Mohu být těhotná?
Dobrý den,
Snažíme se o miminko 🙂 Začali jsme se snažit nedávno, jenže po pár dnech jsem začala špinit růžovým výtokem asi cca 4-5dní... Začalo to 6.6.2014 a poslední čtyři dny mi je od rána po celý den na zvracení... Tři noci za sebou se budím několikrát v noci.... Dokonce od včera si měřím bazální teplotu 🙂
Naměřila jsem včera ráno 36,9 a dneska ráno 37,1.... Jenže s tím moc zkušenosti nemám.... Tak pořádně popravdě nevím, jestli mohu být těhotná 🙂
Jinak cítím jako kdyby jsem byla nafouknutá , a občas cítím menší popichování v pravém vaječníku... Pořád mám potřebu chodit na záchod na malou a sucho v ústech , takže se snažím co nejvíce dodržovat pitný režim 🙂
Samozřejmě jsem si zkoušela dělat test, ale vyšlo mi , že těhotná nejsem...
Nemáte někdo podobné zkušenosti ? Nebo nemohl by mi někdo říct, alespoň svůj názor ? 🙂
Děkuji 🙂
@simca190 a koukej se tomu věnovat to dělám i já každý den ráno 🙂)
@simca190 hele ja tej mereni bz taky moc neverila a este v tom mam zmatek ale tady je tolik super holek co vzdy poradi takze kdyz nebudem vedet hodime foto sem a rozlousknem vse spolecne tady na to nejsi sama vis.a co tady tak ctu tak vazne mereni bz hodne pomaha aby jsme byly co nejdriv tehu uvidis sama 🙂 a nebud smutna juuuu
@dasenka888 udelej 10 ten je nejspolehlivesji a hned posli fotku ju 🙂
@nynus když ted curat nepotrebuji :D
@dasenka888 to vytlac 😀 😀 😀 😀
@nynus dělej dělej ovu to přijde uvidis :-* já se budu snažit dat pak vědět 🙂)
hahahahaha to sem teda nebyl zamer rozbrecet ale potesit 🙂 😉
@simca190 ahoj, narazila jsem na tuhle diskuzi, taky jsem sem před 2 měsíci patřila... 🙂 Dívej, já měřila bazálku 2 měsíce, abych se ujistila, že vůbec ovuluju. Pak jsem teplomer zahodila, protože mě akorát deptalo, že jsme měli správně načasovaný sex, ale testy sněhobílé. No, a jakmile jsem vše hodila za hlavu, přestala jsem myslet na to, že asi už byla ovulace a můžu být v tom (dopřávali jsme si i nějakou tu skleničku vždy večer u televize..) a ejhle, jsem v 9. týdnu 🙂 Vím, že se to lehko říká, ale zkus na to tak přestat myslet a tak moc si to přát 🙂 Navíc jsi hodně mlaďounká, takže neboj, ono se podaří 🙂 Držím palce ;)
@nynus na dalším, je taky mini duch, ale jde o to, že snad míň než na tamtom :( já fakt nevím, počkám ráno udělám na uvidím 🙂
@dasenka888 aha tak snad je to tehu uvidis rano a dej vedet kdyztak sem dej foto
@bobisek90 ty jo takhle kratce a hned se povedlo to gratuluji to je az nemozne z meho pohledu 😀 tak to je mi lito kamaradky .zase moje svagrova ta si jednou zapomene antika a hned je v tom byla uzctyrikrat na potratu a dalsi dve samovolne potratilaa ma dve deti a ted je zase tehotna ale to si uz nechava taky nechapu jak je ozny ze je tak chytlava
Ty jo, tak to je mazec. Hodně to záleží i na partnerovi. Taky mám kamarádku, co má za sebou 3 potraty, ale z vlastní vůle. To mi příjde zlé, hlavně vůči ženám, které se snaží a bezvýsledně. Já byla moc překvapená, že to tak vyšlo. Mamka třeba měla hrozný problém počít ségru (snažili se 5 let) Je to prostě náš malinký zázrak, a jediné, v co doufám je, že krásně poroste a v únoru na mě z plných plic zakřičí 🙂
Přesně tak jasném vždycky smutná když slyším že je zase v tom. Už si z toho ale nic nedělám spíš vtipkuju že ať my dám celou svou delohu O🙂

@dasenka888 tak honem honem udelej a hod to sem at se muzem pokochat