byla nafouknutá , a občas cítím menší popichování v pravém vaječníku... Pořád mám potřebu chodit na záchod na malou a sucho v ústech , takže se snažím co nejvíce dodržovat pitný režim 🙂
Samozřejmě jsem si zkoušela dělat test, ale vyšlo mi , že těhotná nejsem...
Nemáte někdo podobné zkušenosti ? Nebo nemohl by mi někdo říct, alespoň svůj názor ? 🙂
Děkuji 🙂
@simca190 presne to ja taky a hlane pritel i rek ze az budu tehu nebudu kourit 😎 snazila sem se prestat ale vydrzelo to chvili a pak stres a zase sem zacla je to des taky bych prestala ja teda kourim deset let no hruza nejhorsi je to videt u rodicu a to ja videla a kdyz je neco zakazany rado se to prave porusuje 😎
tak snad to teduy nebude mit vliv na tehu az nekdy konecne budu bala sem se ze je to treba i kuli tomu ale myslim si ze sem to uz omezila z 20 c... na 10 denne
@simca190 je to naprd videt to u rodicu jak kouri pak je velka pravdepodobnost ze i my taky budem tpo je tak no ale sou i pripady ze treba detska nekouri a rodice jo ale neni jich moc,mama vzdycky vyhrozovala v nakych mych 16 ze pred ni vykourim na raz dve krabicky ze se zbleju a kourit nebudu ale nikdy to neudelala no tak kourim dal
Silným kuřačkám se ani nedoporučuje v těhu úplně přestat kouřit, ale každého věc. Já teda vykouřím tak 10 denně a to snad není tak hrozné. Nikdy bych si nezapálila s pupkem někde na ulici, jak některé maminky :-/
kdyz jsem dnes mela bazalku 36.3 tak to znamena ze asi bude MS ne
Kouřila jsem od jedenácti let a přestala jsem v devatenácti 🙂 Teď už mi to nic neříká 🙂) hlavně přítel je nekuřák , tak i proto je to lehčí ¨🙂
@dasenka888 tak to mas dobry 🙂 ja mam pritele kuraka... Ale prestanem spolu.. 🙂
@dasenka888 jak si to dokazala
@nynus Já dneska měla taky 36,3 BT ráno v půl sedmý jsem měřila po probuzení 🙂

@simca190 hmmmmm to ja taky a taky nechtej vedet jak dlouho mam cigaretu u pusd 😒 😒 je to fakt banda let